Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cuma 60.00
Pztsi 61.4
Fark +1,4
5 lere gelir miyim derken çıkmışım direnç kilom galiba
Olsun verirsin sen
Ben de unuttum seni etiketlemeyi 400 gr eksiğim ama bu Cumaya yansımadığı için böyle yoksa dün fena geçti.
Günaydınlar tatlışlaaarrr
yanıyor mu yağlar bakalım
Bence yanıyor kahvaltı yok, sabahtan beri maden suyu ve filtre kahve içiyorum, öğlen de ton balıklı salata yapacağım kendime bugün böyle geçecek. Dünü telafi etmem lazım. ve artık taktik değiştireceğim doyasıya kadar yemeyecegim sağlıklı da olsa. Sağlıklı sebze deyip tıka basa yiyordum ama bana eksi yavaş getiriyor. Az olacak sağlıklı da olsa.

Ben grupta degilim kilomu yazicakmiydim bilmiyorum ama yaziyim
CUma 95.2
Pazartasi 95.2 Ayniyim
Aslinda cumartesi - gormustum ama pazar susuzluktan ve hareketsizlikten geri gelmis. Gitmeye gidemeyen kilolar gelmek icin nasil bu kadar acele ediyolar hayret

Sen yaparsın sen benden daha iyi kilo veriyorsun sen benide geçersin eminim ben de bir 68 67 lere ineyim bir daha 70 ler görmememk için
Aynennn bi inersin bi çıkarsın enazından bende 70den kurtulsam memlekete gitmeden once 70dim 3kiloyla gelmisim hissettim yani aldiğıma bi korsem çok sıkıyodu busefer dedim aha aldım
Jou geçen gün baktım ben 1 aydır 70 lerle savaşıyorum hep 69 70 te kalmışım birde onu düşün
yaaa canomm cok zorlanıyorum memleketten geldim yaa gitmeseydim suan 67 idim ya simdi cok zor geliyo banaa epeyy yanii ama disimi sıkıyorum kilo lu olmak bazen hic yakışmıyor hicbirseyim olmamaya başladı buyuk beden uctu gitti duba gibi görünüyorum sonra derdimiz kilo olsa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…