Bugün sıvı yapmayı planlıyorum inşallahAnca giriyorum çocuktan ne zaman fırsat olursabugün bel ağrımda azalma var yavaş yavaş leslie 1 mile ile başlayım diyorum toparlanınca eklemeler de yaparım :)
Nasıl başladı gün bakalım kaçamaklı kahvaltı var mı
İnsaAllah okullar acilana kadar forma girsek superrrr olucakfarkli olmak istiyorum ovguler alkislar istiyorum
Casminim tabi ki olur.böylesi olabilir bak, sadece bildirim yapmamızı kabul ederse canım kaptanımElhan kontrollü gideriz en azından
Bacım 15 bin neciydi. Memleketi baştan başa gezdin miİyi Geceler
17 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.00 6 yk ekşimikli biberli omlet, 5 dilim karpuz
15.00 1 sade soda
17.30 3 yk patlıcan yemeği, 3 yk taze fasülye, 2 küçük dolma, salata, 1 kase yoğurt
3 litre su
15.203 adım
Tatlım egzersizini dikkatli yap. Bel ağrısı olanlara hangileri tavsiye ediliyor araştıralim.Anca giriyorum çocuktan ne zaman fırsat olursabugün bel ağrımda azalma var yavaş yavaş leslie 1 mile ile başlayım diyorum toparlanınca eklemeler de yaparım :)
Nasıl başladı gün bakalım kaçamaklı kahvaltı var mı
Kizzzz eyy maşaallahh ne eettin öyle bacaklar pertİyi Geceler
17 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.00 6 yk ekşimikli biberli omlet, 5 dilim karpuz
15.00 1 sade soda
17.30 3 yk patlıcan yemeği, 3 yk taze fasülye, 2 küçük dolma, salata, 1 kase yoğurt
3 litre su
15.203 adım
Amin anbucumBen okudummmmbende motivasyon icin okuyorum bir ara 70 kiloyu gormustum Rabbim tekrar nesip etsin İnsaAllah
Çok doğal, samimi bir anlatimin varBende asla duramam ben bir isirik yada bir dilim yediysem kesin daha olmadigindan dir. Yoksa basladigim seyi bitiririm
süpersin canım kaptanım çok teşekkürler
Bu arada tartıldım. -150 Gr çıktımAfiye olsun canım adımın çok güzel
Afiyet olsın cAnım
Ahahah kesinlikle bu bennBende asla duramam ben bir isirik yada bir dilim yediysem kesin daha olmadigindan dir. Yoksa basladigim seyi bitiririm
Yaa hemen okuyorum kimbilir belki benimde bir gün hikayem olurKuluptekileri mı okuyorsun
Benim de var benimkini de okuben de gidip okuyayım
Buraya da atsaniza linkiniAhahah kesinlikle bu benno yüzden hiç bulasmamak en iyisi
Yaa hemen okuyorum kimbilir belki benimde bir gün hikayem olur
Sagol kaptancımÇok doğal, samimi bir anlatimin varzihnimde gidip çikolatadan bir ısırık alayım hissi oluştu.
Başladigin şeyi bitirmeyi avantaja çevir bu çok iyi
Canım aileni sağlıklı yemeklere alistirmalisin. Aşçi sensin onları sen besliyorsun sonuçta. Alışkanlıklardan kurtarmak zor ama bir yerden başlamak lazım..Sagol kaptancımbasladigim seyi bitirmeyi yemek haric baska bir konuda uzun sure uyguladigim pek sık olmuyo malesef ama 3 cocukla hayatimin buyuk bolumu simdilik onlarin. Ama buyumeye basladilar bu kış daha cok alanım olucak İnsaAllah veeeee onemlisi kilo verip onlarada örnek olucam. İki oglumda kilolu malesef ama asil sorun esimde o birazciktan daha cok çokkkk kilolu bizde ailecek ona uyduk. Ama ben bakin ben yaptim sizde yaparsiniz demek istiyorum
afiyet olsun canim, menu de spor da cok guzelBirkaç gündür hiç uğrayamadim. Dün akşam geldim evimee. Paylaşmadigim menüleri paylaşayım
Pazar menüsü
1 tavada yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz domates salatalık
Ara
8-9 kiraz
6 fındık
Akşam
2 yk haslama et
6 YK patlıcan yemeği
2 küçük dilim karpuz
30 dk eva
2,5 lt su
Pazartesi menüsü
Sabah
2 dilim peynir
2 ceviz
Domates salatalık
Ara
Türk kahvesi
Hurma
Akşam
1 kepçe domates çorbası
Peynirli salata
2 lt su
Eki Görüntüle 3273736
Elhan @Cookiie Nergis 35
Teşekkür ederim kaptanımAfiye olsun canım adımın çok güzel
Afiyet olsın cAnım
Canım rakibem, teşekkür ederim. Ekşimik dediğimiz lor peynir ASLInda dil alışkanlığı biraz dawuuwuu raki[p disli cikti. Menun de harikaa, sporun daa.
Sayende yeni bir kelime ogrendim rakibem : eksimik(yağı alınmış ya da kesilmiş sütten yapılan peynir mis )
bende aynısından istiyorum.İnsaAllah okullar acilana kadar forma girsek superrrr olucakfarkli olmak istiyorum ovguler alkislar istiyorum
ah keşke canım ama hava çok sıcak evde deli danalar gibi koşturmuş olabilirimBacım 15 bin neciydi. Memleketi baştan başa gezdin mi
Kizzzz eyy maşaallahh ne eettin öyle bacaklar pert
günü ne kadar erken kapatmışsın rakibem. Maşallah sanaElhan asliogretmen Jou
dunku menum:
09:00- 2 yumurtadan omlet, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 avuc kiraz, 2 kare bitter
15:00 - 1 kase bakla, 1 kase yofurt, 1 dilim ekmek, 1 kase karpuz
su: 3 lt
spor: 35dk tabata
Buraya da atsaniza linkini