Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Harikasın kaptanım detoks suları mı içtin bol spor mu yaptın bizede söyle sırrını yenik düşmeyelim diğer takıma
Yok canım detoks suyu içmiyorum. Menülerimi yazıyorum zaten.
Şeker nişasta undan uzak aralıklı besleniyorum. Meyve bile yok şu ara menümde. Geçtiğimiz salı başladım 86.8 ile. Cuma 85.2 yi gördüm bugün de 84.7 yi.
Cuma bakalım ne olacak

24 Temmuz menum
Sabah
1top yumurta
Ceviz 1köy biberi +peynir
Sütlü nescafe

Aksam
Kiymali yumurta (2 yumurtali)
Bir kase keten tohumlu yogurt
Biraz kiraz
Türk kahvesi
6 a dogru yedim acikirsam leblebi yerim İnsaAllah
Hareket disarda islerim vardi pazara ciktim simdilik yok ama halim olursa leslie yapmayi dusunuyorum
Elhan kitapzede

Canım polikistik felan var mı bir dr a görünsen insülin direncine baktır ben de yakın tarihte gideceğim dr a polikistik var o yüzden biraz tahlil yaptırıp uzman bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Polikistik ne? Çok duyuyorum, ne olduğunu bilmiyorum, benimki sadece açgözlülük.
Bugün iştahım kapalı, bakalım kaç gün devam edecek

Fezom iştahsiz da olmaz napsak ki marazli mı desinler
Pek hoş deyil yaa, hareket zaten az, iştah çok olunca duba gibi duruyorum.
Dün biraz rahatsızlandım, yine gövdemin orda bi sızı oldu, çok korktum tekrarlayacak diye, yatalak kaldığım günler geçti gözümün önünden,önceliğim sağlık, kiloyu arka plana attım.
Apa 3. Program başlayacak, nasip olursa ona katılmayı düşünüyorum

Canım bende denicem arkadaşımda ananaslıyı yaptı. Denemek istiyorum ama bebe denemelerimiz olduğundan da korkuyorum detokslara karşı
Aslında limon salata detoksu yapsan yeter ananslıyı bende korkarım düşük sebebi ya bide yeşilçaydan uzak onun yüzünden düşüyodu benim yavrucağım şu dukan birasından

Bu haftasonu çok tuhaftı canım ya. Öğle biryere davetliydim orda yedim o yüzden akşam yemeği yemedim gece de saldım komple. Ama gitcek cumaya gitmiş olcak hepsü
AKşam genede neolursa olsun aksatmamak lazım aksatırsak gece öyle gömerizz benimde başıma geldii evett cumaya kadarr halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…