Ablacim gece geç vakit yoldayım geldik, sabahtan beri de uyuyordum. Hala da kendim de değilim uzaniyorum. Yarın tartilsam olur mu ?Sevgili arkadaşlar yarın kontrol tarti günümüz. Sabah aç karnına tartı sonuçlarınızı kaptanlarinizi ve beni etiketleyerek bildirmenizi rica ediyorum.
Masterfit Yarışması 76.Etap 21.07 24.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım kitapzede Kaptan 77.85 @J O U 71.8 @Ekrl 64.9 @s i d e l y a 70.6 DeryaOnDiet 74.8 @1artiikizanasi 82.0 suspushanimcim 67.8 @sudansebep 61.3 @asliogretmen 75.65 94.0 Mavi Takim Ellssa KAPTAN 85.2 Cookiie 78.0 @ozlemon 73.4 @TemelinSafinazi 72.7 N Nimooo 59.2 Frytiop 74.8 B Beklenen2 78.9 @Lavinia_98 Pzt bildirim yapacak HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Konusamam Yalnizca Burhan 56.6 @Lonely single girl 64.3 @aypare ackerman @Hufezaa 69.0
Kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli olarak özelden bana gönderecekler.
Ya aslında baya aç bıraktım kendimi daha çok bekliyodum geç kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum sadece acaba kötü mü yapıyorum bilmiyorumMasallah canim cok guzell cumaya 1 kiloya tamamlanir insAllah
Harikasın kaptanımGüzel bir hafta olsun hepimize
Cuma kilom 85.2
Bugün 84.7
Fark 0.5
Haftaya güzel bir başlangıç
@Elhan
Aynı kilodaymışız canım hadi bakalım cumaya neler olacakHerkese harika bir hafta diliyorum çalışanlar için sendromun yarısı bitti yarısı kaldı
Ben hala regl olamadım ve bunun şişliği diye düşünüyorum wc ye de çıkamadım
Cuma 77,9
P.tesi 78,7
Premens dönemim uzun sürüyor kilo aldım sanıp bozmamalıyım kritik yerlerdeyim :) 8 li sayıları görmek istemiyorum bir daha
cok isterim yeniden 6lari gormek, simdilik tek yapabildigim yeme isini erken bitirmek ama yeerli olmayacak gibi . cuma bi bakayim duruma su arti gercek mi yoksa yumurtlama doneminden mi, ona gore artik yeni plnalar, diyetlerderya kim görecek önce 6 yı bebeğiimmmm sen bilirsin valahi
kahvaltin super gozukuyor. haydi nimoo haydi nimoo haydii tam zamani tam zamani simdiKızlarrr ben diyetsiyen eşliğinde 7 günlük ketojenik diyete başladım. Hem aralıklı oruç hem keto yağacacağımbakalım dayanbilecek miyim ve etkisi olacak mı.
Ketonun zor yanı meyve, ve domates bile yok. Yemeklerde de salça olmamalı. 7 gün dayanırım diye umuyorum.
Bu da kahvaltım, baya doyurucu ve dolu bir tabak. Eki Görüntüle 3276592
Salçasızda yemek yok kuzu nasıl olcakkk
Ama evet buda doyurucu 7gün öyle bi gecerki aklın şaşarrr cuma güne kadar hic bozmaa gayret et iyiki yaptım diceksin sonra
Bence de dayanılır canım 7 gün. metabolizmanı bi şaşırtmış olursun harika olur
kahvaltin super gozukuyor. haydi nimoo haydi nimoo haydii tam zamani tam zamani simdi
olur beraber daha iyi olur. hatta harika olur.Teşekkür ederimmmmisterseniz listeyi atayım bana bi hafta katılınnnnn
Aralikli oruc gibi yapmissin bence gayet iyi koruma doneminde duzene sokarsin zatenYa aslında baya aç bıraktım kendimi daha çok bekliyodum geç kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum sadece acaba kötü mü yapıyorum bilmiyorum
Çok güzel canım böyle insanın gözü hem bişeyde kalmıyo hemde kilo veriyo mis gibiTeşekkürlerr bebeyimmmm busefer kendimi sıkmıyorum yiyorum ama az yiyorum sabah aksam zaten ekmek yok detoksta istahımı kesey miss gibii
Bu haftasonu çok tuhaftı canım ya. Öğle biryere davetliydim orda yedim o yüzden akşam yemeği yemedim gece de saldım komple. Ama gitcek cumaya gitmiş olcak hepsüSenii vururummm gece yemek nedirrrrbosami verdin o kiloyu
Canım bende denicem arkadaşımda ananaslıyı yaptı. Denemek istiyorum ama bebe denemelerimiz olduğundan da korkuyorum detokslara karşıCookiie beybimmm ben asla 27 28 gunde regl olmazdım 5 senede ilkkez 27 günde oldum
35 olurdum geçerdi bile şu hibiskus detoksu veya çayı şahanee birsey ictim 3 4 gün sonra 2 gun sonra bi güzel söktü söktürücüymüş bide zaten bi 1 hafta istersen dene sonra 3 ay içmemen gerekiyor tabii
Detoksunuda içtim
Çayı da içtiğim oldu
olur beraber daha iyi olur. hatta harika olur.yarindan katilirim
Sen de öylesinKaptanım harikasın