Popüler Konu LenaG ile MasterFit

15 ekim menüsü

Sabah
Kaşarlı 2 yumurta tavada
Nescafe

15.30
Turk kahvesi
İncir, bitter findik

16 45
1 patatesli pide
Ayran

19.30
Az menemen
1 dilim ekmek

21.00
1 bardak boza

Menüm olmadi biliyorum, bugunden itibaren yeşillik eklicem kac gündür yeşillik yemedim ozellikle.

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Eklentiler

• IMG_20211015_154108.jpg
    IMG_20211015_154108.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 22
Bu saatte bu adım yarış mavi takımın demek boşuna yürümeyin kırmızı takım 😁
Tabi sende benim gibi gibi sabaha kadar besik sallasaydin sende kalkmazdın daha sallıyorum annem gile gitcem cocuk iylesene kadar olmuyor böyle kırmızılar asla vazgeçmez

Günaydın hatunlar dünkü menümü yazanadım yine eltime geldim şimdi eşide rahatsızlandı doktora götürdük doktor böbreklerin de üfürme var dedi (nasıl bişey bilmiyorum) ikitane de küçük çocuk evde var ve ben bakıyorum

Dün sabah hastaneye kendimde gittiğim için hiç birşey yemedim
Öğlen 1 poğaça birde 1 bardak çay içtim

Akşam da
2 yemek kaşığı pilav salata ve 2 yemek kaşığı kuru fasulye yedim
Bugünden itibaren diyet listeme uyacağım inşallah ☺️ buda dünkü adımlarım
Canım normal şartlarda bile poğaça tarzı çok yağlı besinler kalbe ciğere zarar bence dışarda poğaça yemek yerine tost yesen daha güzel olur bence🤗 insaAllah diyetine tam uyar istediğin kiloya inip bebişini kucaklarsın canım 😍
Dün sabah karışık tost yarım ekmek le
Öğle patates tava yarım ekmek le
Akşam pirinç yarım ekmek le
Ve sonuç 😁🧿 bildirim yapayım dün yapamadım normal de 60.45 tim iki gün önce
Kıs nasıl yiyonuz beyaz ekmeği ya içi boş onun o yüzden kolayca yarim yiyebiliyorsun 🤭 köy ekmegi olacak of ici dolu dolu tereyagi basip yiyeceksin 😋 ama rüyanda😂🤣😂🤣
9 dilim ekmek veren diyetisyeni duydum da pogaça vereni ilk defa duydum😂
Ben o diyetisyenden şüphe ederim acaba az kilo verdirip daha çok gelsin diye mi yapıyor derim 9 dilim ekmek nedir ya🙄
Kilo bildirimi
61,55 kg.
😭
Aa üzüldüğün şeye bak 1 hafta da 59 a inersin yeter ki önünü alıp bırakma kendini canım 🤗

Bisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum

Canım normal şartlarda bile poğaça tarzı çok yağlı besinler kalbe ciğere zarar bence dışarda poğaça yemek yerine tost yesen daha güzel olur bence🤗 insaAllah diyetine tam uyar istediğin kiloya inip bebişini kucaklarsın canım 😍

Kıs nasıl yiyonuz beyaz ekmeği ya içi boş onun o yüzden kolayca yarim yiyebiliyorsun 🤭 köy ekmegi olacak of ici dolu dolu tereyagi basip yiyeceksin 😋 ama rüyanda😂🤣😂🤣

Ben o diyetisyenden şüphe ederim acaba az kilo verdirip daha çok gelsin diye mi yapıyor derim 9 dilim ekmek nedir ya🙄

Aa üzüldüğün şeye bak 1 hafta da 59 a inersin yeter ki önünü alıp bırakma kendini canım 🤗
Hande öyle verdi 9 dilimle zayıfladı 😃banada verdiydi ama uygulamadım 🙄

X