Dun 6 kisi sectik kaptanimSidoşum listene bir eleman daha ekleyebilir miyimZeynep' in takımı sekiz kişi, senin takım da dengelenmiş olur .
Efenin_Annesi
Tabiki ne demekSidoşum listene bir eleman daha ekleyebilir miyimZeynep' in takımı sekiz kişi, senin takım da dengelenmiş olur .
Efenin_Annesi
Afiyet olsun canim
Bizim dişlerde kabarmış hepsi bi araya geldi işteOndanmis demekkii benimkide 38 lere dupdururken çiktı ateşi kendimizi acilde bulduk resmen test temiz çıktı meğersem diştenmiş benim ki
Afiyet olsun canim bu haftalik son olsun olurmuGünaydın kızlaaaar. Dün akşam bazı günahlara girildi
18 ağustos menü
Sabah 09.00
Granola ve 3 kaşık yoğurt
Öğlen 12.30
Tavuklu pirinç noodle
Akşam 08.00
Mezeler ve bir kadeh rakı
(Humus, acılı ezme, patates salatası, vişneli sarma, kuru patlıcan, haydari, tavuk salatası)
Hemmen artıyı gördüm ödem olmuşumdur umarım
Elhan zeyneppk
Hayırlı olsun canımGünaydın yeni bir macera başlasın inşallah
Elhan ablam beni bir güncelle sana zahmet
Yeni bir macera başlıyor
Aman patlasın canım o bile tetikliyo zaten herşeyi hasta ediyoBizim dişlerde kabarmış hepsi bi araya geldi işte
Tamam canım nasıl istersenOlmuyor bir gün bir güne uymuyor maalesefbu arasa tarti nanay
Az ben biraz köyün delisi gibi takılayım buralarda toparlanınca yine bildirim yaparim
Bir hafta dolmadan almışız seniYok aslında biliyordum ama 4. Gundeydim diyete başlayalı bugünü bekledim tartı resmi atmak için
Zeynebim takimindakileri sayarken kendi ismini de yazmışsın ben onları sayıp bir de seni ekledim.Dun 6 kisi sectik kaptanim
Anladımm canım o pakette sana eminim daha iyi gelcek kafanda karişmazBenim ödem durumu belli olmuyor canım
Henüz yediklerime de tam dikkat edemiyorum, sadece 2 öğün ve aralıklı oruç gibi yapıyorum.
Nasip olursa apayrı yaşam danışmanlık paketine katıldım, grupla tamamen başlarım.
O zaman sizlere menümü yazarım, belki sizlere de fikir olur.
O vakte kadar biraz serbest takılayım
Bugün doğum günüm, gceden kutladık yoksa yemezdim yaaAfiyet olsun canim bu haftalik son olsun olurmu
Dogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu saglikli fit yillaraBugün doğum günüm, gceden kutladık yoksa yemezdim yaa