Güzel bir menü canım afiyet olsun. Pişi de nazarligi olsun yapacak bir şey yok yarını karbonhidratsiz geçir telafi edersin.
İlahi komşuna söyle vallahi evini basarız buralardan gelip :))) arkadaşımızın diyetini sabote etmesinHosbuldum hosbuldum ozlemon valla cocuk durmuyor diye komsuya indim ne cebellestim ne cebellestim en son komsum goz hakki diye cenemden tutup pankek sokmaya calisiyodu dedim kiz bi dur aaaaa yemiycem ayol
Safişiimm aynı takımda olsak da gene de kilo rakibimsin dikkat et bak geçen hafta aldımsa bu hafta gümbür gümbür gelirimBen bugün maalesef menü paylaşmayacağım sabah güzeldi ama denize felan gidince biraz kötü olduama sabah 72.55 gelişmiştim cumaya göre 150 gr eksilmiştim Yeşilçay demledim yatana kadar içeceğim inşallah geri gider
Aşk ol kaptanım benim bu ne kııııız karbonhidrattan şaheser yaratmışsınPazar menüm
12:30
1 kase mercimek çorbası
Az dolma
19:30
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon nohutlu dövme pilavı
Az tavuk
Bol salata
Az turşu
30 dk yürüyüş
Elhan
Üzülelim vallahi bunlar hep motivasyon olsunŞuan düğündeyim kızlar sanki herkes zayıf bi bn şişkoyum gibi hissediyorumbugün rahatsızdım sporda yapamadım moralim bozuldu
bal kuşum evet pişi kötü olmuş şeftaliyi yalnız yeme yanına 2 ceviz ekle ya da bir bardak ayran veya süt veya da kefir
menü için aynı şeyi diyemem ama sen harikasın canım
çok iyi haber buYarın geliyorum
Yok anam bu 4 yas sendromu galibaDaha giremedinmi len 4 yaşında seninki
canım doğru söylüyorsun motivasyonumuz düşmesin inşallahÜzülelim vallahi bunlar hep motivasyon olsunbaşka türlü gaza gelinmiyor
Sagol canım. Yarin gorcem bakalim erimisler mimenü için aynı şeyi diyemem ama sen harikasın canımenerjinle o kekleri sandviçleri eritirsin
Kaptanim liste yapilirkenki durumu demistim. Sen baskasin kaptanim herkesle ilgilenmeye calisiyosunMisafirlerim var gün içinde giremedim canım.Unutulmadin emin ol
Ellerine sağlık canımSevgili arkadaşlar yarın kontrol tarti günümüz. Sabah aç karnına tartı sonuçlarınızı kaptanlarinizi ve beni etiketleyerek bildirmenizi rica ediyorum.
Masterfit Yarışması 76.Etap 21.07 24.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım kitapzede Kaptan 77.85 @J O U 71.8 @Ekrl 64.9 @s i d e l y a 70.6 DeryaOnDiet 74.8 @1artiikizanasi 82.0 @suspushanimcim 67.8 FitVenus 61.3 asliogretmen 75.65 94.0 Mavi Takim Ellssa KAPTAN 85.2 Cookiie 78.0 ozlemon 73.4 @TemelinSafinazi 72.7 @Nimooo 59.2 Frytiop 74.8 B Beklenen2 78.9 @Lavinia_98 Pzt bildirim yapacak HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Konusamam Yalnizca Burhan 56.6 @Lonely single girl 64.3 @aypare ackerman @Hufezaa 69.0
Kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli olarak özelden bana gönderecekler.
Hedefine ulaştığını görme ümidiyle benden de çok kalp can öğretmenim
Deryacığım aynı takımdayız ama 69 ü görene kadar birbirimizi gazlamaya devam edeceğiz di meeeee?Afiyet olsun canım. Masallah
Teşekkür ederim kaptanımmmmAfiyet olsun öğretmenim adımlar harika
Yarın muhtemelen + geleceksin ama olsun toparlarız. Önemli olan ipin ucu kaçtı nasılsa diye diyeti unutarak salmak. Öyle bir an yaşandı nefsine yenildin yedin ama bitti. Unutup bir şey olmamış gibi devam yarın sabahama bir bilgi geçeyim badem yağlı tohumlardan gün içinde 5-6 adetle sınırlamak güzel olur
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Özellikle sağlıkçı olarak meyve yanında süt yoğurt vs tüketilmesindeki en büyük etkenin şu olduğunu söyleyebilirim: Kalsiyumlu besinler meyvelerin aniden kan şekerimizi yükseltmesine engel olur daha doğrusu kan şekerini dengeler böylece kanda şeker çok artmazsa vücutta depolanmak üzere karaciğere gitmez ve kilo almanın önüne geçer
Afiyet olsun
Gelemedim diye hemen takımımı yoldan çıkarıyorsun ha
1 pişi cumaya kadar ohooo erir gider
afiyet olsun hepsi çok güzel görünüyor.23 Temmuz menüüüm
Sabah 12.00 kahvaltı
Bir bardak kefir, iki yemek kaşığı yulaf, bir tatlı kaşığı keten tohumu, bir nektarin bıızzzt
Eki Görüntüle 3276456
Ara 14.30
İki tane erik, iki tane ceviz
Eki Görüntüle 3276457
Akşam 18.00
Fırında Bir patlıcan, bir kabak, bir kırmızı biber, dört kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 3276461
Su 2,5 litre
48 dakika Leslie yaptım
100 tane de ip atladım
Ellssa Elhan
Ah ah hemde felaket oldu bu haftasonuİşte bir hafta sonu kaçağı dahaaa
Olur canim. Yapalim tabikiEllerine sağlık canımElhan ımmmm
Deryacığım aynı takımdayız ama 69 ü görene kadar birbirimizi gazlamaya devam edeceğiz di meeeee?
Teşekkür ederim kaptanımmmm
afiyet olsun hepsi çok güzel görünüyor.
Yarına gelmez kaptanım