Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Allah Allah bu havalar bir tek benimi yediriyo anlamadim sen klima cam aç ye canım güçsüz kalma
Koronayken bile iştahlı olan beni bu sıcaklar mahvetti buzlu sular içiyorum yeme isteği sadece klima altında geliyor evden çalışıyorum o yüzden klimaya ulaşamıyorum böylece aç kaliyorum ama terlemek güzel kilo verdiriyor 2 haftada 4 kiloya yaklaştım

Benim akşam davetsiz misafirim var. İşten geldim yemek hazırladım misafiri alıp dışarı çıktım. Şimdi çay icicez.
Sabah yok
Öğlen bardak çorba mercimek
Akşam mantı
Dün akşam gelemedim biz de dışardaydık ama yemeğimi erken yiyip çıktım
10:00
1/2 domates
1 yumurta ve 1 porsiyon kaşardan sahanda kaşarlı yumurta
5 zeytin

16:00
1 kase domates çorbası
1 küçük dilim tb ekmeği

Suyu sayamadım
Spor: Leslie 1 mile
Elhan

Yemek yeme isteğim inanılmaz bastırılmış durumda bunu nasıl başardığımı bilmiyorum henüz hoşuna gittiği için tahlil yapmak istemiyorum şu an. Umarım böyle devam eder ve ben tatlıya çok düşkünüm normalde ama 20 gündür 1 çikolata bile yemedim. Bu uzun bir döngü olursa sanki bu bir ihtiyaçmış algısından kurtulurum diye umut ediyorum

Afiyet olsun kaptanım

Aynı beni anlatmışsın diyetim akşama kadar bile sürmezdi bugün 10 gün oldu kaçamak olsa da bırakmadım 6 7 den sonra bi lokma yemedim ya büyük başarı benim için daim olsun insallah

wuuwuu super menu. galiba ikimiz de cumaya 74u gorecegiz gibu

dunku menum
asliogretmen Elhan Jou
09:00- 2 fincan sutlu kahve
15:00 - bol tavuklu quasadilla (tortillanın içine peynir ve tavuk doldurulmasıyla yapılan yemek). 1 kucuk kase avodako, 1 tane yer lahanasi (kok sebze). 1 tane elma

su: 3lt
spor: 40 dk bisiklet

Son düzenleme:
gayet guzel olmus cnaim menun , afiyet olsun

ohh ne guzel Bende de azcik da olsa bi istahsizlik yapti sicaklar, inasallah daha cok yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…