Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben olsam sabahki simiti de çıkarırdım

Hoş geldin canım. İşlerinin yoğunluğunu biliyorum. Gününde bildirim yapamıyorsun. Hazırlığa alalım seni kilo takibini o şekilde yaparız. Takımlarda sıkıntı olacak bu şekilde.

Lahmacunun boyutunu düşünüyorum
Gaziantepli miyiz acaba
Yok canim degilim malesef trabzonluyum. Ama dogma buyume istanbul malesef. Buyuklerde kucukken gelmis ne koy ne kasaba yok . Ama icimde bir dogulu var gibi aci yiyemiyorum ama cogu yemegi cokkk seviyorum. En son esime kuru dolma patlican aldirdim 4 aydir mutfakta asililar nasil yapicam yada ev halki yermi bilmiyorum ama gormeyi bile seviyorum heleki lahmacunu sevmiyen azdir heralde

Lahmacunu çoğu kişi sever dogru. Kendin hazırlayıp fırına göndereceğin zannettim sanırım. Genellikle Antepliler öyle yapar ondan sordum.
Kuru dolmaliklari üç beş dakika haşla hemen soğuk suyla şokla. Sonra da içini doldur pişir canım. Nette Antep usulü kuru dolma tarifi diye ararsan harika bir lezzetle tanışacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…