Olsunn artı bile olmamış daha neolsun
Masallah canim cok guzell cumaya 1 kiloya tamamlanir insAllah
Tatlı yersek 100 ip atlama cezası falan verelim birbirimize. Bak ben de 60 altına düşmek istiyorum artıkEvet buna da şükür tabi, cumartesi cips ve çekirdek yenmişti. Onun acısı. Ama bu hafta 58 e düşmek istiyorummmm çok sıkı diyet ve yürüyüş yapacağım inş
Öyle edersen eminim düşersin bide 58 ze hayalimmEvet buna da şükür tabi, cumartesi cips ve çekirdek yenmişti. Onun acısı. Ama bu hafta 58 e düşmek istiyorummmm çok sıkı diyet ve yürüyüş yapacağım inş
Ooo iyiBugün şoktayım kaptanımmm
Elhan kitapzede
Cuma :71.8 dim
Bugün:70.2
Acaba regli olcam diyemi şiştim neydim simdide regliyim ay bilmiyorum ama sevindim sonunda 70deyim
Eki Görüntüle 3276530
Duzelttim caktirmadanTuvalete cıkabilirsen biraz düşerama kaptanın ben değilim haa
Sİcaktanda olur hemen kalkıp tartmayacan mesela 1 saati bekle su bile içmeDuzelttim caktirmadansicaktan mi şiştik anlamadim ki
Detokstanda süpheleniyorum mumkun degil veremezdimOoo iyi
Anam işe gidiyorum nasil bekliyim 1 saatSİcaktanda olur hemen kalkıp tartmayacan mesela 1 saati bekle su bile içme
Ooo işkoliksen bosverrAnam işe gidiyorum nasil bekliyim 1 saat
Muhteşemsin bebeyimBugün şoktayım kaptanımmm
Elhan kitapzede
Cuma :71.8 dim
Bugün:70.2
Acaba regli olcam diyemi şiştim neydim simdide regliyim ay bilmiyorum ama sevindim sonunda 70deyim
Eki Görüntüle 3276530
Dur ben persembe gunu detoks yapayim cuma gunu 74 geleyim hedefim olsunOoo işkoliksen bosverr