HosbuldumHosgeldin canim, kilolarimiz baya yakin. Bir diyetisyen listem var ilgilenirsen bak. Haftada bir yeni liste gelecek.
Listem soyle:
Sabah : 1 dilim tam tahilli kemek, 1 dilim peyaz peynir veya 1 yemek kasigi lor, 5 zeytin , domates, yesillik, 1 adet haslanmis yumurta veya tavada kizartilmis yumurta (bunun yerine sebzeli omlet de yapilabilir)
ogle: 100 gr et, salata ve 1 dilim tt ekmek
ikindi: 3 kepekli grissini &1 kase yogurt veya 1 porsiyon meyve & 1 kase yogurt
aksam (en gec yatmadan 4 saat once): 1 bardak sur, 4 kepekli grissini
gunluk minmum 20dk spor, 3 lt su
165 boy ve kilo 58 ve kiloluluyum diyosun.ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aslıhan
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 75.4
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Modelist
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İştahlı olmam kilo almamdaki en büyük etken. Sevdiğim yiyecekleri normal insanlar gibi yemiyorum. Bitene kadar yiyorum. İrade yoksunluğum var bu konuda. İki yıl önce 59 kiloya düşmüştüm ama saydığım sebeplerden dolayı ve aşılama tedavisinde kullanılan iğnelerin iştahımı iyice arttırması kilo almama neden oldu.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Şimdilerde tüp bebek tedavisine başlayacağımdan dolayı daha fazla kilo almak istemiyorum. Hiç bir kıyafetim olmuyor ve yeni kıyafet almak istemiyorum. Kendime hiç bir şey yakıştırmadığım için paspal giyiniyorum. Eski halime geri dönmek istiyorum..
Bu kilo verme olayını kalıcı hale getirmek istiyorum ama sanırım en zoru da bu. Hep beraber başaralım inşallah :)
Hedef kilo demiş kaptanım165 boy ve kilo 58 ve kiloluluyum diyosun.
Maşallah. Oysa benim olmak istediğim kilodasın.
Hoşgeldin bu arada
Aaa evet nasıl okumuşum ben yawHedef kilo demiş kaptanım
Bugün menüm
Sabah omlet salatalık peynir zeytin domates 1 pogaca
Öğlen erişteli yeşil mercimek çorbası
Akşam tepsi kebabı
Su 1.5 ltre
Spor karın egzersizi
Hoş geldin Zeynepcim.Bende pek uyamasamda disipline olmak icin menumu yazayim
Sabah uyaninca ilik su
Kahvalti 12.30
Domates salatalik
Yagda yumurta
1 adet milfoy borek
Beyaz peynir
Aksam 19.00
Menemen
1 dilim tb ekmegi
Beyaz peynir
Su 1 lt henuz 2 ye tamamliycam
Elhan
Hoş geldin zumacim.Herhese merhaba, bende aranıza katılabilir miyim :)
Hosbuldum ablacim nasilsin hayirli olsun kaptanliginHoş geldin Zeynepcim.
Hazırlık bölümüne not edeceğim seni. En azından kilo takibini yaparız.
Az önce ekrl beni anlatmışsın deyince mesajını okudum. Üçümüz sarilabilirizEvet ben de işte bu kilo işini çözüp başka şeylere odaklanmak istiyorum. Ben gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorum bir yere gitmek istediğimde ertelediğim çok zamanlar oldu. İyi hissetmedim kendimi. sonra sonra bunu aştım.ama istediğim gibi giyinmek istediğim gibi gezmek istiyorum. Bu sene bu yüzden çok zorluk yaşadım. İnanır mısın koca dolapta sadece iki pantolonum oluyordu ve neredeyse tüm sene onları giydim. Benim için çok sıkıntılı bir seneydi.
İyiyim bıraktığın gibi.Hosbuldum ablacim nasilsin hayirli olsun kaptanligin
Maşallah kızın büyümüş de omlet yemeye başlamış zaman ne çabuk geçiyorozlemon Elhan
aç karna; sirkeli su - turk kahve kakao ve tarçınlı kahve büyük fincanla
Leslie-15dk
Sabah: 09.00
Çeyrek patatesli havuclu omlet(kızıma yapmıştım bıraktığı için yedim tamamdır)
12..30
Tazefasulye yemeği
1tambugday
15.30
Mercimekli kabak çorbası bi tabak dolusu
2 kepekli grissini
3 zeytin
18.00
2 kepce çorba
3 kaşık bulgur pilavı
Salata detoksu 2.5 litre
Eki Görüntüle 3280544
Amaa çok azdıMaşallah kızın büyümüş de omlet yemeye başlamış zaman ne çabuk geçiyortabi onu bir de sana sormak lazım.
Afiyet olsun kuzucum.. Menün harika
Afiyet olsun canım. Sabah sabah spor ne guzel
İnşallah canım. Umarım rahatlardırÇok severim böyle çılgın renkleri iyi yapmışsın içine sine sine doya doya giy
Pazartesı basladım. Haftaya pazartesı yenı lısteHosbuldumcok sevinirim sana eslik edebilirim birbirimizi gazada getiririz.nezaman liste degisecek peki
Daha guzelleri, daha çılgın renklileri senin olsun canımÇok severim böyle çılgın renkleri iyi yapmışsın içine sine sine doya doya giy