- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Olsun verirsin senCuma 60.00
Pztsi 61.4
Fark +1,4
5 lere gelir miyim derken çıkmışım direnç kilom galiba
Ben de unuttum seni etiketlemeyi 400 gr eksiğim ama bu Cumaya yansımadığı için böyle yoksa dün fena geçti.
Bence yanıyor kahvaltı yok, sabahtan beri maden suyu ve filtre kahve içiyorum, öğlen de ton balıklı salata yapacağım kendime bugün böyle geçecek. Dünü telafi etmem lazım.Günaydınlar tatlışlaaarrr
yanıyor mu yağlar bakalım
hadi bakalimOlur canım, etiketleyelim. Ben bugün 75 i ucundan da olsa gördüm. O zaman ilk hedefim seni geçmek
Tatil sonrası bir türlü adapte olamıyorum.iyi olur canım rakibinim o zamanKinoalihatun ses verir misin? Rakibim olur musun? Mavi takımın Cuma hali sana bağlı bak ona göre düşün taşın
Kendimi motive etme çabaları hızla devam etmekte
Bekleyebilirdim ama çok acıktımOzaman cumaya daha iyi bi bombaa olurr banada aynı şekilde oldu wc ye çıkamadım ve gramım fazla çıktı üzüldümde çok mecbur kahvaltida ettim acimdan öldüm
Bu hafta herkes iyi ilerlememiş hadi cumaya eksileri toplayalımTartıldım bende düne göre gram fazla çıktım hadi bakalım
Elhan atmadan demeyeyim simdiBekleyebilirdim ama çok acıktımsen kaç grm çıktın
Sen bendesin looooo bosver mavi kaptanı şimdiiiBu hafta herkes iyi ilerlememiş hadi cumaya eksileri toplayalım
Ayyy unutmuşum ben hiç önümüzdeki hafta keşke bende kaptqn olsam belki daha iyi ilerlerim bu cuma 68 göreyim önümüzdeki hafta 67 inşallahElhan atmadan demeyeyim simdi
Vıyyyy o mavilimiydiSen bendesin looooo bosver mavi kaptanı şimdiii
Cumaya çok güzel girmemiz gerek hepimiz için dobarlanalım kızlarrBu hafta herkes iyi ilerlememiş hadi cumaya eksileri toplayalım
Hahahahahaha kendine gelllVıyyyy o mavilimiydimesajımı geri silim
Ayy ne guzel beee bi inemedim 69zaAyyy unutmuşum ben hiç önümüzdeki hafta keşke bende kaptqn olsam belki daha iyi ilerlerim bu cuma 68 göreyim önümüzdeki hafta 67 inşallah
Kaptan olunca insan ekstra sorumluluk hissediyor şimdi kimler neler yiyor diye takip etmekten ben yememiştimAyyy unutmuşum ben hiç önümüzdeki hafta keşke bende kaptqn olsam belki daha iyi ilerlerim bu cuma 68 göreyim önümüzdeki hafta 67 inşallah
Sen yaparsın sen benden daha iyi kilo veriyorsun sen benide geçersin eminimAyy ne guzel beee bi inemedim 69za
Kaptan olunca insan ekstra sorumluluk hissediyor şimdi kimler neler yiyor diye takip etmekten ben yememiştim
Aynennn bi inersin bi çıkarsın enazından bende 70den kurtulsam memlekete gitmeden once 70dim 3kiloyla gelmisim hissettim yani aldiğıma bi korsem çok sıkıyodu busefer dedim aha aldımSen yaparsın sen benden daha iyi kilo veriyorsun sen benide geçersin eminimben de bir 68 67 lere ineyim bir daha 70 ler görmememk için
Jou geçen gün baktım ben 1 aydır 70 lerle savaşıyorum hep 69 70 te kalmışım birde onu düşün