- 21 Ekim 2019
- 5.219
- 26.049
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahah kızzz oyle çok denedim cok cıkmazdı bile en fazla 500 gram çıkardı ondan dediydimKiz o kadar gommussun birde tok karnına mi tartiliyorsun
Yapardımda oda akşam ama denk gelmiyo eşim bazen erken uyur mesai eder nasip olmazSağlık olsun kuzum bebişin daha küçük çok haklisin
Ben varım yarından sabah tartilir atarım menumu de yazacağım. Bugün hatta 10.000 kusur adım olmuş bile.H☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
p.tesi salı çarşamba ve perşembe 4 gün sürecek adım yarışması yapalım diyorum katılmak isteyenler beni etiketleyip adim resmi ve adım sayısını bildirsin lütfen.
Elhan
Koalina
Ellssa
aypare ackerman
@Cookiie
@esra_34
@Frytiop
Jou
@TemelinSafinazi
@zumazuma
Ozzybal
zeyneppk . (Seni ekledim bile )
@DeryaOnDiet
@asliogretmen
@Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
@s i d e l y a
Evett kocama yaparken bianda yedim yoksa yemicektim hiç canım istemiyodu artı gelir kesinAfiyet olsun yalnız gün menüsü gibi olmuş akşam.
Kızz nedeennYarın bana kesin artı geliyor
2 kaşık kısır 2 pogaca gomdüm bi yükseldi sorma bide kabızim bugünKızz nedeenn
Hahahaha yaaa canimda istemiyodu neolduysa gözüm açıldı yapmazdım hiçSabah ceviz suyu ile başlayıp akşama kısır pugaça bende öyleyim genelde
Aheyyy aheyyyyy bol su içseydin bari neyse olsun bu hafta düzel tirsin2 kaşık kısır 2 pogaca gomdüm bi yükseldi sorma bide kabızim bugün
Ben bugün çocuklar a mozaik pasta yaptım Agzımı vurmadım inan aglayasım geldiHahahaha yaaa canimda istemiyodu neolduysa gözüm açıldı yapmazdım hiç
Yarindan sonra tabi sıkıAheyyy aheyyyyy bol su içseydin bari neyse olsun bu hafta düzel tirsin
Hahahahah amaann bosver kaçmıyoya nasılsaa zayıflayınca yersinBen bugün çocuklar a mozaik pasta yaptım Agzımı vurmadım inan aglayasım geldi
Ben de yaparımki tabiki yarıınOzzybal tek öğün yapcakmış bugün
Olsun cuma ya kafar dikkat edrsin oluyor arada oyleHahahahah kızzz oyle çok denedim cok cıkmazdı bile en fazla 500 gram çıkardı ondan dediydim
Sen akşam.yemiyormusun canım aralıklı oruç mu yapiyorsun
Aynen bebeğimm yarın ola hayrola menü programimı yapemmOlsun cuma ya kafar dikkat edrsin oluyor arada oyle
Sen akşam.yemiyormusun canım aralıklı oruç mu yapiyorsun