hemen yaptım ve akşam öğünü olarak içiyorumakşam yemeği yerine olan :
1 maden suyu,
1 portakal, 1/2 limon (kabukları biraz soyuluyor)
1 avuç taze nane
1 tatlı kaşığı toz zencefil
blender dan geçiriliyor.
bir de su şeklinde olan var:
2 bardak demlenmiş yeşil çayın içine limon suyu ve zencefil katılarak içiliyor.
rica ederim, ikinci sanırım gün içine yayılıyor, öğün yerine değil
evet zor ama çok etkiliymiş, haftada iki gün akşam yemeği yerine oluyor.Akşam yemeğin yerinemi yapılıyo kizz amann ben zorlanırim bunda
afiyet olsun, tok tutuyormuş aynı zamandananem yoktu ama tadı müthişmiş çok beğendim
Evdeyim, hastanede deyilimFaydasını görmüşsün belli çok daha iyi olacaksın inşallah,yemek işinede daha odaklanman lazım hastanede diyetisyen vardır destek alsan olmazmı.
Teşekkürler tarf içinafiyet olsun, tok tutuyormuş aynı zamanda
Ooo süperben tabi ki yarışırım
İlahi sesli güldüm yaaKizlar donlarım sıkı sıkı olurduu simdi aşıri bol geliyorr aboovvvvüstümden düşüyor resmen eee eski geceliklerimimi giyecem simdi hahahaha eski geceler falan aahh geceler sensiizz geceleerrr
Ben detoxtan hiç anlamıyorum yapamıyorum ve içemiyorum mesela pratik vir detoks un var mıne yapabilir imSonunda gordüm 3 hafta içinde cidden anca
Ödemdir o detoksları içersen geçer gider bakk görürsün
Harıka tesekur ederim yarın bildirim yaparım ama ben 3 gündür diyetliyim zaten hemde ne kadar gitmiş anlarımLavişim istersen yarın sabah tartıl şimdi yanıltıcı olur listede
Supersin canim maasallahSpor 16 bin adım yürüyüş
Su 2 litre
Eksin için tebrikler. Tedavin kolaylıkla sonuçlanan canım.
Teşekkür ederim. resim koymayı unutmuşum :)Eksin için tebrikler. Tedavin kolaylıkla sonuçlanan canım.Gecmis olsun.
En şişkoluk geçici bitanem. Sağlığına iyice kavuş. Kilo vermek en kolayı.En şişkonuz benmişim
Akşamdan 1 litre ye yarım limon sık 1 salata dogra at icine 1 cay kaşığı zencefil kapat yarın tüm gun tüket 2 litrelikte yapabilirsinBen detoxtan hiç anlamıyorum yapamıyorum ve içemiyorum mesela pratik vir detoks un var mıne yapabilir im
Bigün gaza gelirsem denerim belkirica ederim, ikinci sanırım gün içine yayılıyor, öğün yerine değil
evet zor ama çok etkiliymiş, haftada iki gün akşam yemeği yerine oluyor.