Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Allah Allah bu havalar bir tek benimi yediriyo anlamadim :KK70: sen klima cam aç ye canım güçsüz kalma :confused:
Koronayken bile iştahlı olan beni bu sıcaklar mahvetti buzlu sular içiyorum yeme isteği sadece klima altında geliyor 🤣🤣 evden çalışıyorum o yüzden klimaya ulaşamıyorum böylece aç kaliyorum🤪 ama terlemek güzel kilo verdiriyor 2 haftada 4 kiloya yaklaştım 🤓

Benim akşam davetsiz misafirim var. İşten geldim yemek hazırladım misafiri alıp dışarı çıktım. Şimdi çay icicez.
Sabah yok
Öğlen bardak çorba mercimek
Akşam mantı
Dün akşam gelemedim biz de dışardaydık ama yemeğimi erken yiyip çıktım :21:
10:00
1/2 domates
1 yumurta ve 1 porsiyon kaşardan sahanda kaşarlı yumurta
5 zeytin

16:00
1 kase domates çorbası
1 küçük dilim tb ekmeği

Suyu sayamadım
Spor: Leslie 1 mile
Elhan Elhan

Yemek yeme isteğim inanılmaz bastırılmış durumda bunu nasıl başardığımı bilmiyorum henüz hoşuna gittiği için tahlil yapmak istemiyorum şu an. Umarım böyle devam eder 🙏🏻 ve ben tatlıya çok düşkünüm normalde ama 20 gündür 1 çikolata bile yemedim. Bu uzun bir döngü olursa sanki bu bir ihtiyaçmış algısından kurtulurum diye umut ediyorum

18 temmuz

Elhan Elhan Cookiie Cookiie

Sabah aç karna; sirkeli su

Sabah: 09.00
3 küp kaşar peynir
1 tam bugday ekmek
2 yumurtadan omlet
3 zeytin
Sekersiz çay
1.30
Zencefilli limonlu madensuyu
16.00
Tarçınlı kakao türk kahvesi büyük fincanla
19.00
Maydonoz çorbası

Yoğurt kürü
Zerdecal zencefil tarcın pulbiber limon
1 litre su
Afiyet olsun kaptanım 🥰

Yemek yeme isteğim inanılmaz bastırılmış durumda bunu nasıl başardığımı bilmiyorum henüz hoşuna gittiği için tahlil yapmak istemiyorum şu an. Umarım böyle devam eder 🙏🏻 ve ben tatlıya çok düşkünüm normalde ama 20 gündür 1 çikolata bile yemedim. Bu uzun bir döngü olursa sanki bu bir ihtiyaçmış algısından kurtulurum diye umut ediyorum
Aynı beni anlatmışsın diyetim akşama kadar bile sürmezdi bugün 10 gün oldu kaçamak olsa da bırakmadım 6 7 den sonra bi lokma yemedim ya büyük başarı benim için 😍😍😍 daim olsun insallah

Günaydın

Güzel bir gün diliyorum.

18 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 domates, 4 biber, kk kadar peynir, 5 zeytin, 4 dilim karpuz

17.30 4 köfte, 2 yk pilav, 1 kase yoğurt, salata

3 litre su
14.000 adım

💙 Elhan Elhan 💙 Cookiie Cookiie 💙 DeryaOnDiet DeryaOnDiet
wuuwuu super menu. galiba ikimiz de cumaya 74u gorecegiz gibu :KK66:

dunku menum
asliogretmen asliogretmen Elhan Elhan Jou Jou
09:00- 2 fincan sutlu kahve
15:00 - bol tavuklu quasadilla (tortillanın içine peynir ve tavuk doldurulmasıyla yapılan yemek). 1 kucuk kase avodako, 1 tane yer lahanasi (kok sebze). 1 tane elma

su: 3lt
spor: 40 dk bisiklet

Son düzenleme:
Gunaydin hatunlar Dun cok erken uyumusum kizlar ondan yazamadim
Dunku menum
Sade kahve ve sutlu kahve aralarda tukettim saat 12:30 da 1 avuc kuruyemis
13:30 2 ad. Yumurta
15:00 gibi gene kuruyemis atistirdim
20:30 turlu yemegi 3 yk bulgur pilavi salata 3 altinbasak kraker az tursu

@Beklenen2 Cookiie Cookiie Jou Jou
gayet guzel olmus cnaim menun , afiyet olsun

Koronayken bile iştahlı olan beni bu sıcaklar mahvetti buzlu sular içiyorum yeme isteği sadece klima altında geliyor 🤣🤣 evden çalışıyorum o yüzden klimaya ulaşamıyorum böylece aç kaliyorum🤪 ama terlemek güzel kilo verdiriyor 2 haftada 4 kiloya yaklaştım 🤓
ohh ne guzel Bende de azcik da olsa bi istahsizlik yapti sicaklar, inasallah daha cok yapar :KK70:

X