- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten pamuk gibiyimdeKız sinir stresten başın bağrıyor senin ilaçlar işe yaramıyo heee senin pammık gibi olman lazım
Kaptanda söylemis canim zaten,ekmek 2dilim tahilli yiyebilirsim beyaz ekmek yok istemezsen ekmek tahilli galetalar var minik minikler var tok tutsun diyede yiyebilirsin,bol domates,salatalık sınırsız yiyebilirsin,tavayi minicik yag damlatip menemen yapabilirsinE Elif_Eylul felüzüm dün öğünlerde ekmek yok demiştin sanırım.. Yanlş hatırlıoda olabilirim.. Ya ekmek yiyince ardı arkası kesilmio bide hatayda şu meşhur katıklı ekmek arada yenio zaten.. Ekmek koymasam?
Ama yumurtayı öğünüme geri aldm..
Yeşiliik olarak ne önerirsiniz kızlar kahvalrıda maydanozmu yiyosnz?
Aa salatalık sınırsızmı bilmiodm meselaBen zaten pamuk gibiyimde
Kaptanda söylemis canim zaten,ekmek 2dilim tahilli yiyebilirsim beyaz ekmek yok istemezsen ekmek tahilli galetalar var minik minikler var tok tutsun diyede yiyebilirsin,bol domates,salatalık sınırsız yiyebilirsin,tavayi minicik yag damlatip menemen yapabilirsin
Bisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Bana doktor öyle dedi canim sınırsız yiyebilirsin icinde su oldugi icin vucudundan fazla suyu yani ödemi atiyor 15kaloriAa salatalık sınırsızmı bilmiodm mesela
Öğreneceğim cok şey var
Canım mavi takımdasınAhh kızlar Ahh dün gece yediklerimi yazsam. Beni burdan rokete koyup uzaya yollardınız kesin
Nöbetlerde cok yiyorsun sanki cnm. Benim icinde nöbette yememek zorluyor. Ama simdilik tutuyorm kendimi. Bu nöbetler bizi bitirdi15 Ekim menü
07.30
1 bardak süt
09.30
Yarım simit
1 bardak çay
12.30
1 kase çorba
6 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt
13.30
1 fincan sütlü kahve
3 kuru kayısı
18.30
1 Kıymalı pide
3 çiğköfte
Salata
3 kaşık yoğurt
2 kaşık fasulye
2 litre su
8000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
El bebek gul bebek buyuttugumuz cocuklarimiz boyle dangalaklarin elinde heder oluyorO aklıma gelmedi bak
Kendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insanEşime güvenmiyor annesi aklınca bizim iyiliğimiz için söylüyor esim biraz gezmeyi tozmayi seven biriside kaynanamda az değil geçen gitmiş demiski annesi gilegötürdü çoxuğu hasta etti
Gecmis olsun canimEl bebek gul bebek buyuttugumuz cocuklarimiz boyle dangalaklarin elinde heder oluyor
Kendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insan
Suan hepimiz hastayiz sahah zor uyandim
Gecmis olsun canim yaa valla bu sene zor bir yıldan gecicez öyle diyorlarEl bebek gul bebek buyuttugumuz cocuklarimiz boyle dangalaklarin elinde heder oluyor
Kendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insan
Suan hepimiz hastayiz sahah zor uyandim
Sagol canim oglan ve ben oksuruyoruz kafamin ici catliyor sankiGecmis olsun canim
Aa cok gecmis olsun ondan gelemedi galibaM MissHayaLet buyük kız kusmuş sabaha kadar simdi annem söyledi
Oooo şaka gibi Allah yardımcın olsunBisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Ben kahvaltıda bitame doğradım onunda yarısını kız yedi sen salatalıkları yeme ben yerim dediBana doktor öyle dedi canim sınırsız yiyebilirsin icinde su oldugi icin vucudundan fazla suyu yani ödemi atiyor 15kalori
Günaydın abla ❤
Sagol canim benimGecmis olsun canim yaa valla bu sene zor bir yıldan gecicez öyle diyorlar