En az 1 kilo vereceğim kaptanimHadi hayirli olsun mavi takim
@Koalina
@aypare ackerman
Nergis 35
Ozzybal
@Akrrep
@TemelinSafinazi
zeyneppk
Vay be takima bak gumbur gumbur geliyor
Bu hafta sizden ricam sayfadan kopmayin bol etkilesim istiyorum sporunuzu eksik etmeyin kirilmayan kilolari çatır çatır kiralim gecen haftaki gibi ayni performansa devamsizi seviyorum
Supersin canim
En az 1 kilo vereceğim kaptanim
Benim ödem durumu belli olmuyor canımCanimçok güzel vermissin ama neden yoksun
İnşallah canım. Görelim biz de yeniden bir gun 60 kiloyuevet deryacım ben de bunu yazacaktım sana. ayrılma buradan. hepimiz alıyoruz veriyoruz. ama buradan ayrıldığımızda mutlaka kilo alıyoruz. birlikte vereceğiz
Umarım öyledir. Adeta şişimbir haftada 3 kilo almış olamazsın. ödem olmasın bir kısmı?
Olmuyor bir gün bir güne uymuyor maalesefCanım gece mesaideyse geceyi gündüze çevirerek yapabilirsin acaba olurmu zaten uyumuyosun ayaktasın
1 haftada 4 kilo aldım ikinci hafta 4 kiloUmarım öyledir. Adeta şişim
Bu hafta bana güven kaptanım kararlıyım
Bu hafta hazırlıkta olan biteni izle istersen.Ne takımı ne takımıııı napıyoruz spor ekibimi kurdunuzzz
Birkaç menopozlumuz da yok değilCanim hepimiz regliz zatenherhafta yapiyoruz
Günaydın Kaptan aminnn inşallah Günaydın kızlarMutlu, huzurlu, en önemlisi sağlıklı güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle
Evet evet katılmak istiyorum elhan hanımKiminle yer değiştirdiğini hatırlıyor musun canım?
Efenin_Annesi canım birazdan etap sonuçlarını açıklayacağım. Güncel kilonu paylaşir misin ? Masterfit'e katılmak istiyor musun?
Aminnnn günaydınMutlu, huzurlu, en önemlisi sağlıklı güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle
Sidoşum listene bir eleman daha ekleyebilir miyimKIRMIZI TAKIMA HOŞGELDİNİZ
Yaa harika bir takım olmadık mııı???
Çokk içime sindi eminim çok güzel bir hafta geçireceğiz
Kızlar siz bu işi biliyorsunuz zaten ama ben bir hatırlatma yapayım yine de
Terrrtemiz menüler, bool su ve spor. Yürüyüş olur evde egzersiz olur Leslie olur hiç farketmez yeter ki bizi harekete geçirecek birşeyler yapalim
Yeşil çaylarımızı unutmayalım. Detoks tariflerine her zaman açığız
Ve akşam 18den sonra ağzımızı kitleyelim ve aç uyuyalım. Her açlık hissi geldiğinde aslında o an yağlarımızın yandığını cikarmayalım aklımızdan
Mutlaka her akşam menülerinizi bekliyor olacağım
Şimdilik bu kadar , benimsiniz bu hafta çok görüşeceğiz
@J O U
@asliogretmen
@Lavinia_98
@ozlemon
Cookiie
@sudansebep
Maşallah ne güzel kilo vermişsinEvet evet katılmak istiyorum elhan hanımgüncel kilom
15 ağustos kg 107.8 kg
19 ağustos kg 105.5 kg
Giden -2.3 kg
Yok aslında biliyordum ama 4. Gundeydim diyete başlayalı bugünü bekledim tartı resmi atmak içinMaşallah ne güzel kilo vermişsin
Cuma bildirim günümüz canım. Yeni olduğun için gecikmeli oldu sanırım. Dün akşam takımlar kuruldu. Sidoş kaptanima transfer ettim seni.