- 10 Mayıs 2023
- 1.195
- 5.364
- 45
ahahaaaaa bir kaçak yakaladım sankiiiiIstiyorumda isteniyomuyum onu bilmiyorum asıl meselem bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaaaaa bir kaçak yakaladım sankiiiiIstiyorumda isteniyomuyum onu bilmiyorum asıl meselem bu
Dün dışardaydım eve geç gelince erişteyle geçiştirdim, evet evdekiler yeseydi ben yemeyeydim iyiydi ama dayanamadım
Daha dikkatli olacağım.
Çok sevindim bitanem.Beni de ekle kaptanım pazartesi bildirim yapcm
Her şeyin kolaylıkla çözülmesini dilerim canım.Pazartesi bildirim yapcm kaptanım diyete devam ediyor um henüz kötu bişey yapmadım ailesel sorunlar vardı evde degildim
Anammmm ben hep buralardayim kaptanim hatta liste icin siramin gelmesini hevesle bekliyorumahahaaaaa bir kaçak yakaladım sankiiii
Haklısın canım mercimeği biraz bol tutmustum bulgur daha azdicanım afiyetler olsun menü çok güzel ama akşamki köfte kilo vermeyi etkileyebilir
Canım inşallah her şey yoluna girer.❤Pazartesi bildirim yapcm kaptanım diyete devam ediyor um henüz kötu bişey yapmadım ailesel sorunlar vardı evde degildim
Patates kızartması köfte geldi aklıma
canlarım tatlışlarımmmm
Akşam menülerinden karbonhidratı çıkaralım lütfeeen !!!
sadece protein ve sebze koyalım ya ikisi birlikte ya da sadece sebzeeee
Sen niye pro değilsin canım?Beni de ekle kaptanım pazartesi bildirim yapcm
Kordişim nasıldı o hikayePatates kızartması köfte geldi aklıma
Hikaye değil. Protein köfte sebze patates işte muhteşem ikiliKordişim nasıldı o hikaye
Doğru yaHikaye değil. Protein köfte sebze patates işte muhteşem ikili
Bu hafta listedesin anbucum.Bende beklemekteyim acep ben listede olucakmiyim olmiycakmiyim iste butun mesele bu
Sagol kaptanimmm. Bugun nasil sapitik yiyorum anlatamam dun hasta oldum. benim hastalik demek tatli ve istah demek sicak micak etkilemez beni . Listeye + yla gelmek fikri beni durdurur İnsaAllahBu hafta listedesin anbucum.
Şu saatten sonra devam etme tatlım. Gözün salata , çorba , sebze görsün inşallahSagol kaptanimmm. Bugun nasil sapitik yiyorum anlatamam dun hasta oldum. benim hastalik demek tatli ve istah demek sicak micak etkilemez beni . Listeye + yla gelmek fikri beni durdurur İnsaAllah
Ama güzel gidiyordu sanki niye böyle oldu kiÇoook özür dilerim canım kaptanım bahçeye geldik işlerle uğraşırken unutmuşum
Geçen cuma 72.6
Bu cuma 73.4
Fark +800
Maşallah böyle devamSelam kizlarrrr
Geç kaldım biliyorum fotoyu sabah 8 de çektim ama anca telefonu elime aldım guruplardi oydu buydu derken zaten ne kadar ağır çalışma saatleri olduğunu bilen biliyor :)
Şimdi gelelim sadede3e
Gecen hafta 66.300
Bu hafta 64.350 onu 300 diyelim mi :)()
Yani 1 haftada eksi iki kilooooooo
️
Bugun ise geç kaldım zaten uyuyakalmışım taksiyle gittim gitti 200 tl m o nedenle isim kartı da hazırlamaya vaktim olmadı ben de diğer fotolardan farki olsun diye elimi koydum fotografa :)) ozlemon Elhan
Bu hafta ileri hareket o zamanTemelinSafinazi Safişiiimm sen kazandın tebrik ederim canııımmmm zaten ben ters yönde hareket etmişim hayır yerimde dursam bari kazanamasam da aynı kiloda olurduk
Böyle menülerle gelirsen haftaya 7121 Temmuz menüm
Sabah 09.00
Kefir, semizotu, iki kaşık yulaf, iki ceviz ile smoothie (bahçedeydim fotoğrafını çekmeyi unutmuşum)
Öğlen 13.00
Dört yemek kaşığı kinoa, bir küçük elma, biraz nane, iki tane ceviz, bir yemek kaşığı kuru üzüm
Eki Görüntüle 3275717
Ara 16.00
Erik ve iki tane ceviz
Eki Görüntüle 3275718
Akşam 18:00
Bir bardak sade kefir
Su 3 litre
Adım 14.500
Elhan
Çok güzel canımSabah
Yulaf tost şekersiz çay
5 zeytin 1/2 domates