- 11 Şubat 2016
- 3.949
- 18.301
Ay inşallah canım, azıcık ucundan görsem yeterwuuwuu super menu. galiba ikimiz de cumaya 74u gorecegiz gibu
Harikasın güzel rakibemmmmdunku menum
asliogretmen Elhan Jou
09:00- 2 fincan sutlu kahve
15:00 - bol tavuklu quasadilla (tortillanın içine peynir ve tavuk doldurulmasıyla yapılan yemek). 1 kucuk kase avodako, 1 tane yer lahanasi (kok sebze). 1 tane elma
su: 3lt
spor: 40 dk bisiklet
boyun kaç canım, hedeflerimiz de çok yakınsenden gordu ben de yazdim rakip kilomu
MasaAllah ya bende bugun tum gun disardaydim sicak ter ama gene aciktimKoronayken bile iştahlı olan beni bu sıcaklar mahvetti buzlu sular içiyorum yeme isteği sadece klima altında geliyorevden çalışıyorum o yüzden klimaya ulaşamıyorum böylece aç kaliyorum ama terlemek güzel kilo verdiriyor 2 haftada 4 kiloya yaklaştım
Allah razı olsun kapatancim. Onun kolu kirildigindan beri benimde sinir sistemim kirildiGeçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin
Canım kaptanınSelambugün ki menümü yazayım
Sabah 12.36
2 dl glütensiz un ve bol sebze ve lor peynirli fit kek
Kefir
Öğle 15.13
Tam buğdaylı bitterli grisini
1 bardak protein kahveli süt pınarın
akşam 19.13
2 dolma
1 kase cacık
Su yatana kadar 2 L olur
1.5 Lt deriz suyu
Spor yok eşim yine nöbetçi çocuklarla da zorElhan Eki Görüntüle 3274623
Unutuyorum ya sağol canım tam alışamadım aktif olamıyorum çok
Heee kuzumm tamam ozamann 2 beben varmış birde 2 ciye bana tavsiye ediyormusunUnutuyorum ya sağol canım tam alışamadım aktif olamıyorum çok
Afiyet olsun benim gözüme biraz az geldi ama
Afiyet olsun güzel menüSelambugün ki menümü yazayım
Sabah 12.36
2 dl glütensiz un ve bol sebze ve lor peynirli fit kek
Kefir
Öğle 15.13
Tam buğdaylı bitterli grisini
1 bardak protein kahveli süt pınarın
akşam 19.13
2 dolma
1 kase cacık
Su yatana kadar 2 L olur
1.5 Lt deriz suyu
Spor yok eşim yine nöbetçi çocuklarla da zorElhan Cookiie Eki Görüntüle 3274623
Afiyet olsjn kaptanım
Kurban olurum ne güzel minnoş bir bebek. Allah razi olsun canim. Binkere.Cordelia küçük bir Minnoş hikayem var. Kahramanımız bu tatlış
Eki Görüntüle 3272453
Dün Feslikan Yaylası' na geldik. Rakım 2000' e yakın buz gibi bir yayla.
Akşam saatlerinde çöp konteynerinin yanında karşılaştım bu minnakla uyuyordu yanına su peynir getirdim okşadım başıni kaldiramiyordu. Bir ara silkindi kalktı tekrar düştü sarhoş gibiydi. Boynunda sırtında sari boya vardı. Sanırım yaladı kimyasal etkiledi midesini. Döndüm çadıra sabah ilk işim onu ziyaret oldu aynıydı. Islak mendille sileyim boyayı dedim sildikce köpürdü. Hemen çeşmeye götürdüm iyice yıkayip kuruladim. Sarhoşlugu gitti su içti biraz ama hâlâ bir şey yemiyor.İyi dileklerinize ihtiyacımız var. Eşim ne yaptıysam eve goturmeme razı olmadı. Sitenin bahçesine ses çıkarmadı bakalım giderken alacağım yanıma.
Yiyorum yiyorum şişmanlıyorum 1-2-3Canım bende sizi çok özledim . İyiyim ben uğraşıyorum işte. Sen neler yapıyorsun.
Heee kuzumm tamam ozamann 2 beben varmış birde 2 ciye bana tavsiye ediyormusun
Yalnız o cicekli beyaz tabak aynısı bendede var ceyizimiz aynı
Kızım var heheheEvet 7 8 yıl önce almıştım çeyizlik
2. Yaş arası küçük ve ilk çocuk erkekse tavsiye etmiyorum