Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 6cı sıradamiyım şaka şakaaKırmızı Takımı da güncelleyelim
Ellssa
@aypare ackerman
@Cookiie
esra_34
Frytiop
Jou
TemelinSafinazi
zumazuma
Alfabetik sıraya dizmiştimBen 6cı sıradamiyım şaka şakaa
Sabah yürüyüşümüzü yaptık kızımla
Simdi sekersiz kahve içeceğumm
O açından hic bakmamıştım hahahah güzel olmuşAlfabetik sıraya dizmiştim
Ayy miss sabah sporu gibisi yok gün boyu zinde tutuyor insanı
Kaç yaşında bıdık?O açından hic bakmamıştım hahahah güzel olmuş
Gercekten öyle kaptanım ilkbaşta üşendim baktım hava cok guzel esiyo kızımda çıkmak istedi hadi hadi diyo kostur kostur hazırlandık çıktık 1 saat dışardaydık eve geldik falan kahvaltı hazirlıyordumki uykusu geldi sipanin birazdan kahvaltı ederik kociskomla
Hahahaha 1yaş 2 aylık daha canımKaç yaşında bıdık?
Benimki de aman yürümesin, koşsun oynasın ama öyle yürüyüş sevmez. Hala bebek arabasını elden çıkartmadım o yüzden
Oo bak yürüyüşün başka başka faydaları da var
Cok sagolAfiyet olsun kaptanım geçmiş olsun canim
Oyyy ne sevimlidir Biz olduk 4.5 yaşHahahaha 1yaş 2 aylık daha canım
Cok cadı çokk bi cenesi varr hadi hadi diyo
Merhaba kızlaar tatil kilolarımla döndüm bu hafta dikkat etmeye başlarım cuma katılırım aranıza inş çok almamışımdır sezaryen göbüş bir faciaydı tatilde yüzleştim
Evet kaptanim aksam sebze yada salata yersen yarina guzel eksi gelirMavi takım dünkü menüleriniz çok iyiydi. Böyle giderse birincilik kaçınılmaz.
zeyneppk
DeryaOnDiet
asliogretmen
B Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
s i d e l y a
Ben de pazartesi avantajı için çabalayacağım.
Yaaa maşaallahh nasıl gidiyorrrOyyy ne sevimlidir Biz olduk 4.5 yaş
Bugün bir aksilik olmazsa, tek öğün ve salata şeklinde yapacağım. Çocuklarla parktayim ve pek spor yapacak zaman olmayacak gibiEvet kaptanim aksam sebze yada salata yersen yarina guzel eksi gelir
Diyet bazen sıkıyor, hepimiz bir süre sonra salıyoruz. Ama bozdum zaten diye düşünmeyip toparlayalım canımcım. Dün dünde kaldı diyelim :)Ay imdat lütfen yaa
Bana bişeyler oldu hiç iyi şeyler değil
Gece film izlerken kutu kola ile pide yedim.
Öğlen de menemene ekmek bana bana yedim. Sabah kahve yanında yediğim bedemli çikolatarı hiç söylemeyeyim bile.
Yardım edin lütfen