Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tabi sende benim gibi gibi sabaha kadar besik sallasaydin sende kalkmazdın daha sallıyorum annem gile gitcem cocuk iylesene kadar olmuyor böyle kırmızılar asla vazgeçmez
Beşik sallasaydım daha çok olurdu adımım emin ol ki
En güzel zamanlarınız kıymetini bilin benim ki 18 yaşında küçük olsada sallasam

Kaynanani ne ilgilendiriyor ya bu kadar yuz goz olma sonra önünü alamazsin
Esin dediyse git kal annen yardim ediyorsa rahat edersin

Annem bizden 35 dk uzaklıkta trafikle 1,5 saat sürüyor haftada 1 gün görebiliyorum maalesef, bazen haftanın 3 günü gidiyorduk kv ye bana tutmuş diyor ki ne gerek var her hafta annene gidiyorsun ayda bir gitmek neyine yetmiyor demez mi ben de artık 2 haftada bir kv me her hafta annene gidiyorum ne takıyorsun canım o senin kv se sen de onun kölesi değilsin ya gücü yetiyorsa oğluna desin ben istemezsem bir yere gidemezsin diye ama ona yürek yetmez işte

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar hanimlar

15 Ekim menüsü

Kahvaltı
1 yum omlet
Domates salatalık peynir zeytin
1 dlm tbe

Öğle
Cok az domt salt pey zeyt 1 dlm tbe

Akşam
4 yk bulgurla yapilmis pirasa
Birkac lokma tbe

2 adet eticin
1 galete biraz leblebi

Su 1 lt
Spor 11.703 adim

Senin yuzunu hergun goruyorum maalesef deseydin iyi yapmışsın

Beşik sallasaydım daha çok olurdu adımım emin ol ki
En güzel zamanlarınız kıymetini bilin benim ki 18 yaşında küçük olsada sallasam
Keşke saati taksaydım benimkide seninkine yaklaşirdi adimlarim
Rabbim evlatlarimiza can sagligi versin tek çocukmu abla

Afiyet olsun canim

Menü güzelmiş :)
İnşallah kısa sürede kilo verip hamile kalırsın
Hiç ummadığı bi şekilde bebek gelsin inşallah Herşeyi hayırlısı olsun canım
Smşn inşallah Rabbim nasip etsin
Diyetisyeni vermemiş bence hastanedeoldugu için yemiş. Artık listeye uyacağım yazdı
Evet dışarıda olduğum için doymuş olayım dedim evet bu hafta kesinlikle uyacağım

Kaynanani ne ilgilendiriyor ya bu kadar yuz goz olma sonra önünü alamazsin
Esin dediyse git kal annen yardim ediyorsa rahat edersin
Eşime güvenmiyor annesi aklınca bizim iyiliğimiz için söylüyor esim biraz gezmeyi tozmayi seven biriside kaynanamda az değil geçen gitmiş demiski annesi gilegötürdü çoxuğu hasta etti

Geçmiş olsun kuzulara canim

Size yazıpta rahatladığıma çok mutlu oldum annem gilde kızıyor biz seni bekçi diyemi verdik diyo aynen eşimde aynisi dedi ben takmiyorum sen niye takiyorsun dedi

Kocan git dediyse git kaynanan evliliğini rahatça yönetimine girmiş size bakmıyor madem karışma hakkı yok onun İstegi kendi dediklerini yapması. Bence yapma dediklerin kendince özgürce hareket etme isteğin var kocanı çocuğunu bile yönetebilirsin kaynanan bizim binada oturuyor diye gelini annesinin evine göndermem demek ne demek
Tabiki annene gideceksin ! Kocanın annesi varsa seninde annen var nokta!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…