Tartıldım bende düne göre gram fazla çıktım hadi bakalımNerdeeee bitane çarpıyo banaa
Ben senden fazlayımdır o kesinnTartıldım bende düne göre gram fazla çıktım hadi bakalım
Yok yok bendeki şanssızlık varken bende faZlayımdırBen senden fazlayımdır o kesinnhepte benim şansım bu
Bakalimmm görecezzz elhan attsınnYok yok bendeki şanssızlık varken bende faZlayımdır
O zaman yeni telefonun hayırlı olsun canım.olur canim, yarisalim. Cok guzel olur. Telefonuma cumartesi gunu su kacti, o yuzden bugun ve yarin sadece iseyerindeki bilgisayardan yazacagim ama yarin ksama gelir telefonum, bu vesileyle telefonu da yenilemis oldum eskiydi baya
DoğrudurYine cımaya kadar menü paylaşayım cuma listeye alınayım o zaman
birkac hafta oldu da bir turlu tam anlamiyla baslayamadim, insallah bu haftaO kurtarırr elbetki hareket önemli
Ayakta çok durmamaya çalış. Muhtemelen ödem .Canım bileğim şişmiş ayakkabının bileği bile zor geldi
ADINIZ: ( isteğe bağlı )adım beklenendi ama sonunda beklediğime kavuştum 5 yıl sonra gelen mucizem bebeğime sonunda kavuştum
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:tüp bebek tedavileri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çünkü kocaman bir göbeğim kalın kollarım ve olmayan kıyafetlerim var daha ne olsun
Hoşgeldiniz kızlarADINIZ:gulsum ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:77.5
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:y.asistani
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:eski formuma kavusmak
@sudansebep
Jou Cookiie
Harika başladınHayırlı sabahlar hayırlı haftalarhemen tartildim cuma 84.5
Bugün 83.8
700 gram gitmis
Ben diyete baslayali tam bir hafta oldu 1 haftada toplam 2.8 kilo verdim o kadar mutluyum ki şükürler olsunhafiflemeyi zayıf görünmeyi öyle çok özledim ki ikizlerimden önce zayıftım. Nerden baksan 6 yıldır kiloluyum artık bıktım inşallah hedefime ulasirim
sagol cnaim, iyiki su kacmis dedim yaniO zaman yeni telefonun hayırlı olsun canım.
Insallahh canımbirkac hafta oldu da bir turlu tam anlamiyla baslayamadim, insallah bu hafta
Olur canım, etiketleyelim. Ben bugün 75 i ucundan da olsa gördüm. O zaman ilk hedefim seni geçmeksagol cnaim, iyiki su kacmis dedim yaniee yarisma baslasin o zaman ikimiz arasinda ne dersin etiketleyelim mi bu hafta hergun birburimizi menulerimize?