Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Şakir bir havalarda sorma canım. Bazen çok kıskanıyorum. Yanında olmadığım zamanlarda herkese şirinlik yapmış, sevgilerini kazanmış bayağı hayran kitlesi var. Karnı tok olduğu zamanlarda bana aldırış etmiyor. :KK14: Sağlıklı çok şükür keyfi yerinde. :dua:
Malum canları isterse sevdirir istemezse yüzüne bakmaz. Benim evdeki yanıma gelmiyor, yatıyor şirinlik yapıyor paşazade. Ben gidip seveceğim 🤣🤣🤣 aman iyi olsun da Şakir gerisi önemli değil. Senin yerin ayrıdır mutlaka ❤️

Malum canları isterse sevdirir istemezse yüzüne bakmaz. Benim evdeki yanıma gelmiyor, yatıyor şirinlik yapıyor paşazade. Ben gidip seveceğim 🤣🤣🤣 aman iyi olsun da Şakir gerisi önemli değil. Senin yerin ayrıdır mutlaka ❤️
Seninkiler de benimki de sağlıklı yaşasın canım.:dua: Öyle kuzum canı istemeden sevdirmiyor kendini. İlk zamanlar kucağımdan inmezdi şimdi umursamıyor. Yerim ayrı mı emin değilim ama çok seviyorum sapşiğimi. :KK36:

Kızlar Günaydın, ya dolapta bekleyen tişörtle oluşan sarı lekeyi nasıl çıkarabilirim. Bide çamur lekesi onu da nasıl çıkarabilirim.

Domol diye bi leke çıkarıcı var onu denedim ama çıkmadı. 😩
Günaydın, beyaz sabun, cifin leke çıkarıcısı da güzel

Günaydın ☀️
Güzel bir gün diliyorum.

7 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

11.30 Büyük bir domates, 1 kk kadar peynir, 5 tane yeşil sivri biber

15.00 1 kase yoğurt

18.00 6 yk menemen, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

3 litre su

10.000 adım

Tabata videosunu yarısına kadar yapabildim, biraz geç saate bırakmıştım, atlayıp zıplayınca ses oluyor diye yarım bıraktım. Bugün tamamlayacağım, yarısına kadar yaptığım halde su içinde kaldım. Gerçekten güzel bir antrenman 👌🏻

Elhan Elhan 💙 Jou Jou 💙 DeryaOnDiet DeryaOnDiet

Günaydın ☀️
Güzel bir gün diliyorum.

7 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

11.30 Büyük bir domates, 1 kk kadar peynir, 5 tane yeşil sivri biber

15.00 1 kase yoğurt

18.00 6 yk menemen, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

3 litre su

10.000 adım

Tabata videosunu yarısına kadar yapabildim, biraz geç saate bırakmıştım, atlayıp zıplayınca ses oluyor diye yarım bıraktım. Bugün tamamlayacağım, yarısına kadar yaptığım halde su içinde kaldım. Gerçekten güzel bir antrenman 👌🏻

Elhan Elhan 💙 Jou Jou 💙 DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Bu tabata sporu nasıl birşey kız ilkkez duydum

X