Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Herkese harika bir hafta diliyorum çalışanlar için sendromun yarısı bitti yarısı kaldı
Ben hala regl olamadım ve bunun şişliği diye düşünüyorum wc ye de çıkamadım
Cuma 77,9
P.tesi 78,7

Premens dönemim uzun sürüyor kilo aldım sanıp bozmamalıyım kritik yerlerdeyim :) 8 li sayıları görmek istemiyorum bir daha

Ablacim gece geç vakit yoldayım geldik, sabahtan beri de uyuyordum. Hala da kendim de değilim uzaniyorum. Yarın tartilsam olur mu ?

kitapzede

Aynı kilodaymışız canım hadi bakalım cumaya neler olacak

derya kim görecek önce 6 yı bebeğiimmmm sen bilirsin valahi
cok isterim yeniden 6lari gormek, simdilik tek yapabildigim yeme isini erken bitirmek ama yeerli olmayacak gibi . cuma bi bakayim duruma su arti gercek mi yoksa yumurtlama doneminden mi, ona gore artik yeni plnalar, diyetler

kahvaltin super gozukuyor. haydi nimoo haydi nimoo haydii tam zamani tam zamani simdi

Salçasızda yemek yok kuzu nasıl olcakkk
Ama evet buda doyurucu 7gün öyle bi gecerki aklın şaşarrr cuma güne kadar hic bozmaa gayret et iyiki yaptım diceksin sonra

İşte köfte (ekmeksiz tabi) tavuk , kuşbaşı et , balık bi gün ton balıklı salata derken 5 akşm yemeği oldu bile sonra baştan köfte ve tavuk yaparım 7 gün sebze yemeği yapmayacağım artık napalımm

Canım bende denicem arkadaşımda ananaslıyı yaptı. Denemek istiyorum ama bebe denemelerimiz olduğundan da korkuyorum detokslara karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…