- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Rica ederim canım benimÇok teşekkür ederim canım.
Ben 700 gr canım kaptan olamamBakalımm kaptoş kimsende 1 kilo verdi biri daha vermisti gramllar yarişır
Heee 700mü olsun 77 ye indin benim eski kilomaBen 700 gr canım kaptan olamam
Hayırlı cumalar gezomGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Tekrar gelmeye karar verdim, çünkü kendimi durduramıyorum ve kilom arttıkça artıyor
Bari buralarda olayım da kendimi kontrol edeyim, sizlerle gaza geleyim
Herkes mavi kaptan adayı tatlım.Ben 700 gr canım kaptan olamam
Ağustostan 75le çıksam inşallahHeee 700mü olsun 77 ye indin benim eski kiloma
Aa evet doğru mavi kaptan adayı olabiliriz abla onu unutmuşumHerkes mavi kaptan adayı tatlım.
Gaza gelirsen neden olmasın çıkarsın bence yaniiAğustostan 75le çıksam inşallahAma yine hormon alcam pek sanmıyorum ama
İnşallah elcommGaza gelirsen neden olmasın çıkarsın bence yanii
Her gün düğüne mi gitsek napsakAbla hareketli bir haftaydı. Birde elbisem satendi. Mağlum oram buram çıkmasın diye yemedim
Ya akşam yemeğini kesemem adam istiyo sofrada birlikte yemek canım. Bizde o biraz kural gibi sofraya birlikte oturcazAksamları kocişinle yemeepakkk bi onu yavv
Artık gitmek yokCok iyi etmissin kuzum burası olmasa bende gitmistimm resmen
Bence gayret et kuzum bırakma bizideeArtık gitmek yok
Pazartesiden itibaren çok dikkat ederek başlayacağım inşallah
Bizde de oyleydii ama baktım veremiyorumm onca once erken yiyorum zaten zor bebeykenYa akşam yemeğini kesemem adam istiyo sofrada birlikte yemek canım. Bizde o biraz kural gibi sofraya birlikte oturcazolduğu kadar artık napalım az yerim
Ay hemen kaptan olmasaydım iyiydiİlk kilo bildirimini kaçırmışım.Koalinacim listeye kırmızı kaptan olarak girmeye hazır mısın Tebrikler canım.
Ama çok gec yemiyoruzki ya 7ye kadar yemek işi bitmiş oluyo. 8 9 olsa yemem zatendeBizde de oyleydii ama baktım veremiyorumm onca once erken yiyorum zaten zor bebeyken
Bebe olsin gorürsün kocanla beraberiAma çok gec yemiyoruzki ya 7ye kadar yemek işi bitmiş oluyo. 8 9 olsa yemem zatende
Ay haydi gaz zamanı, çok ihtiyacımHoş geldin canımçok iyi düşünmüşsün biz de buranın sayesinde çabalıyoruz hadi sen de bize destek ver