- 25 Ağustos 2019
- 60.504
- 110.981
- 30
200gramda birşey değill hee aksam yoğurt kürü yersen 200 gramı gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
200gramda birşey değill hee aksam yoğurt kürü yersen 200 gramı gider
Dukan biramı hazrlıyorum şimdi çok şiş uyandım bugünden itibaren beyaz ekmeği kestim hadi bakalım kızımdan fırsat bulursam nohut unundan ya da diğer unlardan ekmek yapıcam tariflerden bakıp. Önerisi olan olursa beklerimMerakla bekliyorum canım
Kırmızı mercimektende yapıyolar ekmek 0 kaloriDukan biramı hazrlıyorum şimdi çok şiş uyandım bugünden itibaren beyaz ekmeği kestim hadi bakalım kızımdan fırsat bulursam nohut unundan ya da diğer unlardan ekmek yapıcam tariflerden bakıp. Önerisi olan olursa beklerim
Canım bileğim şişmiş ayakkabının bileği bile zor geldiGünaydın
Son bir emre kadar hurma yemek yasaklanmıştır.
Yaparsın kuzum niye yapamayasin niyetini al hedefe odaklan. Hayırlı işler dilerim eboşum.
Hosbuldum
Hosbuldum evet ne guzel vermistim inceciktim simdi gene duba gibi oldumHoş geldin canım Birkaç yıl önce bizimleydin. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Bugün güncel kilonu bildirirsen cumaya yarışmaya dahil ederiz. Hazırlık bölümüne bugün eklerim.
Jou Elhan suspushanimcim üzüntüden etiketi unutmuşumCuma 60.00
Pztsi 61.4
Fark +1,4
5 lere gelir miyim derken çıkmışım direnç kilom galiba
200 gr ne ki canım sen bu hafta biraz daha ye bence
Ooo ikili yarış Jasminium84 tatlım nerelerdesin gel biz de takım dışı yarışalım bı sure mezun olup gittin mi yoksa kız
Evet hibuskus lu yesil cay yapicam birde bugun200gramda birşey değill hee aksam yoğurt kürü yersen 200 gramı gider
Ödem olusmusturCuma 60.00
Pztsi 61.4
Fark +1,4
5 lere gelir miyim derken çıkmışım direnç kilom galiba
Senimi kircam arkadaşım tabiiki de yerim200 gr ne ki canım sen bu hafta biraz daha ye bence
50 grm min lafı mı olur
Amin canım inşallah halledeceyizHoşgelmiş mucizeniz Benim de kızım 22 aylık sağlıkla büyüsünler güzel ömürleri olsun gerisini biz hallederiz
Hoşgeldin Gülsüm
Başın sağolsun kuzum benim de çok yakınım bu ameliyatı oldu.çok şükür hiçbir sıkıntısı yok ama insan duyunca bir aklına getiriyor Allah korusun çok zor
Hoşbuldum canım
Yine cımaya kadar menü paylaşayım cuma listeye alınayım o zamanCanım daha önce listeye giren eski üyeleri çok bekletmiyoruz. Cuma günü gelmiş olsaydın isteğine göre beklemeden yarışmaya alırdık. Zipzip kaptanım iş hayatına dahil olduğundan şimdilik ben bakıyorum. Geçen haftalarda ozlemon ilgilendi. Liste ve diğer işlerle ben ilgilenebilirim diyen olursa etiket işini seve seve bırakabilirim. Yarışmamız devam etsin yeter ki.
Süper sin masalahhh güzel gidiyorsun burada hep birlikte dahada iyi vereceğizHayırlı sabahlar hayırlı haftalar hemen tartildim cuma 84.5
Bugün 83.8
700 gram gitmis
Ben diyete baslayali tam bir hafta oldu 1 haftada toplam 2.8 kilo verdim o kadar mutluyum ki şükürler olsun hafiflemeyi zayıf görünmeyi öyle çok özledim ki ikizlerimden önce zayıftım. Nerden baksan 6 yıldır kiloluyum artık bıktım inşallah hedefime ulasirim
Yap yapEvet hibuskus lu yesil cay yapicam birde bugun
Ödem olusmustur
Senimi kircam arkadaşım tabiiki de yerim
50 grm min lafı mı olur