Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar sabahları wc çıkamıyorum bu yüzden tartılınca ne kadar net çıkıyor bilmiyorum bir fikri olan yazsın ricam olur

Cuma günü 69.65
Pazartesi 69.60
-50 grm vay be
Elhan Jou @Ekrl
Ozaman cumaya daha iyi bi bombaa olurr banada aynı şekilde oldu wc ye çıkamadım ve gramım fazla çıktı üzüldümde çok mecbur kahvaltida ettim acimdan öldüm

ben de hafta sonunda birz fazla yedim yine. Bugun yeni yeniden baslayacagim

ellerine saglik cnaim

DeryaOnDiet canım ne dersin? İkili yarışalım mı? Seni geçeyim mi?
olur canim, yarisalim. Cok guzel olur. Telefonuma cumartesi gunu su kacti, o yuzden bugun ve yarin sadece iseyerindeki bilgisayardan yazacagim ama yarin ksama gelir telefonum, bu vesileyle telefonu da yenilemis oldum eskiydi baya

sagol kaptancim, haftasonunda azcik fazla kacti ama sabitim en azindna almamisim.

Cumaya eksi gelirsin canım sen yaparsın bu işi ben sana güveniyorum

Günaydınnn sabah erkenden doktora gittik raporum uzadı hala belim düzelmedi çocukla ne zormuş. Annemi o kadar çok arıyorum ki

Cuma 79,9
Pazartesi 80,5
+600 gram

Haftasonu serpme kahvaltı eseri sanırım. Hareket de kısıtlı. Bunlar bahane değil ama az dinlenip kendime geleyim kızım uyuyunca hemen ödem atıcılarla devam.

Tarifi size de yazayım isteyen denesin :)
2 tane ananaslı yeşil çay demliyorum bir bardak suda soğuyunca içine 1 maden suyu 500 ml su. Dolaba atıyorum gelip gidip içiyorum aynı gün. Dyt tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…