Malum canları isterse sevdirir istemezse yüzüne bakmaz. Benim evdeki yanıma gelmiyor, yatıyor şirinlik yapıyor paşazade. Ben gidip seveceğimŞakir bir havalarda sorma canım. Bazen çok kıskanıyorum. Yanında olmadığım zamanlarda herkese şirinlik yapmış, sevgilerini kazanmış bayağı hayran kitlesi var. Karnı tok olduğu zamanlarda bana aldırış etmiyor.Sağlıklı çok şükür keyfi yerinde.
Enerjin gün boyunca devam etsin canım. Maşallah sabah yürüyüşlerin çok güzel. Serinliklerin yolunu gözlüyorum bu mesajların ilham veriyor hepimize.Günaydın kızlar güne enerjik başladım suyumu içip 9 bin adım yürüyüş tamamlandı
Seninkiler de benimki de sağlıklı yaşasın canım.Malum canları isterse sevdirir istemezse yüzüne bakmaz. Benim evdeki yanıma gelmiyor, yatıyor şirinlik yapıyor paşazade. Ben gidip seveceğimaman iyi olsun da Şakir gerisi önemli değil. Senin yerin ayrıdır mutlaka
Senin yerin mutlaka ayrıdır. Hepimizde olduğu gibiSeninkiler de benimki de sağlıklı yaşasın canım.Öyle kuzum canı istemeden sevdirmiyor kendini. İlk zamanlar kucağımdan inmezdi şimdi umursamıyor. Yerim ayrı mı emin değilim ama çok seviyorum sapşiğimi.
Yanıyor tabi oralar çıtıırım tahmin ediyorumCanım biz beleş saunadayiz
Senin yerin mutlaka ayrıdır. Hepimizde olduğu gibi
Bugün hafif bir serinlik hissediyoruz canım. Yeni bir dalga gelmezse rahatız çok şükür. İstanbul daha iyidir değil mi?Yanıyor tabi oralar çıtıırım tahmin ediyorum
Burada bugün sıcaklık düşük gösteriyor her an her şey değişebiilyorBugün hafif bir serinlik hissediyoruz canım. Yeni bir dalga gelmezse rahatız çok şükür. İstanbul daha iyidir değil mi?
tamam canımBakkkkkkkkk sakınnnnnnnnnnnbende heyecanlandım şimdi baahhh bol eksilerini bekliyoruuummmm
Ellerine sağlık canım kaptanımmaviş kaptanım Jou seni de tebrik ediyorum
Yaaa evet çok güzel bencevallahi bundan sonra bir şey yerken aklıma geleceksin şimdi jou beni geçer diye
Günaydın, beyaz sabun, cifin leke çıkarıcısı da güzelKızlar Günaydın, ya dolapta bekleyen tişörtle oluşan sarı lekeyi nasıl çıkarabilirim. Bide çamur lekesi onu da nasıl çıkarabilirim.
Domol diye bi leke çıkarıcı var onu denedim ama çıkmadı.
Bosverr ne ozleyecen onu
Alemsin canım yaaaaaBosverr ne ozleyecen onuburalarda zaten
Bu tabata sporu nasıl birşey kız ilkkez duydumGünaydın
Güzel bir gün diliyorum.
7 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
11.30 Büyük bir domates, 1 kk kadar peynir, 5 tane yeşil sivri biber
15.00 1 kase yoğurt
18.00 6 yk menemen, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
3 litre su
10.000 adım
Tabata videosunu yarısına kadar yapabildim, biraz geç saate bırakmıştım, atlayıp zıplayınca ses oluyor diye yarım bıraktım. Bugün tamamlayacağım, yarısına kadar yaptığım halde su içinde kaldım. Gerçekten güzel bir antrenman
Elhan Jou DeryaOnDiet