Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ozlemon ozlemon canımmm tebrik ederim. Harikasın :KK9: :KK9:

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım üzülmek yok. Toparlanacağız. Ben iki gün önce 74.700 gelmiş sevinmiştim bugün bir baktım hala 75 ten öteye geçememişim. Ama bu beni daha da hırslandırıyor inan. Sen de hırslanmalısın. Hadi başaralım. :KK55::KK4::KK5:
halisin canim, tmm 69a kadar gidecegiz insallah

ozlemon ozlemon canımmm tebrik ederim. Harikasın :KK9: :KK9:

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım üzülmek yok. Toparlanacağız. Ben iki gün önce 74.700 gelmiş sevinmiştim bugün bir baktım hala 75 ten öteye geçememişim. Ama bu beni daha da hırslandırıyor inan. Sen de hırslanmalısın. Hadi başaralım. :KK55::KK4::KK5:
Teşekkür ederim canım🥰 6 yı görsem ağlayacağım o kadar yani 🥹

GÜÜÜNAAAAYYDIIINNN CANLARIIIMMM
Tartı sonuçlarını atanlara baktım hepiniz çok güzel sonuçlar almışsınız. :KK200: artı gösterenler lütfen kendinizi salmayın!!!
geçen hafta onca emeğime rağmen ne kadar dikkat ettim ama neredeyse 1 kilo artı çıkmıştım. inatla devam ettim.
amaaaaa bugün kalkar kalkmaz baktım çok güzel bir eksideyiiiiimmmmm. bu durum hepinize örnek olsun lütfeeen!!! eğer yılgınlığa düşseydim bu rakamı anca rüyamda görürdüm
biraz daha bekleyip öyle tartı fotimi atıcam :KK49:
Motivasyon çiçeği
Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur. tartı sonucunu önemseme baktım ben çok bi şey gelmemiş. gelse de bir şekilde gider sağlık olsun :KK200:

Allah kolaylık versin canım. sen düzenini ona göre ayarlayacaksın artık ama önemli olan yediklerinin içeriği biliyorsun. o yüzden sen gücünü kuvvetini motivasyonunu yerinde tutmaya çalış gerisi hallolur inşallah
Sağol kuzum yaşlılık sorunları işte
Woww süpersin tebrikler

Sabitim ben kızlar, tartı resmi çekemedim. Abim engelli demiştim, sabah kızı okula bırakıp geldim, bi koku var salon yerler fena 3 4 kez çamaşır suyu ile yerleri sildim abim salonda yatıyor.

O hengamede resim çekemedim.

Herkese selamlar. 2 gundur evde degilim. Benim oglum baska bir sehirdeyken kaza gecirdi acil ameliyata alindi kontrol icinde mecbur oraya gidiyoruz. Bugun ufak bir islem gecirdi. Bugunun tarti gunu oldugunu unutmusum :KK43: ama kesin cok yuksek artili cikicam diyet adina hic bisey yapmadim. Bu hafta bildirim yapmadi gibi bisey yaziliyomu yarin cekip yolliyimmi ama sonuc kesin hüsran :110:
Elhan Elhan kaptancım :KK19:

Sabitim ben kızlar, tartı resmi çekemedim. Abim engelli demiştim, sabah kızı okula bırakıp geldim, bi koku var salon yerler fena 3 4 kez çamaşır suyu ile yerleri sildim abim salonda yatıyor.

Allah yardımcın olsun canım

Herkese selamlar. 2 gundur evde degilim. Benim oglum baska bir sehirdeyken kaza gecirdi acil ameliyata alindi kontrol icinde mecbur oraya gidiyoruz. Bugun ufak bir islem gecirdi. Bugunun tarti gunu oldugunu unutmusum :KK43: ama kesin cok yuksek artili cikicam diyet adina hic bisey yapmadim. Bu hafta bildirim yapmadi gibi bisey yaziliyomu yarin cekip yolliyimmi ama sonuc kesin hüsran :110:
Geçmiş olsun canım

Rabbim yardımısınız olsun. 🤲🏻
ah çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. 🤲🏻

X