- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Bende 69 dum ara verdim 3 hafta falan oldu şuan 71 im herhalde tamda bilmiyorum olmasa yarın aç karna tartılır bildirim yaparım hedefim bu hafta 69 u görmek sıkı sıkı baglancm bu defa eski halimi o kadar özledim kiAyy gell bacu cok ozledim seni yaaa gitme bidahaa
TArttınmı bugun hiç
Ben 69 za indim sonunda
Bende benimkilere giremiyodum hic yaa eski donlara yani naptım neettim dönuyorum iyice hahahahaha
Kim bilir başka neler yaptınKIrmızı iksirde tabii ise yaramıştı onu ictim dimi ben
Sanırım bende de var bu insülin direnci zaten baba tarafı hepsi şeker hastası haftaya bi doktora gideceğim bakalimTabiki.
İşin kötü yanı çok çabuk kilo alıyorsun çok da yavaş veriyorsun. Şeker hastalığının bir önceki sınırı..
İnsülin direncini yok etmek için sağlıklı beslenmek şart. Ancak bu şekilde kilo vermen hızlanıyor. Sabırla sonuca ulaşırsak hem insülin direnci yok olacak hem de şeker hastalığından uzaklaşıcaz.
İşin sırrı sağlıklı beslenmekte ve düzenli sporda.
Oooo süperr demekki epey incelme var bizim.ancak lastikler gevsiyorKizlar donlarım sıkı sıkı olurduu simdi aşıri bol geliyorr aboovvvvüstümden düşüyor resmen eee eski geceliklerimimi giyecem simdi hahahaha eski geceler falan aahh geceler sensiizz geceleerrr
AblamTatlışımmm
Ayrıntısını biliyor musun canım zencefil shot detoksununBen de bir an önce 6'lı rakamlara gelmek istiyorum, son 4 yıldır hiç gelemedim.
Çok teşekkürler, ilk hafta etkisi galiba, hedeflemiştim, ama regl 2. günü olmasına rağmen bu rakama şaşırdım.
Zencefil shot'ı haftada iki kez akşam yemeği yerine tüketsek müthiş olur.
Ben de çok gaza geldim, bu hafta 1,5 versem çok mutlu olacağım.
haydi ağustosu bol eksilerle kapatalım
Hoşbuldum hanımcığım, eskiye göre ağrım azalsa da hala devam ediyor, beslenmeyi de düzenleyemedim, hergün gelip çorabımı giydiriyorlar yoksa halim nice olur duHoş geldin fezacım nasılsın ayak durumların nasıl geçtimi artık.
En şişkonuz benmişim
Masterfit Yarışması 78. Etap 04.08 11.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım ozlemon Kaptan 69.5 69.8 +0.3 @Akrrep 82.8 82.1 -0.7 @DeryaOnDiet 75.4 75.6 +0.2 @TemelinSafinazi 71.05 70.55 -0.5 @Frytiop TRANSFER 73.4 X X @Beklenen2 77.7 77.4 -0.3 @zumazuma 74.8 X X Mavi Takim Jou KAPTAN 69.8 69.4 -0.4 Nergis 35 64.3 64.4 +0.1 Ozzybal 78.15 76.75 -1.4 @1artiikizanasi
Haftaya izinli80.6 80.2 -0.4 @esra_34 51.8 X X zeyneppk 81.2 80.8 -0.4 @asliogretmen TRANSFER 74.7 74.45 -0.25 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Suskunkardelen 60.8 X X @Koalina 62.5 60.85 -1.65 @Cookiie 78.45 77.45 -0.7 s i d e l y a Başlangıç 74.25
ozlemon kaptanım. Bildirimlerimiz bu şekilde Değerlendirmeye devam edersen çok sevinirim. Dışarı çıkmam gerekiyor. Teşekkür ederim.
Bebeden sonra o geceler artık zorrrSanırım bende de var bu insülin direnci zaten baba tarafı hepsi şeker hastası haftaya bi doktora gideceğim bakalim
Oooo süperr demekki epey incelme var bizim.ancak lastikler gevsiyorgeceliklerr. Geceler eski günlere döneceksin haaa
Zencefil shot hangisiydi ya hatırlayamadım bitürlüKim bilir başka neler yaptınzencefil shot denedin mi Peki
Sonunda gordüm 3 hafta içinde cidden ancaBende 69 dum ara verdim 3 hafta falan oldu şuan 71 im herhalde tamda bilmiyorum olmasa yarın aç karna tartılır bildirim yaparım hedefim bu hafta 69 u görmek sıkı sıkı baglancm bu defa eski halimi o kadar özledim ki
Senide tebrik ederim ları gördün sonunda
Ben diyecem de adil olmazBu hafta benle yarışmak isteyen var mı
Tamam canım kaptanım ben ara ara bakıyorum
Masterfit Yarışması 78. Etap 04.08 11.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım ozlemon Kaptan 69.5 69.8 +0.3 @Akrrep 82.8 82.1 -0.7 @DeryaOnDiet 75.4 75.6 +0.2 @TemelinSafinazi 71.05 70.55 -0.5 @Frytiop TRANSFER 73.4 X X @Beklenen2 77.7 77.4 -0.3 @zumazuma 74.8 X X Mavi Takim Jou KAPTAN 69.8 69.4 -0.4 Nergis 35 64.3 64.4 +0.1 Ozzybal 78.15 76.75 -1.4 @1artiikizanasi
Haftaya izinli80.6 80.2 -0.4 @esra_34 51.8 X X zeyneppk 81.2 80.8 -0.4 @asliogretmen TRANSFER 74.7 74.45 -0.25 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Suskunkardelen 60.8 X X @Koalina 62.5 60.85 -1.65 @Cookiie 78.45 77.45 -0.7 s i d e l y a Başlangıç 74.25
ozlemon kaptanım. Bildirimlerimiz bu şekilde Değerlendirmeye devam edersen çok sevinirim. Dışarı çıkmam gerekiyor. Teşekkür ederim.
Hepimiz öyleyiz canım ben eskiden bu kadar dikkat etsem şimdiye tozunu attırmıştım diyete başladığımdan beri bi baktım ayda anca 3 kilo vermişim eve gideyim ortalamayı tam alıcam çok düşük ama hiç yoktan iyi diye avunuyoruzÖnceden 2, 3 kiloya banamısın demezdim şimdi insülin direncinden dolayı böyle gramla gitmekte ama önemli olan sonuç.
86,8 le başladım. Şimdi 82.1 im
Lavişim istersen yarın sabah tartıl şimdi yanıltıcı olur listedeKaldığım yerden devam edebilmyiim güzel kaptanım şimdi bildirim yapcmama tok karnayım olur mu
Faydasını görmüşsün belli çok daha iyi olacaksın inşallah,yemek işinede daha odaklanman lazım hastanede diyetisyen vardır destek alsan olmazmı.Hoşbuldum hanımcığım, eskiye göre ağrım azalsa da hala devam ediyor, beslenmeyi de düzenleyemedim, hergün gelip çorabımı giydiriyorlar yoksa halim nice olur du
Terapiler devam, bir de yemeyi düzenlersem benden iyisi olmaz
Ayrıntısını biliyor musun canım zencefil shot detoksunun
Evt cok cabuk kilo aliyorum su vakte kadar veriyordumdaTabiki.
İşin kötü yanı çok çabuk kilo alıyorsun çok da yavaş veriyorsun. Şeker hastalığının bir önceki sınırı..
İnsülin direncini yok etmek için sağlıklı beslenmek şart. Ancak bu şekilde kilo vermen hızlanıyor. Sabırla sonuca ulaşırsak hem insülin direnci yok olacak hem de şeker hastalığından uzaklaşıcaz.
İşin sırrı sağlıklı beslenmekte ve düzenli sporda.
Sağol canım bu ikinci olan ne zaman tüketiliyor o da öğün müakşam yemeği yerine olan :
1 maden suyu,
1 portakal, 1/2 limon (kabukları biraz soyuluyor)
1 avuç taze nane
1 tatlı kaşığı toz zencefil
blender dan geçiriliyor.
bir de su şeklinde olan var:
2 bardak demlenmiş yeşil çayın içine limon suyu ve zencefil katılarak içiliyor.
Ayrıntısını biliyor musun canım zencefil shot detoksunun
Akşam yemeğin yerinemi yapılıyo kizz amann ben zorlanırim bundaakşam yemeği yerine olan :
1 maden suyu,
1 portakal, 1/2 limon (kabukları biraz soyuluyor)
1 avuç taze nane
1 tatlı kaşığı toz zencefil
blender dan geçiriliyor.
bir de su şeklinde olan var:
2 bardak demlenmiş yeşil çayın içine limon suyu ve zencefil katılarak içiliyor.