- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.977
Regl haftam bu hafta, haftaya da yapıcaz mı ?Masterfit yarismasi var canim cumaya kadar iki takim yarisiyoruz spor yarisi degil en cok kilo veren takim birinci oluyor katilmak istersenElhan kaptanimiza soyleyebilirsin ama aktif olman lazim zamaninda kilo bildirimi yapman lazim
aypare ackerman canım seni mavi takımda görmek isterim
süper bir takım olduk ,gazamız mübarek olsun verin mehteriHadi hayirli olsun mavi takim
@Koalina
aypare ackerman
@Ekrl
@Ozzybal
@Akrrep
@TemelinSafinazi
zeyneppk
Vay be takima bak gumbur gumbur geliyor
Bu hafta sizden ricam sayfadan kopmayin bol etkilesim istiyorum sporunuzu eksik etmeyin kirilmayan kilolari çatır çatır kiralim gecen haftaki gibi ayni performansa devamsizi seviyorum
Canim hepimiz regliz zatenRegl haftam bu hafta, haftaya da yapıcaz mı ?
İnşallah bu haftq deneycm birde şansımıBebeğimm bende 3 haftadır 70 deydim düşünbide hiç bozmadım diyeti anca düştü bukadar çabuk
Aslında evet olabilir regl iken spor yapmaktan kaçınırım hep, beslenmeme dikkat ederim çok yapamazsamCanim hepimiz regliz zatenherhafta yapiyoruz
Canımm çok sagol
Pazartesi cuma tarti gunuAslında evet olabilir regl iken spor yapmaktan kaçınırım hep, beslenmeme dikkat ederim çok yapamazsamSöyleyeyim ben kaptana
Cok gecmis olsun canim bebegin daha iyimi@ elhan canım kaptanım kilo bildirimi yapamadım hastahanedeydim bugün çıktık şükür buralardayım artık yarın tartılıp atayım ama büyük ihtimal artı çıkcam ellerim ayaklarım hep şiş ödemeliyim ayrıca hastane yemeklerinide yiyemediğim için hep dışardan yedikArtık bakalım yarına kaç kilo almışım
Tamam teşekkür ederimm ♥Pazartesi cuma tarti gunu
Harikasın canımAy bu nasıl mükemmel motivasyonlu bir seçme kaptanım
75 le başlamıştım şimdi 5 leri konuşuyoruzdarısı hepimizin başınaa
5 lerin başına doğru ilerlemek çok keyifli️
Dümdüz bir karnım ve karın kaslarım var️
Sağlıklı beslenme düzenindeyim️
Olumlamalar yapılsın o halde
Ondanmis demekkii benimkide 38 lere dupdururken çiktı ateşi kendimizi acilde bulduk resmen test temiz çıktı meğersem diştenmiş benim kiEvet vanım crp yani kandaki enfeksiyon yükselmiş iki üç gündür hastahanedeydik yeni çıktık
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin minigeEvet vanım crp yani kandaki enfeksiyon yükselmiş iki üç gündür hastahanedeydik yeni çıktık
Moral bozmak yok. Seninki anlık bir şişkinlik. Uykusuz kalmış olabilirsin tuzlu yemissindir bir çok şey sebep olabiliyor bak gör bir iki güne nasıl düşecek kilon. Üzülmene gerek yok inan bana. Bol su içmeye spora ve tabiki beslenmene dikkat et. Tek yapman gereken buCanımm çok sagolgüzel yüreğinden öpüyorum desteklerinizle iyi olck hersey
Efsane bir takım, efsane bir hafta bizi bekliyorKIRMIZI TAKIMA HOŞGELDİNİZ
Yaa harika bir takım olmadık mııı???
Çokk içime sindi eminim çok güzel bir hafta geçireceğiz
Kızlar siz bu işi biliyorsunuz zaten ama ben bir hatırlatma yapayım yine de
Terrrtemiz menüler, bool su ve spor. Yürüyüş olur evde egzersiz olur Leslie olur hiç farketmez yeter ki bizi harekete geçirecek birşeyler yapalim
Yeşil çaylarımızı unutmayalım. Detoks tariflerine her zaman açığız
Ve akşam 18den sonra ağzımızı kitleyelim ve aç uyuyalım. Her açlık hissi geldiğinde aslında o an yağlarımızın yandığını cikarmayalım aklımızdan
Mutlaka her akşam menülerinizi bekliyor olacağım
Şimdilik bu kadar , benimsiniz bu hafta çok görüşeceğiz
Jou
asliogretmen
Lavinia_98
ozlemon
Cookiie
FitVenus
İşte bu yaaaEfsane bir takım, efsane bir hafta bizi bekliyorAz önce dondurma teklifini reddederek mental olarak da başladım iff e
Yarın bomba gibi gelcmÇok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin minige
Moral bozmak yok. Seninki anlık bir şişkinlik. Uykusuz kalmış olabilirsin tuzlu yemissindir bir çok şey sebep olabiliyor bak gör bir iki güne nasıl düşecek kilon. Üzülmene gerek yok inan bana. Bol su içmeye spora ve tabiki beslenmene dikkat et. Tek yapman gereken bu