Unut onları farzet ki yemedin yoluna devam et akşam.saat 10 da bende sınava yenik düştüm midye yedim 6 tane ama bugün full devamAy imdat lütfen yaa
Bana bişeyler oldu hiç iyi şeyler değil
Gece film izlerken kutu kola ile pide yedim.
Öğlen de menemene ekmek bana bana yedim. Sabah kahve yanında yediğim bedemli çikolatarı hiç söylemeyeyim bile.
Yardım edin lütfen
Buralardayım canım takipteyim tekrar çıtır olmaya niyet ettim ve tabi ki başaracağımKim gelmiş hoşgeldin canımburalarda mısın yoksa artık
İzinde mısın? Takımlarda mısın bilmiyorum ama kaptanım sen böyle yaparsan halk ne yapsinAy imdat lütfen yaa
Bana bişeyler oldu hiç iyi şeyler değil
Gece film izlerken kutu kola ile pide yedim.
Öğlen de menemene ekmek bana bana yedim. Sabah kahve yanında yediğim bedemli çikolatarı hiç söylemeyeyim bile.
Yardım edin lütfen
Kesinlikle öyle oldu bende de. Burası olmasa komple salardım sanırım.Diyet bazen sıkıyor, hepimiz bir süre sonra salıyoruz. Ama bozdum zaten diye düşünmeyip toparlayalım canımcım. Dün dünde kaldı diyelim :)
Olur tabi umarım faydası da olurEllssa bu hafta bireyselde rakip olalım demiştin değil mi? Hala geçerliyse yapalım, hem sen de motive olmuş olursun.
Kırmızı takımdayım ve mavi takımkaptanı ile yarıştayım.İzinde mısın? Takımlarda mısın bilmiyorum ama kaptanım sen böyle yaparsan halk ne yapsin
Kırmızı takımdayım ve mavi takımkaptanı ile yarıştayım.
Şımardım galiba yaa
O zaman diyete hızlı bir dönüş yapalım haydiKırmızı takımdayım ve mavi takımkaptanı ile yarıştayım.
Şımardım galiba yaa
BeeenH☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
p.tesi salı çarşamba ve perşembe 4 gün sürecek adım yarışması yapalım diyorum katılmak isteyenler beni etiketleyip adim resmi ve adım sayısını bildirsin lütfen.
Elhan
Koalina
Ellssa
aypare ackerman
Cookiie
esra_34
Frytiop
Jou
TemelinSafinazi
zumazuma
Ozzybal
zeyneppk . (Seni ekledim bile )
DeryaOnDiet
asliogretmen
B Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
s i d e l y a
Başka türlü hızına yetişemiyorum
Yok canim almiyimH☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
p.tesi salı çarşamba ve perşembe 4 gün sürecek adım yarışması yapalım diyorum katılmak isteyenler beni etiketleyip adim resmi ve adım sayısını bildirsin lütfen.
Elhan
Koalina
Ellssa
aypare ackerman
Cookiie
esra_34
Frytiop
Jou
TemelinSafinazi
zumazuma
Ozzybal
DeryaOnDiet
asliogretmen
B Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
s i d e l y a
Ben katılırımH☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
Elhan
Koalina
Ellssa
aypare ackerman
Cookiie
esra_34
Frytiop
Jou
TemelinSafinazi
zumazuma
Ozzybal
DeryaOnDiet
asliogretmen
B Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
s i d e l y a
Ben isterimH☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
Elhan
Koalina
Ellssa
aypare ackerman
Cookiie
esra_34
Frytiop
Jou
TemelinSafinazi
zumazuma
Ozzybal
DeryaOnDiet
asliogretmen
B Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
s i d e l y a
Bende çok istiyorum ama tekbaşıma edemiyorum kızlada çok duramiyorum dışarda site içerisinde spor var gidemiyorum bile başımıza bi iş gelmesin diye ama aksamları gitmek lazım kızçe uyuduğundaH☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
Elhan
Koalina
Ellssa
aypare ackerman
Cookiie
esra_34
Frytiop
Jou
TemelinSafinazi
zumazuma
Ozzybal
DeryaOnDiet
asliogretmen
B Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
s i d e l y a
HayirdirrrYarın bana kesin artı geliyor
Nebileyim tartıya bakıyorum fazla çıkıyo 2 kaşık kısır gömdüm 2 yuvarlak pogacaHayirdirrr
Sağlık olsun kuzum bebişin daha küçük çok haklisinBende çok istiyorum ama tekbaşıma edemiyorum kızlada çok duramiyorum dışarda site içerisinde spor var gidemiyorum bile başımıza bi iş gelmesin diye ama aksamları gitmek lazım kızçe uyuduğunda
Kiz o kadar gommussun birde tok karnına mi tartiliyorsunNebileyim tartıya bakıyorum fazla çıkıyo 2 kaşık kısır gömdüm 2 yuvarlak pogaca