Merkezdenim ama babam tonusluNeresinden
Çok sevindim, artık sana topraaam diyeyim mi
Geçmiş olsun canım, gittin mi doktoraGeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyiyim ama halsizliğim hala devam etmekte.
Allah yardımcıniz olsun. Çok üzüldüm canım. Yarın izinli yazarım seni. Bu tarafı düşünme. Yavrucugun iyileşsin sağlığına kavuşsun inşallah.Bebeğime yatış verdiler canım bi kaç gün burdayız yarın kilo bildirimi de yapamayacağımElhan
Hastalığının teşhisi hakkında bir şey öğrenebildin mi akrepcim?Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyiyim ama halsizliğim hala devam etmekte.
Geçmiş olsun canım, gittin mi doktora
Hayır gitmedim doktora..Hastalığının teşhisi hakkında bir şey öğrenebildin mi akrepcim?
Çok geçmiş olsun canımAteşini düşüremedik evde hastanede yatış verdiler bi kaç gün hastahanedeyiz crp yükselmiş idrarda kan varmış boğazı çok kötü olmuş inşallah bi an önce toparlanırız
Ben de merkezdenimMerkezdenim ama babam tonuslupek sevmem köyümü. Ay de lütfen
emekki vücut biraz dinlenmek istiyorHayır gitmedim doktora..
Dün tüm gün evde yattım. Çıkmadım sıcağa.
Güneş çarpmasını fena bir şekilde yaşadım çünkü. Halsizliğim hariç daha iyiyim.
Sağol canım Allah razı olsunCok gecmis olsun Rabbim tez zamanda bebegine sifa versin insallah
Noldu canim olsun pes etme birakirsan iyice alirsin su ara tatil modundasin o surecin bitsin ozaman istikrar kazanirsinOlmadi yine kalamadim diyette kizlar. Cook sagolun rmeklerinizeozlemon Elhan Ozzybal asliogretmen
Ben çıkacagım yarın tartı bildiriminden sonra.
Bence pes etme burdan ayrılırsan daha kötü olur hepimizde zaman zaman oluyorOlmadi yine kalamadim diyette kizlar. Cook sagolun rmeklerinizeozlemon Elhan Ozzybal asliogretmen
Ben çıkacagım yarın tartı bildiriminden sonra.