- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Valla bende simdi duydum canim cok zor yaa cocuklar okula basladilar ama herkes hastaAa cok gecmis olsun ondan gelemedi galiba
Elleme yesin kız canım akşama kadar aç mi kalsın sende tutma kendini ye ye hem kaptanlar kırmızı takıma serbestlik verdi istediklerini yiyebilirler yasak yok onlaraNöbetlerde cok yiyorsun sanki cnm. Benim icinde nöbette yememek zorluyor. Ama simdilik tutuyorm kendimi. Bu nöbetler bizi bitirdi
Bu ne kız ne üzülüyon senin iki haftalık atağına bakarKilo bildirimi
61,55 kg.
Ooo hem de ne güzel bırakılırGerçekti sen kaydettin demi
Kız manyak misin koca bırakılır mi ekmek için
Afiyet olsun canım15 ekim menüsü
Sabah
Kaşarlı 2 yumurta tavada
Nescafe
15.30
Turk kahvesi
İncir, bitter findik
16 45
1 patatesli pide
Ayran
19.30
Az menemen
1 dilim ekmek
21.00
1 bardak boza
Menüm olmadi biliyorum, bugunden itibaren yeşillik eklicem kac gündür yeşillik yemedim ozellikle.
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Aynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.M MissHayaLet buyük kız kusmuş sabaha kadar simdi annem söyledi
Allah razı olsunOooo şaka gibiAllah yardımcın olsun
Allah yardimcimiz olsun herkes icinValla bende simdi duydum canim cok zor yaa cocuklar okula basladilar ama herkes hasta
Cokk gecmis olsun Allah sifa versin canimAynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.
Yeyeee kabakla salatalik vucuttaki suyu atiyor bende taze aldim kabagi cacik gibi yapicam yicemBen kahvaltıda bitame doğradım onunda yarısını kız yedisen salatalıkları yeme ben yerim dedi
Geçmiş olsun canımDünden beri başım çatlıyor
Afiyet olsun15 Ekim menü
07.30
1 bardak süt
09.30
Yarım simit
1 bardak çay
12.30
1 kase çorba
6 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt
13.30
1 fincan sütlü kahve
3 kuru kayısı
18.30
1 Kıymalı pide
3 çiğköfte
Salata
3 kaşık yoğurt
2 kaşık fasulye
2 litre su
8000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
Geçmiş olsun. Afiyet olsunGünaydın hatunlar dünkü menümü yazanadım yine eltime geldim şimdi eşide rahatsızlandı doktora götürdük doktor böbreklerin de üfürme var dedi (nasıl bişey bilmiyorum) ikitane de küçük çocuk evde var ve ben bakıyorum
Dün sabah hastaneye kendimde gittiğim için hiç birşey yemedim
Öğlen 1 poğaça birde 1 bardak çay içtim
Akşam da
2 yemek kaşığı pilav salata ve 2 yemek kaşığı kuru fasulye yedim
Bugünden itibaren diyet listeme uyacağım inşallahbuda dünkü adımlarım
Yok fazla almamışsın canım.Kilo bildirimi
61,55 kg.
Afiyet olsun15 ekim menüsü
Sabah
Kaşarlı 2 yumurta tavada
Nescafe
15.30
Turk kahvesi
İncir, bitter findik
16 45
1 patatesli pide
Ayran
19.30
Az menemen
1 dilim ekmek
21.00
1 bardak boza
Menüm olmadi biliyorum, bugunden itibaren yeşillik eklicem kac gündür yeşillik yemedim ozellikle.
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Aa yine bana laf soktuOl hadi bir maşamız eksik pikacudan sonrabende gargamel yapayim
Afiyet olsunMerhabalar hanimlar
15 Ekim menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Domates salatalık peynir zeytin
1 dlm tbe
Öğle
Cok az domt salt pey zeyt 1 dlm tbe
Akşam
4 yk bulgurla yapilmis pirasa
Birkac lokma tbe
2 adet eticin
1 galete biraz leblebi
Su 1 lt
Spor 11.703 adim
Eki Görüntüle 2934547
Geçmiş olsun sizede canımEl bebek gul bebek buyuttugumuz cocuklarimiz boyle dangalaklarin elinde heder oluyor
Kendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insan
Suan hepimiz hastayiz sahah zor uyandim
Gecmis olsun canimAynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.
Yok yok yormam kendimi mavi takim kaptani,on bin adimcik atsam yeterAfiyet olsun canım
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah
Altın küpe takarsan da çabuk iyileşir canım.
Yorma kendini canım
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Geçmiş olsun. Afiyet olsun
Yok fazla almamışsın canım.
Afiyet olsun
Aa yine bana laf soktu
Afiyet olsun
Geçmiş olsun sizede canım
Rabbim şifa versin canımAynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.
Afiyet olsun canımMerhabalar hanimlar
15 Ekim menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Domates salatalık peynir zeytin
1 dlm tbe
Öğle
Cok az domt salt pey zeyt 1 dlm tbe
Akşam
4 yk bulgurla yapilmis pirasa
Birkac lokma tbe
2 adet eticin
1 galete biraz leblebi
Su 1 lt
Spor 11.703 adim
Eki Görüntüle 2934547
Kimmiş o uyuyanSadece seninle olmazki diğer maviler daha uyuyor şısss ses etme kalkmasınlar
Ya cevabini veremiyorsunya o insani icten içe bitiriyor gecen eşime demiski benim oğlanı evine kabul etmedi oglu grip olmusty ne oldu beimkinede bulaştıEl bebek gul bebek buyuttugumuz cocuklarimiz boyle dangalaklarin elinde heder oluyor
Kendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insan
Suan hepimiz hastayiz sahah zor uyandim
Afiyet olsun canımYeyeee kabakla salatalik vucuttaki suyu atiyor bende taze aldim kabagi cacik gibi yapicam yicem
Yok değişme Filiz iyiSagol canim
Kiz neden laf sokayim yakisir bana gargamel yada cadı
Sagol canim ayni salata gibi oluyor dene bak rendele cigden salata gibi yogurtla az suyla ustune nane pulbiber yada kekik az zeytinyag damlat bagirsak calistirsinAfiyet olsun canım. Kabakla cacık nasıl olur tadı,? Denedinmihiç?
Sen zahmet etme ben senin yerine yaparim kaptanim bugün dinlenAfiyet olsun canım
Kimmiş o uyuyanben 9 bin yaptım bile