Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ablacim apaform aldim ama bu kullanmadim acikcasi bir deneyeyim ama bu tarz urunlere vucudumu alistirmak istemiyorum
Günaydın kızlar
Geçen cts başladım
64.7 ile
Fark 1.700 gr Elhan
Masterfitte varım
Vaovv super bir eksi tebrikler
Geçen cuma: 60.85
Bugün: 59.80
Fark:1050 gr
Masterfitte varım
ozlemon
Super kaptanim tebrikler

Günaydın Kizlar maalesef artı ile devam ediyorum, eve geleli iki hafta oldu ve +1,8 geldiğimden beri bu hafta da hazırlık bölümünde yer alayım @elhan

Geçen cuma 70.45
Bu cuma 70.60
+ 150
O kadar aç gezmenin cefası buymuş dün ishal oldum kayısı çayı içmekten ve kiraz sapı çayı bile aldım dün ama bu artılar ne biri bişey söylesin ben 68 bekliyordum kesinlikle ama sanki ödem oldum acaba detox suyundan sonra mı böyle oldu resim çekemedim morelim sıfır gözlerim doldu tam 2 aydır 70 le savaşıyorum sadece 70 ne indim ne çıktım
Tartı fotosunu çekmedim unuttum o sinirle

Ozzybal
Elhan

Hayırlı sabahlarrr hayırlı Cumalar
Kaptanlarım Ozzybal Elhan ozlemon
Ben bu hafta çok aktif olamadım çünkü diyete tam adaptasyon sağlayamadigim günler oldu. Buraya gelip yazmak istemedim açıkçası.
Ama bugünden itibaren spora da başlıyorum. İnşallah tam mativasyonla devam edeceğim.
Cumaya göre eksi geleceğim büyük ihtimalle

Sanırım bizim vücut kitledi kendini bende o kadar dikkat etmeme ragmen 64 u kıramıyorum bende takıldı kaldı benim yaş ve menopoz da artısı var spora ağırlık vermemiz gerekiyor canım

Bebeğimm aç gezmek degil mesele yiyerek yakmak gerekir bide düzenli yiyceksin olsun üzülme enazindan denedin anlamış oldun buhafta başka şekilde beslenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…