- 13 Ekim 2016
- 6.196
- 26.713
Teşekkür ederim canımafiyet olsun canim, menu de spor da cok guzel
ve tabii hosgeldin evine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımafiyet olsun canim, menu de spor da cok guzel
ve tabii hosgeldin evine
bende gece yeme problemi var, onu asmaya calisiyorum. Onu bi assam sanki zayiflarim gibi geliyor.Teşekkür ederim kaptanım
Canım rakibem, teşekkür ederim. Ekşimik dediğimiz lor peynir ASLInda dil alışkanlığı biraz da
bende aynısından istiyorum.
ah keşke canım ama hava çok sıcak evde deli danalar gibi koşturmuş olabilirim
teşekkür ederim canım, iyiyim. Alışkınım ben biraz
günü ne kadar erken kapatmışsın rakibem. Maşallah sana Menü de gayet güzel.
Aynn öyle az yiyince çok bşr sıkıntı olmuyor iki yıl önce günde bir baklava yiyerek 1 kilo vermiştimAynen hahaha zaten diyolarya istedigini ye ama az ye
Üzüldüm vallaÇileden çıkarmak değil... Hikâyesi uzun. Kısaca birinin canını cektirecek bir şeyler yemen karsidakini hasta etmen.
Senin sayende bende iyi bişey çıkrırım umarımAyy inşallah
Harika bitiririm inşallah
Rakip olmuşuz benden mi bahsettin bak daha da gaza geldim şimdi iyi mi
Nasıl güzel özenli tabaklar bayildimm afiyet olsunn
Bir çıkolatadan ne çıkacak ye yeEşim bugün çikolata vb şeyler almıştı şeytan dedi al kahvenin yanına bi dilim ama kendimi tanıyorum 1 dilimle durmam ben en iyisi hiç bulasmayim deyip kaldırdım dolaba Lavinia_98
Hahahah baklava iyiymisAynn öyle az yiyince çok bşr sıkıntı olmuyor iki yıl önce günde bir baklava yiyerek 1 kilo vermiştim
Üzüldüm valla
Senin sayende bende iyi bişey çıkrırım umarım
Bir çıkolatadan ne çıkacak ye ye
Üzülme bitanem afiyet olsun sen abartmadan ye Antep lezzetlerini ben yemiş gibi olurum can kızımAynn öyle az yiyince çok bşr sıkıntı olmuyor iki yıl önce günde bir baklava yiyerek 1 kilo vermiştim
Üzüldüm valla
Yok yemem valla soğuk kahvemi içtim saat 6 yi bekliyorum kabak yiyecegimAynn öyle az yiyince çok bşr sıkıntı olmuyor iki yıl önce günde bir baklava yiyerek 1 kilo vermiştim
Üzüldüm valla
Hep balık etli olmama yemek yemeyi aşırı sevmeme rağmen hiç gece yeme isteği olmadi(saskinim) sadece bir dönem ikizlere hamileyken gece tost yemeye başladık esimle hamileyken sıkıntı olmadı ama emzirirken bunu devam ettirince kilo almaya başladım. Biraz toparlanıp bunu biraktim. Biraz zaman gecince bu sefer çay yanına biseyler yedim. Yine kilo depresyon belirtileri sırt bel ağrısı olarak etki etti bana kilo almasam da. Bu aliskanligimdan vazgeçmeye çalışıyorum bendebende gece yeme problemi var, onu asmaya calisiyorum. Onu bi assam sanki zayiflarim gibi geliyor.
Ben de ogrenmis oldum cnaim sayende, evet biz de lor deriz. Ayy cok da severim loru, gerci ben peynirin her halini severim
En doğrusunu yapıyorsun. Aynı sıkıntılar bende de var malesef. Bekarlığımda her gece makarna yapar yerdim. Bana göre o zamanlarda kilo problemim vardı aslında 58-59 civarindaydi kilom evlendikten sonra onu bıraktım çünkü eşim gece yemek yemez ama abur cubur yer. Onunla abur cubura alıştım. Ya çay yanında ya çocuklar uyuduktan sonra. Diyet yapıyorum şuan yemiyorum ama bu alışkanlığı tamamen hayatimızdan çıkarmalıyız ki o kadar gayret edip verdiğimiz kilolar tekrar geri gelmesin.Hep balık etli olmama yemek yemeyi aşırı sevmeme rağmen hiç gece yeme isteği olmadi(saskinim) sadece bir dönem ikizlere hamileyken gece tost yemeye başladık esimle hamileyken sıkıntı olmadı ama emzirirken bunu devam ettirince kilo almaya başladım. Biraz toparlanıp bunu biraktim. Biraz zaman gecince bu sefer çay yanına biseyler yedim. Yine kilo depresyon belirtileri sırt bel ağrısı olarak etki etti bana kilo almasam da. Bu aliskanligimdan vazgeçmeye çalışıyorum bende
Sabah klasik kahvaltı yaptım akşamı çorbayla kapatıcam ben de :)Bugün sıvı yapmayı planlıyorum inşallah
Senin programın nasıl
Teşekkürler kaptanım 1 mile de tekme hareketi var onu yapamıyorum bi tek haricinde iyi geldi akşama da yarım saat yürürüm en az :)Tatlım egzersizini dikkatli yap. Bel ağrısı olanlara hangileri tavsiye ediliyor araştıralim.
Sabah kabak akşam peynir keten tohumu ve chialı salata niyetimKızlar akşama kabak mi var menulerde
Aşmalısın canım, tabi ki o zaman çok daha hızlı ve sağlıklı zayıflarsın. Ya da sen bilirsin ya 74 ü ilk ben görürsem üzülürsün ammmaaaaaabende gece yeme problemi var, onu asmaya calisiyorum. Onu bi assam sanki zayiflarim gibi geliyor.
Ben de ogrenmis oldum cnaim sayende, evet biz de lor deriz. Ayy cok da severim loru, gerci ben peynirin her halini severim
simdi cocuklarin kac yasinda canim?Hep balık etli olmama yemek yemeyi aşırı sevmeme rağmen hiç gece yeme isteği olmadi(saskinim) sadece bir dönem ikizlere hamileyken gece tost yemeye başladık esimle hamileyken sıkıntı olmadı ama emzirirken bunu devam ettirince kilo almaya başladım. Biraz toparlanıp bunu biraktim. Biraz zaman gecince bu sefer çay yanına biseyler yedim. Yine kilo depresyon belirtileri sırt bel ağrısı olarak etki etti bana kilo almasam da. Bu aliskanligimdan vazgeçmeye çalışıyorum bende
geliyorum rakibem, hadi bakalim kim once 74u ucundan gorecekAşmalısın canım, tabi ki o zaman çok daha hızlı ve sağlıklı zayıflarsın. Ya da sen bilirsin ya 74 ü ilk ben görürsem üzülürsün ammmaaaaaa
Gece yemek yememe alışkanlığın cok guzel birsey canımHep balık etli olmama yemek yemeyi aşırı sevmeme rağmen hiç gece yeme isteği olmadi(saskinim) sadece bir dönem ikizlere hamileyken gece tost yemeye başladık esimle hamileyken sıkıntı olmadı ama emzirirken bunu devam ettirince kilo almaya başladım. Biraz toparlanıp bunu biraktim. Biraz zaman gecince bu sefer çay yanına biseyler yedim. Yine kilo depresyon belirtileri sırt bel ağrısı olarak etki etti bana kilo almasam da. Bu aliskanligimdan vazgeçmeye çalışıyorum bende
Tabiii uymaya çalışıyorumm kacamaksızAaaaa iyi ettinizzz annenlerde diyete devammı
Ah bu eşler hep onların yüzünden zaten şuan mesela bana nasıl kızıyor zayiflayip napcan diye cocuklar uyuyor eşim eve geliyor zaten geç oluyor birde antalya sıcağında çay içemiyoruz akşam böylece kilo vermem kolay olur diye başladım diyete inşallah bu alışkanlığa dönerse asla kilo almam gibiEn doğrusunu yapıyorsun. Aynı sıkıntılar bende de var malesef. Bekarlığımda her gece makarna yapar yerdim. Bana göre o zamanlarda kilo problemim vardı aslında 58-59 civarindaydi kilom evlendikten sonra onu bıraktım çünkü eşim gece yemek yemez ama abur cubur yer. Onunla abur cubura alıştım. Ya çay yanında ya çocuklar uyuduktan sonra. Diyet yapıyorum şuan yemiyorum ama bu alışkanlığı tamamen hayatimızdan çıkarmalıyız ki o kadar gayret edip verdiğimiz kilolar tekrar geri gelmesin.
Vücudunu şaşırt ve karbonhidrat katma bence ya bilemedim herkesin vücudu farklı çalışıyor gerçiYa kızlar biraz motivasyona ihtiyacım var.
Birkaç haftadır güzel kilo veriyorum çünkü sıfır karbonhidrat 10 günlük arınma diyetindeydim biliyorsunuz. Bu 10 gün bitti hayatıma az da olsa karbonhidrat katmak istiyorum normal düzenim bu şekilde olacak bundan sonra. Ancak tabi vücudumdaki tüm ödemler gitti ve biraz da olsa karbonhidrat almaya başlayınca kilom durdu. 4 günde 150 Gr gitmis. Aslinda yağdan 600 Gr vermiş görünüyorum bunu da üst üste Eva yapmama bagliyorum. Demem o ki bu sabitlenme durumu ne zamana kadar sürer?
Hahah beenn kabak yiyecegimmKızlar akşama kabak mi var menulerde
İkizlerim 5 yaşında şükür. Ben spor yapmıyorum anca evde koşuşturma vs aşırı yoruluyorum zaten. Kesinlikle yorgun olup asla uyanmak istemiyorum ben tok yatınca aslında bi müddet değil de ömür boyu uygulamak hep sağlıklı fit oluruz da ahhhsimdi cocuklarin kac yasinda canim?
Ben soyle bir cozum bulmaya calisiyorum kendime, aksamlari spor yapacagim hergun spor yapinca yeme istegim gidiyor, zaten spor sonrasi dus. Cocuklari uyut (kitap oku onlara) filan derken benim de uyku saatim gelir diye planliyorum.
Bakalim insallah uzun vadeli ise yarar.
Benim de ne yazik ki hamilelikte basladi bu gece yeme istekleri.
Cok kotu yaa, gec saatte yeyince bir de uyku bile kaliteli olmuyor, insan yprgun uyaniyor.
Evett şükürler olsun gece yemiyorumGece yemek yememe alışkanlığın cok guzel birsey canım
Buyumus canim kizlarin, masallah.Ah bu eşler hep onların yüzünden zaten şuan mesela bana nasıl kızıyor zayiflayip napcan diye cocuklar uyuyor eşim eve geliyor zaten geç oluyor birde antalya sıcağında çay içemiyoruz akşam böylece kilo vermem kolay olur diye başladım diyete inşallah bu alışkanlığa dönerse asla kilo almam gibi
Vücudunu şaşırt ve karbonhidrat katma bence ya bilemedim herkesin vücudu farklı çalışıyor gerçi
Hahah beenn kabak yiyecegimm
İkizlerim 5 yaşında şükür. Ben spor yapmıyorum anca evde koşuşturma vs aşırı yoruluyorum zaten. Kesinlikle yorgun olup asla uyanmak istemiyorum ben tok yatınca aslında bi müddet değil de ömür boyu uygulamak hep sağlıklı fit oluruz da ahhh
Evett şükürler olsun gece yemiyorum