Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Nöbetlerde cok yiyorsun sanki cnm. Benim icinde nöbette yememek zorluyor. Ama simdilik tutuyorm kendimi. Bu nöbetler bizi bitirdi
Elleme yesin kız canım akşama kadar aç mi kalsın sende tutma kendini ye ye hem kaptanlar kırmızı takıma serbestlik verdi istediklerini yiyebilirler yasak yok onlara

Kilo bildirimi
61,55 kg.
Bu ne kız ne üzülüyon senin iki haftalık atağına bakar
Gerçekti sen kaydettin demi
Kız manyak misin koca bırakılır mi ekmek için
Ooo hem de ne güzel bırakılır
Afiyet olsun canım

M MissHayaLet buyük kız kusmuş sabaha kadar simdi annem söyledi
Aynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.

Valla bende simdi duydum canim cok zor yaa cocuklar okula basladilar ama herkes hasta
Allah yardimcimiz olsun herkes icin
Cokk gecmis olsun Allah sifa versin canim

Dünden beri başım çatlıyor
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Geçmiş olsun. Afiyet olsun
Kilo bildirimi
61,55 kg.
Yok fazla almamışsın canım.
Afiyet olsun
Ol hadi bir maşamız eksik pikacudan sonra bende gargamel yapayim
Aa yine bana laf soktu
Afiyet olsun
El bebek gul bebek buyuttugumuz cocuklarimiz boyle dangalaklarin elinde heder oluyor

Kendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insan
Suan hepimiz hastayiz sahah zor uyandim
Geçmiş olsun sizede canım

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun

Geçmiş olsun. Afiyet olsun

Yok fazla almamışsın canım.

Afiyet olsun

Aa yine bana laf soktu

Afiyet olsun

Geçmiş olsun sizede canım
Sagol canim

Kiz neden laf sokayim yakisir bana gargamel yada cadı

Rabbim şifa versin canım

Afiyet olsun canım
Sadece seninle olmazki diğer maviler daha uyuyor şısss ses etme kalkmasınlar
Kimmiş o uyuyan ben 9 bin yaptım bile

El bebek gul bebek buyuttugumuz cocuklarimiz boyle dangalaklarin elinde heder oluyor

Kendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insan
Suan hepimiz hastayiz sahah zor uyandim
Ya cevabini veremiyorsunya o insani icten içe bitiriyor gecen eşime demiski benim oğlanı evine kabul etmedi oglu grip olmusty ne oldu beimkinede bulaştı

Afiyet olsun canım . Kabakla cacık nasıl olur tadı,? Denedinmihiç?
Sagol canim ayni salata gibi oluyor dene bak rendele cigden salata gibi yogurtla az suyla ustune nane pulbiber yada kekik az zeytinyag damlat bagirsak calistirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…