Rakibimmmm nerelerdesinTabiii uymaya çalışıyorumm kacamaksız
SAatler önemli vallahii kızzzz 7den sonra yendimi kilo alınıyo resmenTabiii uymaya çalışıyorumm kacamaksız
Tesekurlerrr güzel ablamÜzülme bitanemafiyet olsun sen abartmadan ye Antep lezzetlerini ben yemiş gibi olurum can kızım
AbouuuuuuYok yemem valla soğuk kahvemi içtim saat 6 yi bekliyorum kabak yiyecegim
Ben mesai saat 4 de bitiriyorum bazen 3 teSAatler önemli vallahii kızzzz 7den sonra yendimi kilo alınıyo resmen
Bende çık istiyorum 3 veya 4 de bitireyim ama illaki 6 yi buluyorBen mesai saat 4 de bitiriyorum bazen 3 te
Adımların varmı canımSelamlar kızlar biraz kacamakli mi oldu bsanki menum deniz kaçamağı yapınca acikmamak yememek elde.degil
Sabah 10 da
1 simit ve meyve suyu
Saat 4 de
3 adet dolma
bol salata
1 dilim tam buğday unlu kek
Akşam 7 de
Ton balikli salata
2 wasa üzeri fıstık ezmesi
(Canım çok tatlı istedi)
Su 2 litre
Soda 2 adet
Spor bol yüzme
Jou
Elhan
s i d e l y a
Bende 4 te normalde çorba olduğu için 7 ye dogru ediyorumBen mesai saat 4 de bitiriyorum bazen 3 te
nerelerdesin?Hoşgeldin canım nasılsın seni çok özledik.
Adımlarım yok maalesef yarın ınsalh fazlasıyla yapicamAdımların varmı canım
Cok birsey yok aslında az az yemissin ama sabah aksam yemis olsaydin iyi olurdu tabi deniz kaçamakta acıktırırr yarına düzeltirsin
Sana güveniyorum çiçeğimmAdımlarım yok maalesef yarın ınsalh fazlasıyla yapicam
Bu beni sadecw hırslandırırrrr kızzzzRakibimmmm nerelerdesinannendeysen kesin ben kazanirim Ben annemde olsamdegil vermek hergun kilo alirim simdi sana ben kazanirim filanda yazamiyorumki annene gitmissin moralin bozulmasin
Aynen bende yememeye çalışıyorum çay içiyolar ben içsem yanındakilerdendeyerim diye su içiyorumSAatler önemli vallahii kızzzz 7den sonra yendimi kilo alınıyo resmen
Benim akşam davetsiz misafirim var. İşten geldim yemek hazırladım misafiri alıp dışarı çıktım. Şimdi çay icicez.Sabah klasik kahvaltı yaptım akşamı çorbayla kapatıcam ben de :)
Teşekkürler kaptanım 1 mile de tekme hareketi var onu yapamıyorum bi tek haricinde iyi geldi akşama da yarım saat yürürüm en az :)
Ayyy iyi aklıma getirdin kaptanım hemen yapıyorumSana güveniyorum çiçeğimmakşama yoğurt kürü yapabilirsen yap yatmadan
Kızlarım değil ogullarim varBuyumus canim kizlarin, masallah.
insallah canim dedigin dogru omur boyu gece yemeyi kesmemiz lazim ki fit kalabileleim.