Evde var canım ondan da hiç tatlı değil ya onlar bn sadece adet döneminde aşırı tatşı isteğim olur normal de çok istememAynen birbirimizi tesfik edelim Takip edelimcanin tatli istediginde zuberin lokmaliklari var dun şoktan aldim bende tadida nasil lezzetli tatli krizinide kesiyor tavsiye ederim onu kaloriside dusuk
Vee büyük Salı nın süper menüsü gelsin o zamanBak mavi takımı geçmemiz lazım yutmamız lazım onları anlıyoorrrmuusssuuunnn
Tablo gibi ama var ya.Vee büyük Salı nın süper menüsü gelsin o zaman
12:30
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 kase yoğurt
19:00
1 porsiyon bol etli patlican tava
3 kaşık nohutlu bulgur pilavı
1 kase cacık
1 süs biberi
1 saat yürüyüş
Su oldukça çok
Bu açlıkla bu mesajı okumak iyi geldiSen benim kafa dengisin kanki bu enerji zayıflamata yeter
Günaydın Eküricim.Günaydınlar hanımlar
Aç uyudun inşallahTablo gibi ama var ya.
Kötü karbonhidrat yok gram şeker yok.
Şu an çok açım ama yaa
Günaydınlar çıtırım ekürücüm,hoş buldum sağolGünaydın Eküricim.
Hoş geldin.
Sağlık sıhhat nasıl bitanem.Günaydınlar çıtırım ekürücüm,hoş buldum sağol
İyiyim canısı çok sağol,srn nasılsınSağlık sıhhat nasıl bitanem.
Akşam onlar düğüne gittilerBu nasil anne evi aksam yemegi yokbenim anacim cocuklarla yoruluyosun diye bu kilodaki bana kesin ısrar eder yedirmeye calisir
Dur seni daha da sevindirici haber vereyim yatmadan önce içime birseyler kaçtı Allah ne verdiyse kendimi mutfaktan çıkartamadım çok pismanimmNe kadar güzel. Her öğünde karbonhidrat
Hiç sorma kaptanım yaa birde yatmadaonce aşırı duygusal açlık beni mahvetti tutamadım kendimiAfiyet olsun kuzum. Bayağı enerji yüklemesi yapmışsın.
Uyudum uyudum zorla da olsa uyuduumAç uyudun inşallah