Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Alfabetik sıraya dizmiştim :KK70:
Ayy miss sabah sporu gibisi yok gün boyu zinde tutuyor insanı
O açından hic bakmamıştım hahahah güzel olmuş
Gercekten öyle kaptanım ilkbaşta üşendim baktım hava cok guzel esiyo kızımda çıkmak istedi hadi hadi diyo😀😀 kostur kostur hazırlandık çıktık 1 saat dışardaydık eve geldik falan kahvaltı hazirlıyordumki uykusu geldi sipanin birazdan kahvaltı ederik kociskomla 😀😀

O açından hic bakmamıştım hahahah güzel olmuş
Gercekten öyle kaptanım ilkbaşta üşendim baktım hava cok guzel esiyo kızımda çıkmak istedi hadi hadi diyo😀😀 kostur kostur hazırlandık çıktık 1 saat dışardaydık eve geldik falan kahvaltı hazirlıyordumki uykusu geldi sipanin birazdan kahvaltı ederik kociskomla 😀😀
Kaç yaşında bıdık?
Benimki de aman yürümesin, koşsun oynasın ama öyle yürüyüş sevmez. Hala bebek arabasını elden çıkartmadım o yüzden:KK70:

Oo bak yürüyüşün başka başka faydaları da var:KK70:

Kaç yaşında bıdık?
Benimki de aman yürümesin, koşsun oynasın ama öyle yürüyüş sevmez. Hala bebek arabasını elden çıkartmadım o yüzden:KK70:

Oo bak yürüyüşün başka başka faydaları da var:KK70:
Hahahaha 1yaş 2 aylık daha canım
Cok cadı çokk bi cenesi varr hadi hadi diyo 😀😀

:skandal:Ay imdat lütfen yaa
Bana bişeyler oldu hiç iyi şeyler değil
Gece film izlerken kutu kola ile pide yedim.
Öğlen de menemene ekmek bana bana yedim. Sabah kahve yanında yediğim bedemli çikolatarı hiç söylemeyeyim bile.
Yardım edin lütfen:KK42:
Diyet bazen sıkıyor, hepimiz bir süre sonra salıyoruz. Ama bozdum zaten diye düşünmeyip toparlayalım canımcım. Dün dünde kaldı diyelim :)

X