Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoşgelmiş mucizeniz Benim de kızım 22 aylık sağlıkla büyüsünler güzel ömürleri olsun gerisini biz hallederiz
Hoşgeldin Gülsüm
29 canim

Teşekkür ederim

Amin ablacim sag olasın
Başın sağolsun kuzum benim de çok yakınım bu ameliyatı oldu.çok şükür hiçbir sıkıntısı yok ama insan duyunca bir aklına getiriyor Allah korusun çok zor

Çok güzel bilgiler çok teşekkür ederim tam bi haftadır aralıklı oruç yapıyorum. Sırt bel ağrım gitti dinç uyanıyorum o kadar mutluyum
Ki herkese tavsiye ederim

Bir şey soracağım isimlerin yanındaki kırmızı tik nedir acaba ben foruma gelmeyeli çok şey değişmiş
Bu konuda farklı yorumlar var canım. Kadın olduğu kanıtlanmış kişilermişiz Adresi , iletişim bilgileri dogrulanmiş üyeler...bir başkası yaşlı üyelere veriliyormuş

Canım daha önce listeye giren eski üyeleri çok bekletmiyoruz. Cuma günü gelmiş olsaydın isteğine göre beklemeden yarışmaya alırdık. Zipzip kaptanım iş hayatına dahil olduğundan şimdilik ben bakıyorum. Geçen haftalarda ozlemon ilgilendi. Liste ve diğer işlerle ben ilgilenebilirim diyen olursa etiket işini seve seve bırakabilirim. Yarışmamız devam etsin yeter ki.

Hoş geldin canım Birkaç yıl önce bizimleydin. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Bugün güncel kilonu bildirirsen cumaya yarışmaya dahil ederiz. Hazırlık bölümüne bugün eklerim.

Günaydın
Son bir emre kadar hurma yemek yasaklanmıştır.
Yaparsın kuzum niye yapamayasin niyetini al hedefe odaklan. Hayırlı işler dilerim eboşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…