- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
Ne güzel dilekler zeynepcim, çoook sağolDogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu saglikli fit yillara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel dilekler zeynepcim, çoook sağolDogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu saglikli fit yillara
Nice mutlu yıllara canımBugün doğum günüm, gceden kutladık yoksa yemezdim yaa
Geçmiş olsun canımSabah kahvaltim
Domates salatalık yulaf ezmesi peynir birkaç ceviz eklemeyi unuttum hadi afiyet olsun
2 gündür boğazım ağrıyor zencefil zerdeçal sirke ve Ballı karışım yapıyorum inşallah şifa olacak
Çok sağol canımNice mutlu yıllara canım
Yaaaa birak doğumg unünde yee tabiiii musmutlu guzel senelerin olsun canım herşey gönlünce olsunBugün doğum günüm, gceden kutladık yoksa yemezdim yaa
Mutlu yıllar eski kaptanim Çipcitir bir güzellik ol inşallah.Bugün doğum günüm, gceden kutladık yoksa yemezdim yaa
Çok sağol canımcımYaaaa birak doğumg unünde yee tabiiii musmutlu guzel senelerin olsun canım herşey gönlünce olsun
Teşekkür ediyorum ablacım, inşallaaaahMutlu yıllar eski kaptanim Çipcitir bir güzellik ol inşallah.
Sağlıklı yaşların olsunBugün doğum günüm, gceden kutladık yoksa yemezdim yaa
Maşallah bu sıcakta tebrik ederim50 dk spor yapildi yansin yaglar
Tesekkur ederim evet salondaydim ama baya terledimMaşallah bu sıcakta tebrik ederim
Yıkdızlar takımı oluşturmuşsun canımm kaptanımKIRMIZI TAKIMA HOŞGELDİNİZ
Yaa harika bir takım olmadık mııı???
Çokk içime sindi eminim çok güzel bir hafta geçireceğiz
Kızlar siz bu işi biliyorsunuz zaten ama ben bir hatırlatma yapayım yine de
Terrrtemiz menüler, bool su ve spor. Yürüyüş olur evde egzersiz olur Leslie olur hiç farketmez yeter ki bizi harekete geçirecek birşeyler yapalim
Yeşil çaylarımızı unutmayalım. Detoks tariflerine her zaman açığız
Ve akşam 18den sonra ağzımızı kitleyelim ve aç uyuyalım. Her açlık hissi geldiğinde aslında o an yağlarımızın yandığını cikarmayalım aklımızdan
Mutlaka her akşam menülerinizi bekliyor olacağım
Şimdilik bu kadar , benimsiniz bu hafta çok görüşeceğiz
Jou
@asliogretmen
@Lavinia_98
ozlemon
@Cookiie
@sudansebep
Mutlu yıllaaaar nice sağlıklı mutlu yaşlara canımBugün doğum günüm, gceden kutladık yoksa yemezdim yaa
Çok hosbuldum
Çok teşekkür ediyorum. KesinlikleSağlıklı yaşların olsun
Bugün yeni bir gün ve cumaya var.
Hayatımızda hep böyle aksaklıklar oluyor. Bitip tükenmek çare değil kalkıp yeni zaferlere soyunmamiz gerek
Çok sağol canımmMutlu yıllaaaar nice sağlıklı mutlu yaşlara canım
Nice musmutlu yıllaraNe güzel dilekler zeynepcim, çoook sağol
Çok teşekkürlerNice musmutlu yıllara
Muhtesen Aslan burcuyuz ikimizde. iyi ki doğdun canım nice senelereBugün doğum günüm, gceden kutladık yoksa yemezdim yaa