Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edeceğim canımGider gider. Hafta boyu da dikkat edersek oh miss
Hadi bakalım verelim şu 7 lerden kurtulalımSafişiimm aynı takımda olsak da gene de kilo rakibimsin dikkat et bak geçen hafta aldımsa bu hafta gümbür gümbür gelirim
Acıkma değil ki ablam ama tutamadım kendimi bu kez bilmiyorum neden. Hafta boyunca dikkatli olucam inşallahBir saat sonra niye acıktın gerçekten merak ediyorum. Etli kabak yemeği doyurucu bir yemek. Yoruldugun için enerji ihtiyacı mı oldu ki...üç kaşık makarna ve bir poğaça ile kurtulmuşsun en azından. Dikkatli ol canım.
Haklısın kaptanımAfiyet olsun öğretmenim adımlar harika
Yarın muhtemelen + geleceksin ama olsun toparlarız. Önemli olan ipin ucu kaçtı nasılsa diye diyeti unutarak salmak. Öyle bir an yaşandı nefsine yenildin yedin ama bitti. Unutup bir şey olmamış gibi devam yarın sabah ama bir bilgi geçeyim badem yağlı tohumlardan gün içinde 5-6 adetle sınırlamak güzel olur
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Özellikle sağlıkçı olarak meyve yanında süt yoğurt vs tüketilmesindeki en büyük etkenin şu olduğunu söyleyebilirim: Kalsiyumlu besinler meyvelerin aniden kan şekerimizi yükseltmesine engel olur daha doğrusu kan şekerini dengeler böylece kanda şeker çok artmazsa vücutta depolanmak üzere karaciğere gitmez ve kilo almanın önüne geçer
Afiyet olsun
Gelemedim diye hemen takımımı yoldan çıkarıyorsun ha
1 pişi cumaya kadar ohooo erir gider
Cumaya kadar gider canım
Buyuyecek canımYok anam bu 4 yas sendromu galiba
Kesinlikle canım yaCanım insan annesinde bile duramıyor. O şekliyle çok zor
Kel ve merhem olayları
Olsunn artı bile olmamış daha neolsunGünaydın hanımlar.
Cuma 59.20 bugün yine 59.20
Salidan beri girememisimbugün tartıldım ama foto cekmemistim.Yarin sabah çekeyim.
61.9 idim sabah
canım ben hiç tartılmak istemiyorum, sana söz vermiş oldum ama tutamıyorumTartildin mi sabah?Ben annemin yanında olunca fırsattan istifade pilates yazıldım.Haftada üç gün. 3 hafta gidebileceğim 4.haftanin dersini öncesinde boşluk olursa alacağım ya da birkaç gün geç gitmeye çalışacağım 63 e geri çıkıyordum sürekli,pilatesle 2 hafta oldu başlayalı 62 barajını kirabildim.Cenaze durumları olmasa günlük 1 saat yürüyüşler planlamistim ama çıkamadım pek