Ozaman cumaya daha iyi bi bombaa olurr banada aynı şekilde oldu wc ye çıkamadım ve gramım fazla çıktı üzüldümde çok mecbur kahvaltida ettim acimdan öldüm
Sarmalar börekler falan yemistin dimii üzülmeeCuma 60.00
Pztsi 61.4
Fark +1,4
5 lere gelir miyim derken çıkmışım direnç kilom galiba
ben de hafta sonunda birz fazla yedim yine. Bugun yeni yeniden baslayacagimInşallah bu hafta cis cos yemedim ama porsiyonlar cok oldu sanırım. Menümü de günlük yazacağım.
Esine geçmiş olsun ablacim. Esine hak veriyorum bahcede bak ama eve almak için iyice dusinmek gerek. Evin ferdi gibi oluyor. Bi yere giderken kafan meşgul oluyor birine bıraksan onun düzeni bozuluyor. Bunları da düşünmek lazım.
Ellerine sağlık ablacim. Cok sagolasin. Bu hafta daha gayretli olacağım ins.
ellerine saglik cnaimKırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri harika bir yeni etap sizinle olsun.
Masterfit Yarışması 75.Etap 14.07 16.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan 71.2 @ozlemon 72.6 @Ekrl 64.6 @Zeytur 94.2 DeryaOnDiet 75.6 @Lavinia_98 69.65 @Akrrep 85.8 @sudansebep 60.0
Mavi Takim Cookiie KAPTAN 79.4 @s i d e l y a 71.45 @Kevssooo 78.6 @TemelinSafinazi 73.4 @Kinoalihatun 86.4 @Mthn83 79.4 @asliogretmen 76.15 @suspushanimcim 68.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ kitapzede 79.9 @Anbuyanbu 95.2 @1artiikizanasi 84.5
olur canim, yarisalim. Cok guzel olur. Telefonuma cumartesi gunu su kacti, o yuzden bugun ve yarin sadece iseyerindeki bilgisayardan yazacagim ama yarin ksama gelir telefonum, bu vesileyle telefonu da yenilemis oldum eskiydi baya
sagol kaptancim, haftasonunda azcik fazla kacti ama sabitim en azindna almamisim.Bugün pazaarrrrr kocalarınıza uymayın kızlarrrrvallahaaa vururumm hepinuziiii düşmana çatlatmayaa geldikkk bu cuma sizi bomba haberlerbekliyoruzzzzz rakiplerimizii geçiyorruuzzz güzel sonuçlar alıyoruzz ondan sonra sizinle güzel bi kutlama yapıcazzz bolbol suyumuzu içiyoruzz sporumuzu yapıyoruzz ollmadı yürüyüş fırsatınız varsa hiç üşenmiyoruzz herşey çok daha güzel olcakk çıtırrr garulaarrr olcazzz düşmanlarımızı çatır çuturr çatlatacağuuuzzzzzzz
Beni yanıltmayacağınızı çok çok eminimm sizlere çok ama çok guveniyorummm
@ozlemon
@Ekrl
DeryaOnDiet
@Zeytur
@Lavinia_98
@sudansebep
@Akrrep
O kurtarırr elbetki hareket önemlisagol kaptancim, haftasonunda azcik fazla kacti ama sabitim en azindna almamisim.
Yok göndermedim sen
Ahahaha yaaa dün sabah çok mükemmel bir eksi vArdı. Ama bu sabah şişkinim sanki dur bakcamGönderdim gözüm korkuyor senden
Bende dün öyleydimm yaa ondan cok guveniyordum amaa iste sabah mecbur cektim wcye de gidemedim sabah gramim fazla çıktıAhahaha yaaa dün sabah çok mükemmel bir eksi vArdı. Ama bu sabah şişkinim sanki dur bakcam
Benimde aynı işte dur bakalım nolcak bende birazdan tartılcam daha yatakta yuvarlanıyorumBende dün öyleydimm yaa ondan cok guveniyordum amaa iste sabah mecbur cektim wcye de gidemedim sabah gramim fazla çıktıneseki cumaya guzel olcak
Yavv kalkk yaaa nese nese tadını çıkarr bugünleri ben cok arıyorum istediğim gibi sabah yuvarlanamıyorumBenimde aynı işte dur bakalım nolcak bende birazdan tartılcam daha yatakta yuvarlanıyorum
Ahhaah sende çocukla yuvarlanYavv kalkk yaaa nese nese tadını çıkarr bugünleri ben cok arıyorum istediğim gibi sabah yuvarlanamıyorum