- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gunaydin maşaGunaydin kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin maşaGunaydin kizlar
Gunaydin canim he maşa olduk nickide oyle yapiyimmiGunaydin maşa
YapGunaydin canim he maşa olduk nickide oyle yapiyimmi
24 ekime kadar beklemem lazim
Tebrikler canimBu saatte bu adım yarış mavi takımın demek boşuna yürümeyin kırmızı takım
Tabiki beklerim gelin tabiÇok yakın ulusa giderken ordan geçiyor gelirsem görüşelim canim Zipzip- gideriz kahve içmeye
Ol hadi bir maşamız eksik pikacudan sonra bende gargamel yapayimGunaydin canim he maşa olduk nickide oyle yapiyimmi
Diyetisyeni vermemiş bence hastanedeoldugu için yemiş. Artık listeye uyacağım yazdıCok ilginc ama yag ve yiyince yine aciktiriyor kisir döngü yani.
Tabi sende benim gibi gibi sabaha kadar besik sallasaydin sende kalkmazdın daha sallıyorum annem gile gitcem cocuk iylesene kadar olmuyor böyle kırmızılar asla vazgeçmezBu saatte bu adım yarış mavi takımın demek boşuna yürümeyin kırmızı takım
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar
Afiyet olsun canim ❤15 ekim menüsü
Sabah
Kaşarlı 2 yumurta tavada
Nescafe
15.30
Turk kahvesi
İncir, bitter findik
16 45
1 patatesli pide
Ayran
19.30
Az menemen
1 dilim ekmek
21.00
1 bardak boza
Menüm olmadi biliyorum, bugunden itibaren yeşillik eklicem kac gündür yeşillik yemedim ozellikle.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Günaydın canim ❤❤Günaydınnnn
Haftasonları bebekle tek olunca kopuşa geçiyorum sıkı takip edemiyorum
Benim zamanım geldi de migime alıştım değiştirmeyeceğim24 ekime kadar beklemem lazim
Canım normal şartlarda bile poğaça tarzı çok yağlı besinler kalbe ciğere zarar bence dışarda poğaça yemek yerine tost yesen daha güzel olur bence insaAllah diyetine tam uyar istediğin kiloya inip bebişini kucaklarsın canımGünaydın hatunlar dünkü menümü yazanadım yine eltime geldim şimdi eşide rahatsızlandı doktora götürdük doktor böbreklerin de üfürme var dedi (nasıl bişey bilmiyorum) ikitane de küçük çocuk evde var ve ben bakıyorum
Dün sabah hastaneye kendimde gittiğim için hiç birşey yemedim
Öğlen 1 poğaça birde 1 bardak çay içtim
Akşam da
2 yemek kaşığı pilav salata ve 2 yemek kaşığı kuru fasulye yedim
Bugünden itibaren diyet listeme uyacağım inşallah buda dünkü adımlarım
Kıs nasıl yiyonuz beyaz ekmeği ya içi boş onun o yüzden kolayca yarim yiyebiliyorsun köy ekmegi olacak of ici dolu dolu tereyagi basip yiyeceksin ama rüyandaDün sabah karışık tost yarım ekmek le
Öğle patates tava yarım ekmek le
Akşam pirinç yarım ekmek le
Ve sonuç bildirim yapayım dün yapamadım normal de 60.45 tim iki gün önce
Ben o diyetisyenden şüphe ederim acaba az kilo verdirip daha çok gelsin diye mi yapıyor derim 9 dilim ekmek nedir ya9 dilim ekmek veren diyetisyeni duydum da pogaça vereni ilk defa duydum
Aa üzüldüğün şeye bak 1 hafta da 59 a inersin yeter ki önünü alıp bırakma kendini canımKilo bildirimi
61,55 kg.
Hande öyle verdi 9 dilimle zayıfladı banada verdiydi ama uygulamadımCanım normal şartlarda bile poğaça tarzı çok yağlı besinler kalbe ciğere zarar bence dışarda poğaça yemek yerine tost yesen daha güzel olur bence insaAllah diyetine tam uyar istediğin kiloya inip bebişini kucaklarsın canım
Kıs nasıl yiyonuz beyaz ekmeği ya içi boş onun o yüzden kolayca yarim yiyebiliyorsun köy ekmegi olacak of ici dolu dolu tereyagi basip yiyeceksin ama rüyanda
Ben o diyetisyenden şüphe ederim acaba az kilo verdirip daha çok gelsin diye mi yapıyor derim 9 dilim ekmek nedir ya
Aa üzüldüğün şeye bak 1 hafta da 59 a inersin yeter ki önünü alıp bırakma kendini canım
Migimin anlami ne acaba canimBenim zamanım geldi de migime alıştım değiştirmeyeceğim
Migi gigi magi mügeeee
Gunaydin canimAfiyet olsun canim ❤
Koca ayu kim olsunOl hadi bir maşamız eksik pikacudan sonra bende gargamel yapayim
Sayende güldüm.Bu saatte bu adım yarış mavi takımın demek boşuna yürümeyin kırmızı takım
Bende bilmiyorum gigi hadiden almışım gidiyi migi yaptım eski rumuz migimadid di sonra herkes migi demeye başladıMigimin anlami ne acaba canim
Gunaydin canim
Koca ayu kim olsun