Sahi nasıl geldin olsun hoş geldin şekercim sefalar getirdinBen buraya nasil geldim sekerciğim ?
Hosbuldum şekerciğim ,iyi oldu ,herkese selamlar ve bol eksilerSahi nasıl geldin olsun hoş geldin şekercim sefalar getirdin
Arada olması normal yani hepimiz yaladık bunları aldık verdik gene aldıksagol canim, gidemiyor
ama bakalim simdi diyetisyen listeleriyle devam edecegim.
2-3 kilo veriyorum sonra geri aliyorum hep.
Insallah bu sefer olacak
Sen nasilsin canim?
Büyük mücadelelr var burada ben bile aldım dikkat etmeye gayret bendedeHosbuldum şekerciğim ,iyi oldu ,herkese selamlar ve bol eksiler
GünaydınGunaydin hanimlar
Araniza katilabilirmiyim
HoşgeldinADINIZ: ozzybal
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 174
KİLONUZ: 78
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Mühendis
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hantal bir görüntüm var, daha zarif görünmek istiyorum. Bir de kıyafetlerim kilo vermemi bekliyor, çoğu kıyafetim 38-40 beden.
Hamileliğimden sonra buradaki zayıflama yarışmaları sayesinde 87 kilodan 74'e kadar inmiştim. Daha sonra 78'e çıktım ve ne yaparsam yapayım istikrarlı bir şekilde kilo veremedim. Burası çok motive edici bir ortam ve kilo verme konusunda çok istekliyim.
Afiyet olsun canım menüm çok güzelGünaydın
Güzel bir gün diliyorum.
31 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.30 sucuklu yunurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin
18.00 6 yk taze fasülye, 1 kase yoğurt, salata
2,5 litre su
16.205 adım
@Elhanozlemon @DeryaOnDiet
Süper canımGunaydin kknin fit hatunlari
dunku menum
(diyetisyen menusu - ekmek biraz fazla gibi biliyorum ama buna ragmen minimum 1-1,5 kilo hedefliyoruz )
sabah: 1 haslanmis yumurta, bolca yesillik, 1 dilim tam tahilli ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates
oglen: 100 gr et, 1 kase salata, 1 dilim tam tahilli ekmek
ikindi: 1 kase yogurt, 3 tane kepekli grissini
aksam: 1 bardak sut, 4 tane kepekli grissini
su: 3lt
spor: 15dk dans, 20 dk bisiklet
ozlemon @Elhan @asliogretmen
Hoş geldin ZeynepADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zeynep
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:81.0
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev Hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kötü yeme aliskanligi saglikli beslenme duzenini oturtamama. Aburcubur yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ Saglikli olmak fit bir vucuda kavusmak giydigimi yakistirmak kendimi sevmek istiyorum
Bende burada guzel kilolar verdim ama covit oldum sonra kendimi toparlayamadim
5 yil once diyet seruvenim oldu 20 kilo verdim 1 yil icinde ama sonra verdigim kilolari geri aldim uzun bir suredir adapte olamiyorum insallah yine yeniden sizler bana iyi gelirsiniz
Hoş gelidin ozyADINIZ: ozzybal
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 174
KİLONUZ: 78
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Mühendis
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hantal bir görüntüm var, daha zarif görünmek istiyorum. Bir de kıyafetlerim kilo vermemi bekliyor, çoğu kıyafetim 38-40 beden.
Hamileliğimden sonra buradaki zayıflama yarışmaları sayesinde 87 kilodan 74'e kadar inmiştim. Daha sonra 78'e çıktım ve ne yaparsam yapayım istikrarlı bir şekilde kilo veremedim. Burası çok motive edici bir ortam ve kilo verme konusunda çok istekliyim.
Harikasın canım bol bol eksilerin olsun inşallahKaptanim sabah tartildim eksi gelecek garanti
Yaparsınız hepinizBüyük mücadelelr var burada ben bile aldım dikkat etmeye gayret bendede
Evet canım akşam menülerine sebze koy asla karbonhidrat alma haftanın iki günü hayvansal protein koysan olur. Karbonhidrat sadece sabah ve yapıyorsan ara öğünde. Boool da su iç. Bak ay sonunda ne olacak
Elimizden geldiği kadarıyla yapıyoruz işte.Yaparsınız hepiniz
hoş bulduk, umarım ben de bir an önce güzel sonuçlar almaya başlarım :)Hoş gelidin ozybaşlangıç kilomuz da hedef kilomuz da aynı ben 8 kiloya yakın geride bıraktım bu sayfa ile umarım seninle de çok güzel ilerleriz
Destek olacağız birbirimize hayatın her alanında.
Sayfadan ayrılma her gün menü bildirimlerini yap canım haftaya da yatılma listesine girersinhoş bulduk, umarım ben de bir an önce güzel sonuçlar almaya başlarım :)