Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ay küm kü o youtuber, kıyamam üzüldüm ya . İnsanlar çok tuhaf sırf konuşmak için konuşuyorlar resmen . Kilo alan kilo aldığını biliyordur yani mesela değil mi? Ne tuhaflar..
aynen öyle... kilo alan kilo aldığını biliyordur. kim sever ki fazla kiloyu? bir de sırf dış görünüşe odaklanmak hiç hoş değil.

En Büyük TÜRKİYEBugün pazaarrrrr kocalarınıza uymayın kızlarrrr :duduk::duduk: vallahaaa vururumm hepinuziiii düşmana çatlatmayaa geldikkk bu cuma sizi bomba haberlerbekliyoruzzzzz rakiplerimizii geçiyorruuzzz güzel sonuçlar alıyoruzz ondan sonra sizinle güzel bi kutlama yapıcazzz :KK49::KK49::KK49::KK49:bolbol suyumuzu içiyoruzz sporumuzu yapıyoruzz ollmadı yürüyüş fırsatınız varsa hiç üşenmiyoruzz herşey çok daha güzel olcakk :rolleyes::rolleyes::rolleyes: çıtırrr garulaarrr olcazzz düşmanlarımızı çatır çuturr çatlatacağuuuzzzzzzz
Beni yanıltmayacağınızı çok çok eminimm sizlere çok ama çok guveniyorummm🥰🥰🥰

@ozlemon
Nergis 35 Nergis 35
@DeryaOnDiet
@Zeytur
Lavinia_98 Lavinia_98
FitVenus FitVenus
Ellssa Ellssa
Emredersin komtanımmmEn Büyük TÜRKİYE
Yalnız şu yazıyı mükellef bi kahvaltı masasından kalktıktan sonra okumuş olabilirim :silah::KK23:

Ozamann akşama hafif bi yemek yiyoruzzz sebze meselaa 😍😍
Semizotu salatası yapcam
Yanında tereyağlı nohutlu pirinç pilavı olabilir ama ya da makarna. Az da çekirdek pazar keyfisi aşkına acıcık keyf olabilir :kk77:
Yazınca fecii göründü ama yaa yerken hiç öyle değil oysa:rapci:

Semizotu salatası yapcam
Yanında tereyağlı nohutlu pirinç pilavı olabilir ama ya da makarna. Az da çekirdek pazar keyfisi aşkına acıcık keyf olabilir :kk77:
Yazınca fecii göründü ama yaa yerken hiç öyle değil oysa:rapci:
Canım karbonhidrat olmadımı çok🙈🙈
Yarın gramlar gelir ama bahh😌

Güzel pazarlar kizlar🌷🌷🌷 buralara bakamadaim.
Elhan Elhan 'im bayram öncesi annemlerin yanına geçmiştim,o ara sen de Ankaradaydin sanırım.Geldim iki üç gün hoş geldin fasli için misafirler.Bayramin birinci günü kuzenimin gorumcesi vefat etti,daha çok gençti.İki yıl önce midesinden ameliyat olmuştu zayıflamak için.Sonraki süreçte dikisler atmış, Dr var yanlis tedavi uygulamış son aylar tüm organlar iflas etmişti.
Ondan bir hafta sonra halamın gelini beyim kanamasi geçirdi.On gün hastanede yatti, üç gün önce de o vefat etti.
Şundan sonra basliyayim dedikçe hep bir şeyler çıktı.
Bildirim illaki vardır ama açamadım eskiye dönük,belki anlık bir hatadir .Sonrasında açarsa geçmişe yönelik okurum.
Sizler nasılsınız,şimdi birkaç sayfa da olsa okuyacağım 🤗🌷
Başın sağ olsun canım. Gencecik bir yakının vefatı çok üzücü. Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin. :dua:Hayat devam ediyor bir yerden toparlanıp başlamak lazım.

X