Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dukan biramı hazrlıyorum şimdi çok şiş uyandım 🙄 bugünden itibaren beyaz ekmeği kestim hadi bakalım :KK51: kızımdan fırsat bulursam nohut unundan ya da diğer unlardan ekmek yapıcam tariflerden bakıp. Önerisi olan olursa beklerim :hamarat:
Kırmızı mercimektende yapıyolar ekmek 0 kalori

Hosbuldum 🥰
Hoş geldin canım ❤️ Birkaç yıl önce bizimleydin. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Bugün güncel kilonu bildirirsen cumaya yarışmaya dahil ederiz. Hazırlık bölümüne bugün eklerim.
Hosbuldum 🥰 evet ne guzel vermistim inceciktim simdi gene duba gibi oldum

Sabah tartildim 76.7 fotograflimi olacakti bugun biilemedim hizli hizli ciktim evden
Jou Jou Cookiie Cookiie

Günaydın kızlar :KK60:

Ooo ikili yarış😍 Jasminium84 Jasminium84 tatlım nerelerdesin gel biz de takım dışı yarışalım bı sure🤭 mezun olup gittin mi yoksa kız😁😁

canım önümüzdeki 1-1,5 ay çok yoğun, yorucu ve stresli zamanlar beni bekliyor o_O

o yüzden buraya çok sık gelemem, buradaki düzene de ayak uyduramam ne yazık ki :KK43:

teklifin için yine de çok teşekkür ederim, çok şahane olurdu aslında :KK60:

200gramda birşey değill hee aksam yoğurt kürü yersen 200 gramı gider 🥰🥰
Evet hibuskus lu yesil cay yapicam birde bugun
Cuma 60.00
Pztsi 61.4
Fark +1,4
:işsiz: 5 lere gelir miyim derken çıkmışım direnç kilom galiba 🥲
Ödem olusmustur
200 gr ne ki canım sen bu hafta biraz daha ye bence 😁
Senimi kircam arkadaşım tabiiki de yerim 😍😃
Kızlar sabahları wc çıkamıyorum bu yüzden tartılınca ne kadar net çıkıyor bilmiyorum bir fikri olan yazsın ricam olur

Cuma günü 69.65
Pazartesi 69.60
-50 grm vay be
Elhan Elhan Jou Jou Nergis 35 Nergis 35
50 grm min lafı mı olur

Hoşgelmiş mucizeniz 😍 Benim de kızım 22 aylık 🫠 sağlıkla büyüsünler güzel ömürleri olsun gerisini biz hallederiz 💪

Hoşgeldin Gülsüm 💕

Başın sağolsun kuzum benim de çok yakınım bu ameliyatı oldu.çok şükür hiçbir sıkıntısı yok ama insan duyunca bir aklına getiriyor Allah korusun çok zor :KK43:
Amin canım inşallah halledeceyiz😊

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar 😍 hemen tartildim cuma 84.5
Bugün 83.8
700 gram gitmis
Ben diyete baslayali tam bir hafta oldu 1 haftada toplam 2.8 kilo verdim o kadar mutluyum ki şükürler olsun 🥲🥲🤩 hafiflemeyi zayıf görünmeyi öyle çok özledim ki 🫥 ikizlerimden önce zayıftım. Nerden baksan 6 yıldır kiloluyum artık bıktım inşallah hedefime ulasirim😵😬

Canım daha önce listeye giren eski üyeleri çok bekletmiyoruz. Cuma günü gelmiş olsaydın isteğine göre beklemeden yarışmaya alırdık. Zipzip kaptanım iş hayatına dahil olduğundan şimdilik ben bakıyorum. Geçen haftalarda ozlemon ilgilendi. 🥰 Liste ve diğer işlerle ben ilgilenebilirim diyen olursa etiket işini seve seve bırakabilirim. Yarışmamız devam etsin yeter ki.
Yine cımaya kadar menü paylaşayım cuma listeye alınayım o zaman

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar 😍 hemen tartildim cuma 84.5
Bugün 83.8
700 gram gitmis
Ben diyete baslayali tam bir hafta oldu 1 haftada toplam 2.8 kilo verdim o kadar mutluyum ki şükürler olsun 🥲🥲🤩 hafiflemeyi zayıf görünmeyi öyle çok özledim ki 🫥 ikizlerimden önce zayıftım. Nerden baksan 6 yıldır kiloluyum artık bıktım inşallah hedefime ulasirim😵😬
Süper sin masalahhh güzel gidiyorsun burada hep birlikte dahada iyi vereceğiz

X