Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Herkese harika bir hafta diliyorum çalışanlar için sendromun yarısı bitti yarısı kaldı 😂
Ben hala regl olamadım ve bunun şişliği diye düşünüyorum wc ye de çıkamadım
Cuma 77,9
P.tesi 78,7

Premens dönemim uzun sürüyor kilo aldım sanıp bozmamalıyım kritik yerlerdeyim :) 8 li sayıları görmek istemiyorum bir daha

Masterfit Yarışması 76.Etap21.0724.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
kitapzede kitapzede Kaptan77.85
@J O U71.8
@Ekrl64.9
@s i d e l y a70.6
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74.8
@1artiikizanasi82.0
suspushanimcim suspushanimcim 67.8
@sudansebep61.3
@asliogretmen75.65
94.0
Mavi Takim
Ellssa Ellssa KAPTAN85.2
Cookiie Cookiie 78.0
@ozlemon73.4
@TemelinSafinazi72.7
N Nimooo 59.2
Frytiop Frytiop 74.8
B Beklenen2 78.9
@Lavinia_98 Pzt bildirim yapacak
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@Konusamam Yalnizca Burhan56.6
@Lonely single girl64.3
@aypare ackerman
@Hufezaa69.0
Sevgili arkadaşlar yarın kontrol tarti günümüz. Sabah aç karnına tartı sonuçlarınızı kaptanlarinizi ve beni etiketleyerek bildirmenizi rica ediyorum.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli olarak özelden bana gönderecekler. :KK25:
Ablacim gece geç vakit yoldayım geldik, sabahtan beri de uyuyordum. Hala da kendim de değilim uzaniyorum. Yarın tartilsam olur mu ?

kitapzede kitapzede

Herkese harika bir hafta diliyorum çalışanlar için sendromun yarısı bitti yarısı kaldı 😂
Ben hala regl olamadım ve bunun şişliği diye düşünüyorum wc ye de çıkamadım
Cuma 77,9
P.tesi 78,7

Premens dönemim uzun sürüyor kilo aldım sanıp bozmamalıyım kritik yerlerdeyim :) 8 li sayıları görmek istemiyorum bir daha
Aynı kilodaymışız canım hadi bakalım cumaya neler olacak

derya kim görecek önce 6 yı bebeğiimmmm sen bilirsin valahi :lülülü:
cok isterim yeniden 6lari gormek, simdilik tek yapabildigim yeme isini erken bitirmek ama yeerli olmayacak gibi . cuma bi bakayim duruma su arti gercek mi yoksa yumurtlama doneminden mi, ona gore artik yeni plnalar, diyetler :KK66:

Kızlarrr ben diyetsiyen eşliğinde 7 günlük ketojenik diyete başladım. Hem aralıklı oruç hem keto yağacacağım 😍 bakalım dayanbilecek miyim ve etkisi olacak mı.

Ketonun zor yanı meyve, ve domates bile yok. Yemeklerde de salça olmamalı. 7 gün dayanırım diye umuyorum.

Bu da kahvaltım, baya doyurucu ve dolu bir tabak. Eki Görüntüle 3276592
kahvaltin super gozukuyor. haydi nimoo haydi nimoo haydii tam zamani tam zamani simdi :KK66:

Salçasızda yemek yok kuzu nasıl olcakkk
Ama evet buda doyurucu 7gün öyle bi gecerki aklın şaşarrr cuma güne kadar hic bozmaa gayret et iyiki yaptım diceksin sonra

İşte köfte (ekmeksiz tabi) tavuk , kuşbaşı et , balık bi gün ton balıklı salata derken 5 akşm yemeği oldu bile sonra baştan köfte ve tavuk yaparım 7 gün 😂 sebze yemeği yapmayacağım artık napalımm

Cookiie Cookiie beybimmm ben asla 27 28 gunde regl olmazdım 5 senede ilkkez 27 günde oldum
35 olurdum geçerdi bile şu hibiskus detoksu veya çayı şahanee birsey ictim 3 4 gün sonra 2 gun sonra bi güzel söktü söktürücüymüş bide zaten bi 1 hafta istersen dene sonra 3 ay içmemen gerekiyor tabii

Detoksunuda içtim
Çayı da içtiğim oldu
Canım bende denicem arkadaşımda ananaslıyı yaptı. Denemek istiyorum ama bebe denemelerimiz olduğundan da korkuyorum detokslara karşı

X