Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kocan git dediyse git kaynanan evliliğini rahatça yönetimine girmiş size bakmıyor madem karışma hakkı yok onun İstegi kendi dediklerini yapması. Bence yapma dediklerin kendince özgürce hareket etme isteğin var kocanı çocuğunu bile yönetebilirsin kaynanan bizim binada oturuyor diye gelini annesinin evine göndermem demek ne demek
Tabiki annene gideceksin ! Kocanın annesi varsa seninde annen var nokta!
Benim eşim biraz sorumsuzdu zamaninda o hakki orda aldi calısmıyordu dedimya iş güç yok gezme tozma hep ama her gidecegimde bu lafi eder zehir eder bana ama ben dinlemem hepte giderim

Annem bizden 35 dk uzaklıkta trafikle 1,5 saat sürüyor haftada 1 gün görebiliyorum maalesef, bazen haftanın 3 günü gidiyorduk kv ye bana tutmuş diyor ki ne gerek var her hafta annene gidiyorsun ayda bir gitmek neyine yetmiyor demez mi ben de artık 2 haftada bir kv me her hafta annene gidiyorum 😂 ne takıyorsun canım o senin kv se sen de onun kölesi değilsin ya gücü yetiyorsa oğluna desin ben istemezsem bir yere gidemezsin diye ama ona yürek yetmez işte 🤷🏻‍♀️
Bende aynı binadayım ama dinlemem
Dinlemiyor bizi diye şikayet ettiği duydum
Neden dinleyeyim 😒😒
Haftada bi anneme giderim artık hiç bişi demiyor
Dinlenmeye yer arıyor oğlu izin verse haftada iki kere göndermeye kabul eder 😅 o yüzden çarşamba günleri anneme gidiyorum
O gün rahat oluyor 😇

Mavi Takım

@Nehir im
@askrhpozitif
sardunya1038 sardunya1038
@Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
eceboce eceboce
@bluegreeneyes
Zipzip- Zipzip-
@sena zeynep
@klbk33

Evettt canlarım. Bu hafta mavi takım olmak nasip oldu bize 💙 Elinizden geleni yapacağınıza şüphem yok. Bu hafta adım sınırı 10bin. Zorlanmadan yapacağınızı düşünüyorum 😍😍😍 Lütfen menü paylaşımlarına dikkat edelim ve kaçamak yapmayalım.

Bu hafta zafer maviyle yazılacak
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Haydi maşallah
İnis takimlarimiza zeval gelmesin insallah 😘😘😘😘

Bende aynı binadayım ama dinlemem
Dinlemiyor bizi diye şikayet ettiği duydum
Neden dinleyeyim 😒😒
Haftada bi anneme giderim artık hiç bişi demiyor
Dinlenmeye yer arıyor oğlu izin verse haftada iki kere göndermeye kabul eder 😅 o yüzden çarşamba günleri anneme gidiyorum
O gün rahat oluyor 😇
Ne güzel bizimkiler yufka dükkanları var çalısıyorlar hergün yemek bekliyor benden şu çocuk kaç gundur hasta allahin bi kulu sen nasilsin demedi ya ayakta uyuyorum resmen kizi var geliyo sanki biri kuyruguna basmis gibi kaçıyo gidiyo kimse yardimci olmuyo bana

E Elif_Eylul felüzüm dün öğünlerde ekmek yok demiştin sanırım.. Yanlş hatırlıoda olabilirim.. Ya ekmek yiyince ardı arkası kesilmio bide hatayda şu meşhur katıklı ekmek arada yenio zaten.. Ekmek koymasam?

Ama yumurtayı öğünüme geri aldm..
Yeşiliik olarak ne önerirsiniz kızlar kahvalrıda maydanozmu yiyosnz?

Merhabalar hanimlar 💗😘

15 Ekim menüsü

Kahvaltı
1 yum omlet 🍳
Domates salatalık peynir zeytin 🧀🧀🧀
1 dlm tbe 🍞

Öğle
Cok az domt salt pey zeyt 1 dlm tbe

Akşam
4 yk bulgurla yapilmis pirasa
Birkac lokma tbe

2 adet eticin
1 galete biraz leblebi

Su 1 lt
Spor 11.703 adim
Eki Görüntüle 2934547
Afiyet olsun canim ❤

E Elif_Eylul felüzüm dün öğünlerde ekmek yok demiştin sanırım.. Yanlş hatırlıoda olabilirim.. Ya ekmek yiyince ardı arkası kesilmio bide hatayda şu meşhur katıklı ekmek arada yenio zaten.. Ekmek koymasam?

Ama yumurtayı öğünüme geri aldm..
Yeşiliik olarak ne önerirsiniz kızlar kahvalrıda maydanozmu yiyosnz?
Domates ,salatalık, dereotu,maydanoz, yesil biber, kapya biber gibi ekleyebilirsin menune canim 🥰🥰

Git bence :) dinleme hakkın da yok dinlemediyse bişi demeyecekti anlar zamanla 🥰
Cok teşekkür ederim çok destek oldun ne biliyim bazı zamanlar insan bi arkadaş arıyor herseyinide kimseye anlatamiyor anneme desem gider laf eder kaynanama laf söz uğraş dur 😆😆

Bisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Sen annene git canım . Canın ne istiyorsa onu yap. Bu hayatı 1 kere yaşıyoruz. Kocan da dahil kimse için yaşama.

15 Ekim menü

07.30
1 bardak süt

09.30
Yarım simit
1 bardak çay

12.30
1 kase çorba
6 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt

13.30
1 fincan sütlü kahve
3 kuru kayısı

18.30
1 Kıymalı pide
3 çiğköfte
Salata
3 kaşık yoğurt
2 kaşık fasulye

2 litre su
8000 adım

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 🥰
Konuşarak rahatlayacak değil canım İnşaAllah iki ay içinde belli olacak sonuç dua et hayırlı sonuçlar alayım davam ile ilgili
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah 🥰
İlk kuyumcunun taktığı küpe ağrıtır aslında delindikten sonra iplik takabilsem iyileşmesi çok daha iyi olur👍
Altın küpe takarsan da çabuk iyileşir canım.
Uc bin adim attim evde,bakalim insallah on bine tamamlarim☺️💪
Yorma kendini canım 😘

X