- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Önüne bak canım, haklısın. Devam edersen yine gelir eksilerEvet güzel düzeni oturttim ve paketli gıdayı bıraktım ana bu hafta iştahım fazlaydı çok üzgünüm pişmanım dayanamadimdaha iyi olabilirdi 1 kg daha eksiye inebilirdim neyse önüme bakıyorum daha iyi olacagim
Evet yaa birde çok şişkinlik ve rahatsızlık verdi bana sürekli de canım kısır vs gibi şeyler istiyor
Kolay gelsin canım. Taşınma yoğunluğuna rağmen çok guzel dikkat etmişsinSelam bugün rastgele yedim düzenli olmadı çünkü çok işim var yarından itibaren taşınma yerleşme durumum var ev topluyorum
Sabah 8.45
Elmalı tarçınlı kefir
1 kaşık yulaf
1 k keten tohumu hepsini karıştırıp yedim
11.10
1 armut
12.00 gibi
Sade kahve
2 3 parça bitter
16.00
1 ananaslı kefir
18.45
Fırında mantarlı tavuk
5 6 elma dilim patates
Salata Eki Görüntüle 3281261
Su çok içemedim
3 bardak Yeşilçay
Spor yok
Elhan Ellssa
Ayy kusadasi na gitmişsin ne güzel çok severim orayı yapacak bir şey yok başka tarti ile tartil evine döndünmu sürpriz olur hem sağlık olsun bu hayat pahalı liginda ne gerek var yeni tartiya bence kusadasinin tadını çıkartCanlarııım ne alemdesiniz
Ben kuşadasına geldim bugün ama tartımı getirmeyi unutmuşumne olacak şimdi yenisini alsam başka tartacak çok sinirim bozuldu çoook belki 20-25 gün buradayım ne yapsam sizce bilemedim
Allah kolaylık versin canım taşınmaya rağmen güzel yemişsinSelam bugün rastgele yedim düzenli olmadı çünkü çok işim var yarından itibaren taşınma yerleşme durumum var ev topluyorum
Sabah 8.45
Elmalı tarçınlı kefir
1 kaşık yulaf
11.10
1 armut
12.00 gibi
Sade kahve
2 3 parça bitter
16.00
1 ananaslı kefir
18.45
Fırında mantarlı tavuk
5 6 elma dilim patates
Su çok içemedim
3 bardak Yeşilçay
Spor yok
Elhan Ellssa
Afiyet olsun Deryacim. Çok güzel bir menü.Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 haslanmış yumurta, biber
Öğlen: 1 porsiyon fırında da tavuk, 2 kase salata, 1 tane sebzeli köfte
Ara: 1 nektarin, 1 bardak hindistan ceviZi sütü
Aksam - 19:00- 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kase cacık
Su:2 lt
Spor: 40dk bisiklet
Elhan ozlemon asliogretmen
Afiyet olsun safişim.Selam bugün rastgele yedim düzenli olmadı çünkü çok işim var yarından itibaren taşınma yerleşme durumum var ev topluyorum
Sabah 8.45
Elmalı tarçınlı kefir
1 kaşık yulaf
11.10
1 armut
12.00 gibi
Sade kahve
2 3 parça bitter
16.00
1 ananaslı kefir
18.45
Fırında mantarlı tavuk
5 6 elma dilim patates
Su çok içemedim
3 bardak Yeşilçay
Spor yok
Elhan Ellssa
Canlarııım ne alemdesiniz
Ben kuşadasına geldim bugün ama tartımı getirmeyi unutmuşumne olacak şimdi yenisini alsam başka tartacak çok sinirim bozuldu çoook belki 20-25 gün buradayım ne yapsam sizce bilemedim
HosbuldumHoşgeldin canım
Yeni basladigim icin spor yapmiyorum haftaya baslarim insallahAfiyet olsun canımsu da super. Sporu göremedim
Evettt canımm nedense hic acıkmadım hatta gece 10bucukta başladım ama uyudum hemenMaşallah ne guzel tek öğün
Afiyet olsun Ozzzy.Herkese günaydın,
2 ağustos çarşamba menüsü:
13:00
1/2 kase sehriye corbası
7 kasık sebzeli tavuk sote
Çoban salata
15:00
6 adet kiraz
18:30
5 kaşık karabuğday salatası
5 kaşık zeytinyağlı fasulye
20:00