Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün sıvı yapmayı planlıyorum inşallah
Senin programın nasıl

Tatlım egzersizini dikkatli yap. Bel ağrısı olanlara hangileri tavsiye ediliyor araştıralim.

Bende asla duramam ben bir isirik yada bir dilim yediysem kesin daha olmadigindan dir. Yoksa basladigim seyi bitiririm
Ahahah kesinlikle bu benn o yüzden hiç bulasmamak en iyisi
Kuluptekileri mı okuyorsun
Benim de var benimkini de oku ben de gidip okuyayım
Yaa hemen okuyorum kimbilir belki benimde bir gün hikayem olur

Çok doğal, samimi bir anlatimin var zihnimde gidip çikolatadan bir ısırık alayım hissi oluştu.

Başladigin şeyi bitirmeyi avantaja çevir bu çok iyi
Sagol kaptancım basladigim seyi bitirmeyi yemek haric baska bir konuda uzun sure uyguladigim pek sık olmuyo malesef ama 3 cocukla hayatimin buyuk bolumu simdilik onlarin. Ama buyumeye basladilar bu kış daha cok alanım olucak İnsaAllah veeeee onemlisi kilo verip onlarada örnek olucam. İki oglumda kilolu malesef ama asil sorun esimde o birazciktan daha cok çokkkk kilolu bizde ailecek ona uyduk. Ama ben bakin ben yaptim sizde yaparsiniz demek istiyorum

Canım aileni sağlıklı yemeklere alistirmalisin. Aşçi sensin onları sen besliyorsun sonuçta. Alışkanlıklardan kurtarmak zor ama bir yerden başlamak lazım..

afiyet olsun canim, menu de spor da cok guzel
ve tabii hosgeldin evine

Afiye olsun canım adımın çok güzel

Afiyet olsın cAnım
Teşekkür ederim kaptanım
wuuwuu raki[p disli cikti. Menun de harikaa, sporun daa.
Sayende yeni bir kelime ogrendim rakibem : eksimik (yağı alınmış ya da kesilmiş sütten yapılan peynir mis )
Canım rakibem, teşekkür ederim. Ekşimik dediğimiz lor peynir ASLInda dil alışkanlığı biraz da
İnsaAllah okullar acilana kadar forma girsek superrrr olucak farkli olmak istiyorum ovguler alkislar istiyorum
bende aynısından istiyorum.
Bacım 15 bin neciydi. Memleketi baştan başa gezdin mi
ah keşke canım ama hava çok sıcak evde deli danalar gibi koşturmuş olabilirim
Kizzzz eyy maşaallahh ne eettin öyle bacaklar pert
teşekkür ederim canım, iyiyim. Alışkınım ben biraz
günü ne kadar erken kapatmışsın rakibem. Maşallah sana Menü de gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…