Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Fenamıdırrr 😀 benimki erkeklerden farkı yok 1dk durmuyo yanii asıri derecedeyanii dışarı gezmeyi cok seviyo herdakka peşindeyim belimi burktu vallahiii büyüsede rahatlasam diyorum sanırım daha fenası geliyo🤣🤣
Ayyy annemde beni hep kandirdi biliyomusun 🤣 kizim 40 i ciksin rahatlayacaksin, kizim 3 aylik olsun rahatlayacaksin, kizim yasina girsin rahatlayacaksin , kizim bu 2 yas sendromu, kizim pandemide eve tikildik ondan , kizim az kaldi buyuyo derkennnnn meğer beni kandiriyomuş 🥲

Ayyy annemde beni hep kandirdi biliyomusun 🤣 kizim 40 i ciksin rahatlayacaksin, kizim 3 aylik olsun rahatlayacaksin, kizim yasina girsin rahatlayacaksin , kizim bu 2 yas sendromu, kizim pandemide eve tikildik ondan , kizim az kaldi buyuyo derkennnnn meğer beni kandiriyomuş 🥲
Hahahahahahahah annen sendrom işi biliyorsa helal olsunn bizimkilerr büyüyo ondan derler de hep🤣🤣🤣🤣🤣

Bu hafta salabilirsin kendini iyi gelir:KK53:
Çocuklar dondurma alıp gelmiş ler dondurma yedim aksam aksam
Allah kolaylık versin bebeleri olanlara şimdiki çocuklar hem akıllılar hem.sendromlular enerji dolular ne yapsınlar

Günaydın

Mutlu Hafta Sonları

21 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi

11.30 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, 5 zeytin, yarım susamsız simit, 2 lokum

14.30 muzlu, kavunlu, sütlü smothie

18.00 bol salata, 4 yk sarımsaklı yoğurtlu erişte

2,5 litre su

7500 adım

Elhan Elhan 💞. DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Afiyet olsun canım. Masallah

(Menümü yazmayı unutmuşum.)

22 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi

11.30 2 sb cacık
14.00 şekersiz soğuk kahve
17.30 2 dolma biber, bir kase yoğurt, salata
2,5 litre su

10.000 adım

♥️ Elhan Elhan ♥️ kitapzede kitapzede ♥️
Afiyet olsun öğretmenim adımlar harika 🤩
Cumartesi menüsü
Sabah 11
Bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
8 badem

Ara
1 hurma
7 badem

Akşam 17
1 tabak etli kabak yemegi
2 yk yoğurt
Buraya kadar herşey güzeldi. Evdekiler için farklı yemekler hazırladım. Ben onlarla yemeyeyim diye karnımı önceden doyurayim dedim ancak öyle olmadı malesef dayanamadim. Saat 18 civarı fırında tavuk 3 kaşık makarna 2 mücver ve bir tane poğaça yedim 😔
Çok yoğun bir gündü ve halim de yoktu. Normalde spor yapmayacaktım. Bütün bu olanlar sonrası 30 dk hiit cardio yaptım. 4bin de adım var. 2,5 lt de su içtim
Elhan Elhan kitapzede kitapzede
Yarın muhtemelen + geleceksin ama olsun toparlarız. Önemli olan ipin ucu kaçtı nasılsa diye diyeti unutarak salmak. Öyle bir an yaşandı nefsine yenildin yedin ama bitti. Unutup bir şey olmamış gibi devam yarın sabah♥️ ama bir bilgi geçeyim badem yağlı tohumlardan gün içinde 5-6 adetle sınırlamak güzel olur🌸
canım çok doğru yapıyorsun tek başına meyve önerilmiyor diye biliyorum :KK200: yense bile yanında yoğurt, kefir, süt, ayran veya ceviz, badem gibi kuruyemişlerle :KK36:
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Özellikle sağlıkçı olarak meyve yanında süt yoğurt vs tüketilmesindeki en büyük etkenin şu olduğunu söyleyebilirim: Kalsiyumlu besinler meyvelerin aniden kan şekerimizi yükseltmesine engel olur daha doğrusu kan şekerini dengeler böylece kanda şeker çok artmazsa vücutta depolanmak üzere karaciğere gitmez ve kilo almanın önüne geçer 🌸
22 temmuz menüsü
Sabah.9.30
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
Domates

Ogle 14.00
Türk kahvesi
3 ceviz
Hubiskus cayi

Akşam 18.00
1 kepçe kuru fasulye
Salata
Yogurt
Spor. 10.bin yürüyüş
15 dk parkta spor aletleri
Su. 2 litre
Elhan Elhan
kitapzede kitapzede
Afiyet olsun ♥️
Bu hafta salabilirsin kendini iyi gelir:KK53:
Gelemedim diye hemen takımımı yoldan çıkarıyorsun ha 🤣🤣
İyimakşamlar kızlar bugünkü menüm
11.00 1 pişi yumurta yeşillik zeytin peynir
16. 00 1 şeftali
18.00 1 kase çorba 1 ızgara balık yeşillik
Sabahki pişicik olmasa iyiydi 🤒
Su 2 lt spor karıbin egzersizi ve 50 squat
kitapzede kitapzede Elhan Elhan
1 pişi cumaya kadar ohooo erir gider 🌸

Dunku menum - 22 temmuz
10:00- peynirli sandviç
15:00-17:00 davetteydik- 1 kase etli yemek , 1 kase dondurma, 2 dilim kek, birkac kadeh sarap

Su:2lt
Spor: 5km kosu
kitapzede kitapzede Elhan Elhan
Madalyayı kosuyu zamanında bitiren herkese veriyorlar 😁😁🏅🏅
Komsularla kostum

Eklentiler

• IMG_0099.jpeg
    IMG_0099.jpeg
    167,6 KB · Görüntüleme: 41
H
Masterfit Yarışması 76.Etap21.0724.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
kitapzede kitapzede Kaptan77.85
Jou Jou 71.8
Nergis 35 Nergis 35 64.9
@s i d e l y a70.6
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74.8
@1artiikizanasi82.0
@suspushanimcim67.8
@sudansebep61.3
@asliogretmen75.65
94.0
Mavi Takim
Ellssa Ellssa KAPTAN85.2
@Cookiie78.0
@ozlemon73.4
@TemelinSafinazi72.7
@Nimooo59.2
Frytiop Frytiop 74.8
@Beklenen278.9
Lavinia_98 Lavinia_98 Pzt bildirim yapacak
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@Konusamam Yalnizca Burhan56.6
@Lonely single girl64.3
aypare ackerman aypare ackerman
@Hufezaa69.0
Sevgili arkadaşlar yarın kontrol tarti günümüz. Sabah aç karnına tartı sonuçlarınızı kaptanlarinizi ve beni etiketleyerek bildirmenizi rica ediyorum.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli olarak özelden bana gönderecekler. :KK25:
elleeine saglık kaptanım ❤️

Cansın😘😘 bende kaynanamgildeyim dışarı cıksam ayrı dert eve dursam ayrı dert bende bunalımdayım kendi evimde daha mutluyum iyiki diyorum herkesten uzağım
Canım insan annesinde bile duramıyor. O şekliyle çok zor
O zaman hep gel. Hakemlik yap bu hafta bize..
Sen de dikkat et menülerini bekliyoruz
Kel ve merhem olayları 😅

X