Hoşgelmiş mucizenizADINIZ: ( isteğe bağlı )adım beklenendi ama sonunda beklediğime kavuştum 5 yıl sonra gelen mucizem bebeğime sonunda kavuştum
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:tüp bebek tedavileri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çünkü kocaman bir göbeğim kalın kollarım ve olmayan kıyafetlerim var daha ne olsun
Hoşgeldin Gülsüm
Başın sağolsun kuzum benim de çok yakınım bu ameliyatı oldu.çok şükür hiçbir sıkıntısı yok ama insan duyunca bir aklına getiriyor Allah korusun çok zor29 canim
Teşekkür ederim
Amin ablacim sag olasın
Çok güzel bilgiler çok teşekkür ederim tam bi haftadır aralıklı oruç yapıyorum. Sırt bel ağrım gitti dinç uyanıyorum o kadar mutluyumcanlarım
bu diyet saatleriyle ilgili ben de araştırdığım şeyleri sizinle paylaşayım.
öğünler arasında 4 saat açlık çok önemli evet. sabah uyanınca en azından ilk 2 saat bir şey yememekte öyle.
işin aslı şu yapabiliyorsak sporu sabah açlığıyla yapmak gerekiyor.
öğünler arasında 4 saat boşluk bırakmak gerekiyor ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor. özellikle ara öğün eklediğimiz beslenme programlarında. o zamanlarda öğünlerin arasını mümkün olduğunca açmaya çalışıyoruz. burada önemli olan akşam saat 6-7 den sonra öğünleri bitirmek
hangi sistemin daha iyi olduğuna gelince yani sık sık yemek mi yoksa 2 öğünlük aralıklı oruç mu?
benim size tavsiyem metabolizmanızı denemeniz ve şaşırtmanız. yani 2 ay aralıklı oruç yaptıysak sonraki 1-2 ay 3 ana bir ara öğünle metabolizmayı da şaşırtmış oluyoruz.
aralıklı oruç yaparken bile çoğumuz 2 öğün besleniyoruz. 1-2 ay böyle mi yaptık sonra araya bir ara öğün koyalım. bir süre de böyle devam edelim.
bu beslenme stillerini 1 er 2 şer ay düzenli devam ettirirsek veeee
bütün bunları yaparken boool suuu
ve 1 saatten biraz fazla yürüyüşle verilemeyecek kilo yok
Bu konuda farklı yorumlar var canım. Kadın olduğu kanıtlanmış kişilermişizBir şey soracağım isimlerin yanındaki kırmızı tik nedir acaba ben foruma gelmeyeli çok şey değişmiş
Bu konuda farklı yorumlar var canım. Kadın olduğu kanıtlanmış kişilermişizBir şey soracağım isimlerin yanındaki kırmızı tik nedir acaba ben foruma gelmeyeli çok şey değişmiş
Canım daha önce listeye giren eski üyeleri çok bekletmiyoruz. Cuma günü gelmiş olsaydın isteğine göre beklemeden yarışmaya alırdık. Zipzip kaptanım iş hayatına dahil olduğundan şimdilik ben bakıyorum. Geçen haftalarda ozlemon ilgilendi.Uzun zaman burdan ayrı kalınca unuttum tabi kuralları pazartesi fotosuz bildirim yapcaz cuma fotolu olcak 2 hafta deneme sürem bitince listeye alınacağım değil mi ? Son olarak şuan kaptan kim listeye kimi etiketleyeceğim ondan sordum
Hoş geldin canım
Günaydın
Tamda istedigim kiloHosbuldummm tesekkur ederim
Evet bende buradaki motivasyo u hicbiryerde bulamiyodum bir ara burada 58 kiloya dusmustum
Merakla bekliyorum canım16 Temmuz
1 dilim Fırında baharatlı yumurtalı peynirli ekmek, bol yeşillik, çay
15.00 mercimek çorbası, 1 dilim karpuz, peynir
19.30 ev usulü tirit
2.5 lt su
Elhan Jou suspushanimcim
Günaydııın bugün tartıyı beklerken menümü yazıyım dedim
Yine etiketi unuttumGünaydın kızlar
Dünkü yediklerim benide tirmaladi
Cuma 64.6
Bugün 64.8
Ama telafi olacaktır