Yok canım detoks suyu içmiyorum. Menülerimi yazıyorum zaten.Harikasın kaptanımdetoks suları mı içtin bol spor mu yaptın bizede söyle sırrını yenik düşmeyelim diğer takıma
Diğer takımdan kilona uygun seçebilirsin yarış arkadaşıVarmi benle cumaya kadar yarisabilecek bi cengaver
Buralardayım canım diyete de başlayacağım inşallahDöndün dün mü
Ben de yok ama olsa cok guzel olurduDoğru ya
Aslında airfryde yapsak gayet güzel sebze protein ikilisi olur.
Olur bitanemAblacim gece geç vakit yoldayım geldik, sabahtan beri de uyuyordum. Hala da kendim de değilim uzaniyorum. Yarın tartilsam olur mu ?
kitapzede
Rakibem bana da atar mısın yapamasam da fikir olsunÖzelden atıyorum
Hoşbuldum . .teşekkür ederimHoş geldin Esra.Cuma günü fotoğrafli bildirimini bekliyorum hazırlık bölümüne ekleyeceğim seni.
Polikistik ne? Çok duyuyorum, ne olduğunu bilmiyorum, benimki sadece açgözlülük.Canım polikistik felan var mı bir dr a görünsen insülin direncine baktır ben de yakın tarihte gideceğim dr a polikistik var o yüzden biraz tahlil yaptırıp uzman bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Pek hoş deyil yaa, hareket zaten az, iştah çok olunca duba gibi duruyorum.Fezom iştahsiz da olmaz napsak kimarazli mı desinler
Ayaklarına sağlık muhteşemBugünkü yürüyüşüm akdamda spor aletlerine gitmeyi dusunuyorum Eki Görüntüle 3276867
Aslında limon salata detoksu yapsan yeter ananslıyı bende korkarım düşük sebebi ya bide yeşilçaydan uzak onun yüzünden düşüyodu benim yavrucağım şu dukan birasındanCanım bende denicem arkadaşımda ananaslıyı yaptı. Denemek istiyorum ama bebe denemelerimiz olduğundan da korkuyorum detokslara karşı
AKşam genede neolursa olsun aksatmamak lazım aksatırsak gece öyle gömerizz benimde başıma geldii evett cumaya kadarr halledersinBu haftasonu çok tuhaftı canım ya. Öğle biryere davetliydim orda yedim o yüzden akşam yemeği yemedim gece de saldım komple. Ama gitcek cumaya gitmiş olcak hepsü
Evett eevtt aynenÇok güzel canım böyle insanın gözü hem bişeyde kalmıyo hemde kilo veriyo mis gibi
Harika yürüyorsun canım bravo sanaBugünkü yürüyüşüm akdamda spor aletlerine gitmeyi dusunuyorum Eki Görüntüle 3276867