Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ayy gell bacu cok ozledim seni yaaa gitme bidahaa
TArttınmı bugun hiç
Ben 69 za indim sonunda
Bende benimkilere giremiyodum hic yaa eski donlara yani naptım neettim dönuyorum iyice hahahahaha
Bende 69 dum ara verdim 3 hafta falan oldu şuan 71 im herhalde tamda bilmiyorum olmasa yarın aç karna tartılır bildirim yaparım hedefim bu hafta 69 u görmek sıkı sıkı baglancm bu defa eski halimi o kadar özledim ki
Senide tebrik ederim ları gördün sonunda

Sanırım bende de var bu insülin direnci zaten baba tarafı hepsi şeker hastası haftaya bi doktora gideceğim bakalim
Kizlar donlarım sıkı sıkı olurduu simdi aşıri bol geliyorr aboovvvv üstümden düşüyor resmen eee eski geceliklerimimi giyecem simdi hahahaha eski geceler falan aahh geceler sensiizz geceleerrr
Oooo süperr demekki epey incelme var bizim.ancak lastikler gevsiyor geceliklerr. Geceler eski günlere döneceksin haaa

Ayrıntısını biliyor musun canım zencefil shot detoksunun

Hoş geldin fezacım nasılsın ayak durumların nasıl geçtimi artık.
Hoşbuldum hanımcığım, eskiye göre ağrım azalsa da hala devam ediyor, beslenmeyi de düzenleyemedim, hergün gelip çorabımı giydiriyorlar yoksa halim nice olur du
Terapiler devam, bir de yemeyi düzenlersem benden iyisi olmaz

En şişkonuz benmişim

Bebeden sonra o geceler artık zorrr

Sonunda gordüm 3 hafta içinde cidden anca
Ödemdir o detoksları içersen geçer gider bakk görürsün

Tamam canım kaptanım ben ara ara bakıyorum
Önceden 2, 3 kiloya banamısın demezdim şimdi insülin direncinden dolayı böyle gramla gitmekte ama önemli olan sonuç.
86,8 le başladım. Şimdi 82.1 im
Hepimiz öyleyiz canım ben eskiden bu kadar dikkat etsem şimdiye tozunu attırmıştım diyete başladığımdan beri bi baktım ayda anca 3 kilo vermişim eve gideyim ortalamayı tam alıcam çok düşük ama hiç yoktan iyi diye avunuyoruz

Faydasını görmüşsün belli çok daha iyi olacaksın inşallah,yemek işinede daha odaklanman lazım hastanede diyetisyen vardır destek alsan olmazmı.

akşam yemeği yerine olan :

1 maden suyu,
1 portakal, 1/2 limon (kabukları biraz soyuluyor)
1 avuç taze nane
1 tatlı kaşığı toz zencefil

blender dan geçiriliyor.

bir de su şeklinde olan var:

2 bardak demlenmiş yeşil çayın içine limon suyu ve zencefil katılarak içiliyor.

Evt cok cabuk kilo aliyorum su vakte kadar veriyordumda napalim saglik olsun .
Peki meyvede sinir varmi

Sağol canım bu ikinci olan ne zaman tüketiliyor o da öğün mü
Jou bak geldi canım zencefil shot

Sağol canım bu ikinci olan ne zaman tüketiliyor o da öğün mü
Jou bak geldi canım zencefil shot

Akşam yemeğin yerinemi yapılıyo kizz amann ben zorlanırim bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…