Hayat böyle bir şey canim. Geçeceğine inan üzme kendini. Kızınla ilgili problem çözülüyorsa diğerleri de bir şekilde yoluna girer.Ben hiç iyi bir hafta geçirmiyorum buraya gelmeye vaktim de yüzüm de olmadı kaptanımGünlerdir ya akşamları iğneye gittim ya misafirim geldi kızımla ilgili bir sorun vardı yine hastahane peşindeydik çok hızlı geçti zaman. Bu koşturmaca içinde diyet kalmadı. Ne suyuma bakabildim ne yediğime içtiğime her şey olabildiğince olumsuz
He vallahii hem öylee hemde kız uyusun rahat rahat edeyim kahvaltı dedim çünkü bırakmıyo illede yediğimdende istiyo yanii ondanTemizlik perileri yine mi ziyaret etti
Seninki.hem ziyaret hem.ticaret olmus gibi iyide olmuşHe vallahii hem öylee hemde kız uyusun rahat rahat edeyim kahvaltı dedim çünkü bırakmıyo illede yediğimdende istiyo yanii ondanuyuyalı tabii 3 oldu sabah beri oynadık ettik acıkmadım zaten bide detoks suyumda istahimı kapatıyodu öyle öyle 1ögün cıkardım
Evett canom yaaa gercekten bebe oldumu zayıflarsınız derler di bana gercekten o oyalandırıyosa yemeği unut yaniiSeninki.hem ziyaret hem.ticaret olmus gibi iyide olmuş
Evet güzel düzeni oturttim ve paketli gıdayı bıraktım ana bu hafta iştahım fazlaydı çok üzgünüm pişmanım dayanamadimo bir kiloyu verirsin cnaim, ama cok guzel oturtmussun duzenini, en azindan saglikli temiz beslenmeye baslamissin ve devam etmissin surekli, cook gu
Evet yaa birde çok şişkinlik ve rahatsızlık verdi bana sürekli de canım kısır vs gibi şeyler istiyorBulgur sanıldığı kadar masum değil.
Canım benim hiç sıkma kendini senden ricam olabildiğin kadar relaks ol lütfenBen hiç iyi bir hafta geçirmiyorum buraya gelmeye vaktim de yüzüm de olmadı kaptanımGünlerdir ya akşamları iğneye gittim ya misafirim geldi kızımla ilgili bir sorun vardı yine hastahane peşindeydik çok hızlı geçti zaman. Bu koşturmaca içinde diyet kalmadı. Ne suyuma bakabildim ne yediğime içtiğime her şey olabildiğince olumsuz
Abooo epeyde ordasın haaa yenisini almak 500Canlarııım ne alemdesiniz
Ben kuşadasına geldim bugün ama tartımı getirmeyi unutmuşumne olacak şimdi yenisini alsam başka tartacak çok sinirim bozuldu çoook belki 20-25 gün buradayım ne yapsam sizce bilemedim
Yaaaa masraf hiç bitmiyor benzin aldım o kadar çok tuttu ki sinirim bozuldu vallahiAbooo epeyde ordasın haaa yenisini almak 500
Benzin bizi batırdı zaten hicbiryere gidemez olduk canım yazlığınmı varYaaaa masraf hiç bitmiyor benzin aldım o kadar çok tuttu ki sinirim bozuldu vallahi
Evet canım burada evimiz var bir kardeşim var burada yaşıyorBenzin bizi batırdı zaten hicbiryere gidemez olduk canım yazlığınmı var
Bide kuşadasında ne guzellEvet canım burada evimiz var bir kardeşim var burada yaşıyor
Hayat böyle bir şey canim. Geçeceğine inan üzme kendini. Kızınla ilgili problem çözülüyorsa diğerleri de bir şekilde yoluna girer.
Çok teşekkür ederim ikinize deCanım benim hiç sıkma kendini senden ricam olabildiğin kadar relaks ol lütfenbazı şeyleri yoluna koymak zor hayat hep bir mücadele ama stresle başa çıkabilirsen çok iyi olur kendini yıpratma şartlar zaten zorluyor
Afiyet olsun canımMenum
Kahvalti 12.00
2 dilim kizarmis tb ekmegi
Domates salatalik
Beyaz peynir
2 haslanmis yumurta
Ara 15.00
2 wasa arasi labne
Aksam 19.00
Fit kabak mucver
Yogurt
Su 2 lt su