Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canimçok güzel vermissin ama neden yoksun
Benim ödem durumu belli olmuyor canım
Henüz yediklerime de tam dikkat edemiyorum, sadece 2 öğün ve aralıklı oruç gibi yapıyorum.
Nasip olursa apayrı yaşam danışmanlık paketine katıldım, grupla tamamen başlarım.
O zaman sizlere menümü yazarım, belki sizlere de fikir olur.
O vakte kadar biraz serbest takılayım

Ne takımı ne takımıııı napıyoruz spor ekibimi kurdunuzzz
Bu hafta hazırlıkta olan biteni izle istersen. Günlük menü ve spor bildirimi( olursa harika olur) yapıyorsun. Pazartesi kontrol tartimiz , cuma da fotoğrafli tartimiz var. Bir hafta içinde motivasyon yakalarsan takımlara girersin.

Kiminle yer değiştirdiğini hatırlıyor musun canım?
Efenin_Annesi canım birazdan etap sonuçlarını açıklayacağım. Güncel kilonu paylaşir misin ? Masterfit'e katılmak istiyor musun?
Evet evet katılmak istiyorum elhan hanım güncel kilom
15 ağustos kg 107.8 kg
19 ağustos kg 105.5 kg
Giden -2.3 kg

Eklentiler

• 20230819_064022.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 22
Sidoşum listene bir eleman daha ekleyebilir miyim Zeynep' in takımı sekiz kişi, senin takım da dengelenmiş olur .
Efenin_Annesi

Evet evet katılmak istiyorum elhan hanım güncel kilom
15 ağustos kg 107.8 kg
19 ağustos kg 105.5 kg
Giden -2.3 kg
Maşallah ne güzel kilo vermişsin
Cuma bildirim günümüz canım. Yeni olduğun için gecikmeli oldu sanırım. Dün akşam takımlar kuruldu. Sidoş kaptanima transfer ettim seni.

Maşallah ne güzel kilo vermişsin
Cuma bildirim günümüz canım. Yeni olduğun için gecikmeli oldu sanırım. Dün akşam takımlar kuruldu. Sidoş kaptanima transfer ettim seni.
Yok aslında biliyordum ama 4. Gundeydim diyete başlayalı bugünü bekledim tartı resmi atmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…