- 25 Ağustos 2019
- 60.502
- 110.972
- 30
Dahada birşey yeme kuzuş su iç tabii bende yapcam 10 da yogurt kürüAyyy iyi aklıma getirdin kaptanım hemen yapıyorum
Hattaa varsa zerdeçal zencefil tarcın limon beraber yaparsan daha feci yakiyo yağ gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dahada birşey yeme kuzuş su iç tabii bende yapcam 10 da yogurt kürüAyyy iyi aklıma getirdin kaptanım hemen yapıyorum
Iste güzel bi düşüncee bende öyle ederdim haftadabir kaçamak yapsan yeter meselaAynen bende yememeye çalışıyorum çay içiyolar ben içsem yanındakilerdendeyerim diye su içiyorum
Yok canım yemem artık su içiyorum 3 litreyi buldu bakalimDahada birşey yeme kuzuş su iç tabii bende yapcam 10 da yogurt kürü
Hattaa varsa zerdeçal zencefil tarcın limon beraber yaparsan daha feci yakiyo yağ gece
Ne kadar güzel. Her öğünde karbonhidratSelamlar kızlar biraz kacamakli mi oldu bsanki menum deniz kaçamağı yapınca acikmamak yememek elde.degil
Sabah 10 da
1 simit ve meyve suyu
Saat 4 de
3 adet dolma
bol salata
1 dilim tam buğday unlu kek
Akşam 7 de
Ton balikli salata
2 wasa üzeri fıstık ezmesi
(Canım çok tatlı istedi)
Su 2 litre
Soda 2 adet
Spor bol yüzme
Jou
Elhan
s i d e l y a
Afiyet olsun kuzum. Bayağı enerji yüklemesi yapmışsın.Selamlar kızlar biraz kacamakli mi oldu bsanki menum deniz kaçamağı yapınca acikmamak yememek elde.degil
Sabah 10 da
1 simit ve meyve suyu
Saat 4 de
3 adet dolma
bol salata
1 dilim tam buğday unlu kek
Akşam 7 de
Ton balikli salata
2 wasa üzeri fıstık ezmesi
(Canım çok tatlı istedi)
Su 2 litre
Soda 2 adet
Spor bol yüzme
Jou
Elhan
s i d e l y a
Gün güzel kapanmış maşallah.18 Temmuz menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 ceviz biraz peynir
Ince bir dilim karpuz
Bir avuc kiraz
Turk kahvesi
Ara
Sutlu kahve
3 ceviz
Aksam
Iki dilim halanmis tavuk
Karisik salata
Turk kahvesi
3 litre su
Hareket cok azicik yuruyus
Günü böylece kaparım İnsaAllah
Elhan kaptanim
Olsun sen genede bozmaa bittimi eski halinden daha iyi olcaksın emin ollİyi akşamlar kızlar bugün regl oldum kilo artışının sebebi belli oldu
Bugün 13.00 1 kase çorba
15.30 kabak çekirdeği, 1 bardak kefir, yarım paket grissuno
17.00 1 kase semizotlu cacık, 2 bulgurlu biber dolması
Aralarda kahve,detox suyu
Spor yok belki kızım uyuyunca yaparım
Elhan Jou suspushanimcim
Masaallahh kız buara ben içemiyorum su ya anca 1 litreYok canım yemem artık su içiyorum 3 litreyi buldu bakalim
Allah Allah bu havalar bir tek benimi yediriyo anlamadim sen klima cam aç ye canım güçsüz kalmaBu beni sadecw hırslandırırrrr kızzzz havalar aşırı sıcak insan zaten yemek istemiyor ama genede zorlanıyorum tabiii
Afiyet olsun canım Sağlıkla geçsin dönemin.İyi akşamlar kızlar bugün regl oldum kilo artışının sebebi belli oldu
Bugün 13.00 1 kase çorba
15.30 kabak çekirdeği, 1 bardak kefir, yarım paket grissuno
17.00 1 kase semizotlu cacık, 2 bulgurlu biber dolması
Aralarda kahve,detox suyu
Spor yok belki kızım uyuyunca yaparım
Elhan Jou suspushanimcim
Afiyet olsun kaptanım18 temmuz
Elhan Cookiie
Sabah aç karna; sirkeli su
Sabah: 09.00
3 küp kaşar peynir
1 tam bugday ekmek
2 yumurtadan omlet
3 zeytin
Sekersiz çay
1.30
Zencefilli limonlu madensuyu
16.00
Tarçınlı kakao türk kahvesi büyük fincanla
19.00
Maydonoz çorbası
Yoğurt kürü
Zerdecal zencefil tarcın pulbiber limon
1 litre su
Afiyet olsun canım Yarın daha sağlıklı beslenirsin inşallahSelam kızlar çok yorgunum biz yine yollardaydık o yüzden menü yazıp yatacağım bugün pek dikkat edemedim akşam pratik şeyler hazırladık ama yarın detox yapacağım
Sabah 9.35
1 dl çavdar 2 ye böldüm
1 çeyrek avakado
1 çk çörekotu
1 yumurta omletin yarısı
Domates salatalık
1 S kaşığı Kaşarlı kapya biber kavurma
13.50
1 bardak muzlu süt
1 biskrem kurabiye
15.50
İçe tea (18 kalori) soğuk şeyler istedim içim yandı resmen
20.30
Evde döner yaptık döneri hazır
Su 2.5 Lt
1 büyük bardak bitki çayı
Spor da yok maalesef
Eki Görüntüle 3274140 Elhan
Ay bide adımımı yazmamışımAfiyet olsun kaptanım
Maydanoz çorbasında neler var merak ettim.
Tabiii canımmm hemeeeennnAllah Allah bu havalar bir tek benimi yediriyo anlamadim sen klima cam aç ye canım güçsüz kalma
Bu nasil anne evi aksam yemegi yok benim anacim cocuklarla yoruluyosun diye bu kilodaki bana kesin ısrar eder yedirmeye calisir
Sagol kaptanim. Bu haftaki 300 gr min sokuyla daha dikkatliyimGün güzel kapanmış maşallah.
Afiyet olsun.