Aksama lahmacun yaptirip cocuklari piknige cikaricamŞu saatten sonra devam etme tatlım. Gözün salata , çorba , sebze görsün inşallah
Ben olsam sabahki simiti de çıkarırdımafiyet olsun Safişciiimmmbak şimdi menünden fazlaları çıkarıyorum
arada ananas ve muzu çıkardım şeftalinin yanına iki tam ceviz koydum
akşam yemeğinden pilavı kesinlikle çıkardım yanına salata koydum
afiyet olsun Aslıcııım keşke erişte yemesek akşama
afiyet olsun canımsenin menü tam bir cuma ödülü olmuş
Ayyy çok.severim domates peynir ekmek arasi neyse koca bir bardak şu içelim bizzzAslinda aramada 1 kase sari leblebi ve sutlu nescafe yedim. Ama deli gibi ekmek arasi peynir istiyo canim. Yemedim ama yeme istegim cok var
#diren Anbu
Lahmacunun boyutunu düşünüyorumAksama lahmacun yaptirip cocuklari piknige cikaricamdaha bisey yemeyip 2 tane yemeyi dusunuyorum
Hoş geldin canım. İşlerinin yoğunluğunu biliyorum. Gününde bildirim yapamıyorsun. Hazırlığa alalım seni kilo takibini o şekilde yaparız. Takımlarda sıkıntı olacak bu şekilde.Selam kizlarrrr
Geç kaldım biliyorum fotoyu sabah 8 de çektim ama anca telefonu elime aldım guruplardi oydu buydu derken zaten ne kadar ağır çalışma saatleri olduğunu bilen biliyor :)
Şimdi gelelim sadede3e
Gecen hafta 66.300
Bu hafta 64.350 onu 300 diyelim mi :)()
Yani 1 haftada eksi iki kilooooooo
️
Bugun ise geç kaldım zaten uyuyakalmışım taksiyle gittim gitti 200 tl mo nedenle isim kartı da hazırlamaya vaktim olmadı ben de diğer fotolardan farki olsun diye elimi koydum fotografa :)) @ozlemon Elhan
Ondan ümidimi kestim misafiri vardı fırsat bulamıyor sanırım.
Yok canim degilim malesef trabzonluyum. Ama dogma buyume istanbul malesef. Buyuklerde kucukken gelmis ne koy ne kasaba yok . Ama icimde bir dogulu var gibi aci yiyemiyorum ama cogu yemegi cokkk seviyorum. En son esime kuru dolma patlican aldirdim 4 aydir mutfakta asililar nasil yapicam yada ev halki yermi bilmiyorum ama gormeyi bile seviyorum heleki lahmacunu sevmiyen azdir heraldeLahmacunun boyutunu düşünüyorum
Gaziantepli miyiz acaba
Ben burdayim kaptanim
AYnen suya devamAyyy çok.severim domates peynir ekmek arasi neyse koca bir bardak şu içelim bizzz
Canım maşallah harika bir sonuç almışsın tebrik ederimHerkese günaydınGüzel bir haftasonu olsun
Lahmacunu çoğu kişi sever dogru. Kendin hazırlayıp fırına göndereceğin zannettim sanırım. Genellikle Antepliler öyle yapar ondan sordum.Yok canim degilim malesef trabzonluyum. Ama dogma buyume istanbul malesef. Buyuklerde kucukken gelmis ne koy ne kasaba yok . Ama icimde bir dogulu var gibi aci yiyemiyorum ama cogu yemegi cokkk seviyorum. En son esime kuru dolma patlican aldirdim 4 aydir mutfakta asililar nasil yapicam yada ev halki yermi bilmiyorum ama gormeyi bile seviyorum heleki lahmacunu sevmiyen azdir heralde
Sorumluluk sahibi olduğun için bence.Ben burdayim kaptanimtelefonu elime alinca gruba bakasim geliyo cok sismanim diyemi acaba
Onu cidden cözemedim
Hahahaha kesinlikle kuzumm hicte kafamızı yormayalım dümdük devammmÖdemdir diyip yolumuza devam ediyoruz o zaman haha