Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canimçok güzel vermissin ama neden yoksun😥
Benim ödem durumu belli olmuyor canım
Henüz yediklerime de tam dikkat edemiyorum, sadece 2 öğün ve aralıklı oruç gibi yapıyorum.
Nasip olursa apayrı yaşam danışmanlık paketine katıldım, grupla tamamen başlarım.
O zaman sizlere menümü yazarım, belki sizlere de fikir olur.
O vakte kadar biraz serbest takılayım 😉

Ne takımı ne takımıııı napıyoruz spor ekibimi kurdunuzzz 😋
Bu hafta hazırlıkta olan biteni izle istersen. :KK60: Günlük menü ve spor bildirimi( olursa harika olur) yapıyorsun. Pazartesi kontrol tartimiz , cuma da fotoğrafli tartimiz var. Bir hafta içinde motivasyon yakalarsan takımlara girersin.

Kiminle yer değiştirdiğini hatırlıyor musun canım?
Efenin_Annesi Efenin_Annesi canım birazdan etap sonuçlarını açıklayacağım. Güncel kilonu paylaşir misin ? Masterfit'e katılmak istiyor musun?
Evet evet katılmak istiyorum elhan hanım 🙂 güncel kilom
15 ağustos kg 107.8 kg
19 ağustos kg 105.5 kg
Giden -2.3 kg 💪👊🥰

Eklentiler

• 20230819_064022.jpg
    20230819_064022.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 22
❣️ KIRMIZI TAKIMA HOŞGELDİNİZ ❣️

Yaa harika bir takım olmadık mııı???
Çokk içime sindi eminim çok güzel bir hafta geçireceğiz 🥰

Kızlar siz bu işi biliyorsunuz zaten ama ben bir hatırlatma yapayım yine de😅
Terrrtemiz menüler, bool su ve spor. Yürüyüş olur evde egzersiz olur Leslie olur hiç farketmez yeter ki bizi harekete geçirecek birşeyler yapalim 💃💃
Yeşil çaylarımızı unutmayalım. Detoks tariflerine her zaman açığız 😅
Ve akşam 18den sonra ağzımızı kitleyelim ve aç uyuyalım. Her açlık hissi geldiğinde aslında o an yağlarımızın yandığını cikarmayalım aklımızdan 🤩
Mutlaka her akşam menülerinizi bekliyor olacağım🤓
Şimdilik bu kadar , benimsiniz bu hafta çok görüşeceğiz 😅😅

@J O U
@asliogretmen
@Lavinia_98
@ozlemon
Cookiie Cookiie
@sudansebep
Sidoşum listene bir eleman daha ekleyebilir miyim:KK60: Zeynep' in takımı sekiz kişi, senin takım da dengelenmiş olur . :rapci:
Efenin_Annesi Efenin_Annesi ❤️

Evet evet katılmak istiyorum elhan hanım 🙂 güncel kilom
15 ağustos kg 107.8 kg
19 ağustos kg 105.5 kg
Giden -2.3 kg 💪👊🥰
Maşallah ne güzel kilo vermişsin :KK9::KK9:
Cuma bildirim günümüz canım. Yeni olduğun için gecikmeli oldu sanırım. Dün akşam takımlar kuruldu. Sidoş kaptanima transfer ettim seni. :KK60:

Maşallah ne güzel kilo vermişsin :KK9::KK9:
Cuma bildirim günümüz canım. Yeni olduğun için gecikmeli oldu sanırım. Dün akşam takımlar kuruldu. Sidoş kaptanima transfer ettim seni. :KK60:
Yok aslında biliyordum ama 4. Gundeydim diyete başlayalı bugünü bekledim tartı resmi atmak için 🙂

X