Evet ben de işte bu kilo işini çözüp başka şeylere odaklanmak istiyorum. Ben gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorum bir yere gitmek istediğimde ertelediğim çok zamanlar oldu. İyi hissetmedim kendimi. sonra sonra bunu aştım.ama istediğim gibi giyinmek istediğim gibi gezmek istiyorum. Bu sene bu yüzden çok zorluk yaşadım. İnanır mısın koca dolapta sadece iki pantolonum oluyordu ve neredeyse tüm sene onları giydim. Benim için çok sıkıntılı bir seneydi.Birgun birakirsak hayatta pesinden kostuklarimizi, iste o zaman cok yoruluruz. Ne bir umut kalir ne de cabalayis..
Diger dunya var mi yok mu, bize mi guzel baska dinlerdekilere mi onu hayat bitince gorecegiz. Ama yasadigimiz muddetce hep bir plan, caba iyidir ya. Insani hayat baglar.
Insallah kisa surede tekrar goreceksin canim 69u.Evet ben de işte bu kilo işini çözüp başka şeylere odaklanmak istiyorum. Ben gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorum bir yere gitmek istediğimde ertelediğim çok zamanlar oldu. İyi hissetmedim kendimi. sonra sonra bunu aştım.ama istediğim gibi giyinmek istediğim gibi gezmek istiyorum. Bu sene bu yüzden çok zorluk yaşadım. İnanır mısın koca dolapta sadece iki pantolonum oluyordu ve neredeyse tüm sene onları giydim. Benim için çok sıkıntılı bir seneydi.
Evet canım devam.ediyor kaptannimizInsallah tesekkur ederim
Tesekkur ederim
Yarislar devam ediyormu iki takim seklindeydi eskiden
Sanki beni anlatmışsın canım yaaa yazını okurken kendimi gördüm bende koca yaz kış 2 pantolan la geçirdim kıyafet almak.bile gelmiyor icimdenEvet ben de işte bu kilo işini çözüp başka şeylere odaklanmak istiyorum. Ben gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorum bir yere gitmek istediğimde ertelediğim çok zamanlar oldu. İyi hissetmedim kendimi. sonra sonra bunu aştım.ama istediğim gibi giyinmek istediğim gibi gezmek istiyorum. Bu sene bu yüzden çok zorluk yaşadım. İnanır mısın koca dolapta sadece iki pantolonum oluyordu ve neredeyse tüm sene onları giydim. Benim için çok sıkıntılı bir seneydi.
Canım bana damdan düşeni getir demişler ya aynen o durum bizimkisiSanki beni anlatmışsın canım yaaa yazını okurken kendimi gördüm bende koca yaz kış 2 pantolan la geçirdim kıyafet almak.bile gelmiyor icimden
Yaaaa resmini atsana bakalımkizlaar cingene pembesi ve eflatun ayakkabilar aldim
merakla bekliyorum, gecen sene ilk defa acik pembe bir ayakkabi almistim cook hosuma gitti.
Tabi ki canım eğer kilo vermek için azmetmek bizimle yol almak istiyorsan biz buradayızHerhese merhaba, bende aranıza katılabilir miyim :)
Sunları aldım canım: cok da rahat gözüküyorlar , umarım oyledirYaaaa resmini atsana bakalım
Çok çok güzeller canımSunları aldım canım: cok da rahat gözüküyorlar , umarım oyledir
Tekrar hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aslıhan
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 75.4
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Modelist
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İştahlı olmam kilo almamdaki en büyük etken. Sevdiğim yiyecekleri normal insanlar gibi yemiyorum. Bitene kadar yiyorum. İrade yoksunluğum var bu konuda. İki yıl önce 59 kiloya düşmüştüm ama saydığım sebeplerden dolayı ve aşılama tedavisinde kullanılan iğnelerin iştahımı iyice arttırması kilo almama neden oldu.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Şimdilerde tüp bebek tedavisine başlayacağımdan dolayı daha fazla kilo almak istemiyorum. Hiç bir kıyafetim olmuyor ve yeni kıyafet almak istemiyorum. Kendime hiç bir şey yakıştırmadığım için paspal giyiniyorum. Eski halime geri dönmek istiyorum..
Bu kilo verme olayını kalıcı hale getirmek istiyorum ama sanırım en zoru da bu. Hep beraber başaralım inşallah :)
Sagol canım. Sımdıden bak istersen. Gecen seneden kalan kışlıklarda cok iyi indirim var. Bunlar da öyle.Çok çok güzeller canımsağlıkla giy evet rahat görünüyorlar ben de ne zamandır pembe ve yeşil bot ya da sneaker istiyorum ama bir türlü alamadım bu kışa bakalım
Güle güle giy canim çok güzel çılgın renklerSunları aldım canım: cok da rahat gözüküyorlar , umarım oyledir
Sagol canım. Ilk defa gecen sene aldım toz pembe bir bot, bayıldım.Güle güle giy canim çok güzel çılgın renkler
Çok severim böyle çılgın renkleri iyi yapmışsın içine sine sine doya doya giySagol canım. Ilk defa gecen sene aldım toz pembe bir bot, bayıldım.
Bunlar da bır sonrakı renlıker olacak