Geçmiş olsun2 gündür ağır grip gibiyim sanırım klima çarptı. Araçla seyahat etme şeklinde iş yapıyorum sanırım in bin derken carpildim. Dünden beri sade su gibi
Geçmiş olsun havalar sıcakken rüzgar klima daha çok hasta ediyor galiba2 gündür ağır grip gibiyim sanırım klima çarptı. Araçla seyahat etme şeklinde iş yapıyorum sanırım in bin derken carpildim. Dünden beri sade su gibi
Peyniri ye de ekmeği koklayalım sadece bu araAslinda aramada 1 kase sari leblebi ve sutlu nescafe yedim. Ama deli gibi ekmek arasi peynir istiyo canim. Yemedim ama yeme istegim cok var
#diren Anbu
Olabilir evde yapiyorum daha cok oluyoLahmacunu çoğu kişi sever dogru. Kendin hazırlayıp fırına göndereceğin zannettim sanırım. Genellikle Antepliler öyle yapar ondan sordum.
Kuru dolmaliklari üç beş dakika haşla hemen soğuk suyla şokla. Sonra da içini doldur pişir canım. Nette Antep usulü kuru dolma tarifi diye ararsan harika bir lezzetle tanışacaksınız.
Bencede ben peynirsiz yapamam sabahlari mutlaka yerim ama ekmekle ayri dustulerPeyniri ye de ekmeği koklayalım sadece bu ara
Baya az yemişsin canım adımların harika olmuş21 temmuz menüsü
Sabah
Sirkeli su
11.de.turk kahvesi
2 kayısı
Akşam 17 de
1 kase çorba
5 kaşık bamya yemeği
Spor 16 .bin adim yürüyüş
Su 3 u bulur
Elhan
Peynir ekmeğe küstü tereyağ ı ekmeğe küstü bu aralarBencede ben peynirsiz yapamam sabahlari mutlaka yerim ama ekmekle ayri dustuler
Aynen ama cok samimilerdi bizide kilolarla samimi yaptilar biraz ayri kalsinlarPeynir ekmeğe küstü tereyağ ı ekmeğe küstü bu aralar
Olur tabiki zaten hazirliktaydim öyle.degil miydiHoş geldin canım. İşlerinin yoğunluğunu biliyorum. Gününde bildirim yapamıyorsun. Hazırlığa alalım seni kilo takibini o şekilde yaparız. Takımlarda sıkıntı olacak bu şekilde.
Şimdi geldim Elhan kaptanım. Hala kurulmamış takımlar sanırım.
Çok teşekkür ederimCanım maşallah harika bir sonuç almışsın tebrik ederim
Babam hastalandı miyestenia gravis hastası atak döneminde şimdi.unutmusum herşeyi Elhanım özür dilerim@Zeytur
@DeryaOnDiet
@Lavinia_98
FitVenus
@ozlemon
Kinoalihatun
@anneadayiiii
@Kevssooo
Kizlar bildirimlerinizi bekliyorum.
Çok gecmis olsunBabam hastalandı miyestenia gravis hastası atak döneminde şimdi.unutmusum herşeyi Elhanım özür dilerim
Geçmiş olsun canım2 gündür ağır grip gibiyim sanırım klima çarptı. Araçla seyahat etme şeklinde iş yapıyorum sanırım in bin derken carpildim. Dünden beri sade su gibi
Vallahi 2 top dondurma yedim sonradan ama yürüyüşe çıktım tekrardanBaya az yemişsin canım adımların harika olmuş